Lue tämä artikkeli ratkaistaksesi Javascript-virheet ja puuttuvien tiedostojen virheet, kun lataat Adobe Muse -tiedostosi.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Ongelma

Kun päivität Adobe Muse CC:n uudempaan versioon ja julkaiset sen jälkeen Adobe Muse -sivuston uudelleen verkkopalvelimelle, näet seuraavan virheviestin:

Jotkut tiedostot palvelimella voivat olla virheellisiä tai puuttua.

Ratkaisu

Päivitys Adobe Muse 2017.0.3 -julkaisuun.

Jos näet tämän virheviestin edelleen sen jälkeen, kun olet päivittänyt Muse 2017.0.3 -versioon, se saattaa johtua erilaisista asetuksista palvelimen ja asiakaskoneen selaimen välimuistissa. Tyhjennä selaimesi välimuisti ja lataa uudelleen .muse -tiedostosi.

Jos virhe jatkuu, voit seuraavan tilapäisratkaisun avulla korjata tämän ongelman:

Huomautus:

Seuraava tilapäisratkaisu koskee Adobe Muse 2017.0.3 -versiota ja uudempia.

Tilapäisratkaisu

Jos olet tottunut muokkaamaan xml-tiedostoja, käytä seuraavaa tilapäisratkaisua.

Avaa järjestelmän AppPrefs.xml-tiedosto.

Voit avata AppPrefs.xml-tiedoston seuraavasta sijainnista:

• Windows: C:\Users\(käyttäjätunnus)\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Muse CC\2017.0
  • macOS: Library > Preferences > Adobe > Adobe Muse CC > 2017.0

Muuta avaimen<key>SuppressMissingFileError</key>arvoksi <true/> arvon<false/> sijaan.

Muuttamalla avaimen arvoa Adobe Musessa voit estää virheviestiä näkymästä asiakaskoneen järjestelmässä tai selaimessa.

Huomautus:

Kun muokkaat avainta <key>SuppressMissingFileError</key>, mahdolliset puuttuvia tiedostoja koskevat todelliset virheviestit estetään myös.

Myös sellaiset virheviestit estetään, jotka koskevat jostakin sivuelementistä puuttuvaa tiedostoa, mukaan lukien muiden valmistajien pienohjelmat.

Varoitus:

Suosittelemme käyttämään tätä asetusta vain sellaisella tuotantosivustolla, jossa näitä ongelmia esiintyy. Sivustojen AppPrefs.xml-asetuksia testausympäristössä ei pidä muokata.

Kannattaa myös kokeilla seuraavassa taulukossa mainittuja ratkaisuja ennen xml-tiedoston muokkaamista. Lue, mitä mahdollisia syitä ja tilapäisratkaisuja tälle virheviestille on.

Mahdollinen syy Ratkaisu/tilapäisratkaisu
Yksi tai useampia tiedostoja puuttuu palvelimelta. Tiedostojesi ja kansioittesi käyttöoikeuksia ei ole asetettu oikein. Palvelinjärjestelmissä tiedostoille ja kansioille annetaan käyttöoikeudet, jotka kertovat järjestelmälle, mitä toimintoja tiedostoille voidaan suorittaa ja kenellä on oikeus suorittaa nämä toimet. Jos tiedostojen tai kansioiden käyttöoikeudet ovat virheellisiä, selain ei pääse käyttämään joitakin tiedostoja sivustollasi.
Varmista, että tiedostojesi ja kansioittesi oikeudet on asetettu oikein ja lataa sitten .muse -tiedostosi.
Palvelimen tiedostot ovat sekalaisia Adobe Musen versioita, tai sivustosi sekalaisia versioita. Esimerkiksi ’omasivu.html voi olla eri versio kuin omasivu.css. Kun päivität Adobe Musen toiseen versioon, poista kaikki tiedostot palvelimelta ja lähetä tiedostot palvelimelle vielä kerran.
Selain lataa yhden tiedoston paikallisesta välimuistista ja toisen tiedoston palvelimelta. Tämä voi johtaa ristiriitaan, jos palvelimella oleva versio on uudempi kuin välimuistissa oleva versio. Tässä tapauksessa virhe näkyy tietyn tietokoneen tietyssä selaimessa. Koska Adobe Muse toteuttaa toimenpiteitä selaimen välimuistiongelmien välttämiseksi, tämä syy on harvinainen. Tyhjennä selaimesi välimuisti ja lataa uudelleen .muse -tiedostosi.
Kun julkaiset joidenkin tiedostojen uudempia versioita, palvelinpuolen Business Catalystin välimuisti ei onnistu tyhjentämään näiden tiedostojen välimuistia. Ratkaise tämä ongelma ottamalla yhteyttä Adoben tukeen.
Olet saattanut lisätä sivustolle mukautetun koodin tai muiden valmistajien pienohjelmia. Mukautettu koodi ei kelpaa tai koodi, joka on ristiriidassa Adobe Muse -koodin kanssa, voi aiheuttaa tämän virheen. Poista muokattu koodi kullakin sivulla ja eristää ongelma. Jos ongelma jatkuu monella tai kaikilla sivuilla, tarkista pääsivu virheellisen mukautetun koodin varalta.
Tämä virhe näkyy myös. kun kopioit ja liität koodin, josta on puuttuvat loppumerkinnät, tai kun lisäät monimutkainen koodin nykyiseen Adobe Muse -koodiin. Tarkista erityisesti viallinen koodin Sivun omaisuuksissa <Head> -osiossa ja tarkista HTML -objektit, jotka olet lisännyt käyttäen Objekti > Lisää HTML.
Kun päivitit versioon 2015.2, koit tämän virheen. Sivustot, jotka on tuotettu Adobe Musen versiolla 2015.1 tai sitä aikaisemmalla versiolla on saattanut sisältää huonosti kirjoitettua JavaScriptiä mukautetun koodin sisällä tai kolmannen osapuolen widgeteissä. Nämä eivät kuitenkaan ilmenneet ilmeisinä virheinä. Esimerkiksi virheet ovat voineet olla viimeinen asia, joka on tapahtunut sivun latauksen yhteydessä eikä sitä ehkä ole raportoitu hälytykseen.
Sivun latauksen suorituskykyä on parannettu Adobe Musen versiossa 2015.2, mikä voi aiheuttaa erilaisia virheitä kolmannen osapuolen widgeteissä ja yhteensopimattomissa jQuerieseissä.
Päivitä Adobe Muse versioon 2015.2.1, koska tämä versio sallii kunkin kolmannen osapuolen widgetin ladata oman jQuery-versionsa häiritsemättä Musen jQueryä.
Isännöintipalvelusi ei tarjoa kaikkia tiedostoja sivustosi sivulle. Kun käytät Julkaise > Vie HTML:nä -vaihtoehtoa yhdessä kolmannen osapuolen FTP -ratkaisun kanssa, sovellus ei ehkä pysty lataamaan kaikkia muuttuneita tiedostoja. Tämä tapahtuu, kun lataat vain ne tiedostot, jotka olet muuttanut. Saattaa kuitenkin olla muita tiedostoja, joihin muutoksesi ovat vaikuttaneet. Poista kaikki nykyiset Adobe Muse -tiedostot palvelimella ja lataa uudelleen kaikki tiedostot, jotka viet Adobe Musesta.
Voit myös käyttää Julkaise > FTP-isäntä-vaihtoehtoa Adobe Musesta. Jos valitset sisäisen FTP-asikkaan, Adobe Muse tunnistaa kaikki tiedostot, jotka ovat muuttuneet. Adobe Muse lataa myös nämä tiedostot palvelimelle.
Vaikka päivität Adobe Musen versioon 2015.2, ilmenee puuttuvat tiedostot -virhe. Muse 2015.2.0 ja uudemmat jonottavat jotkut JavaScript-tiedostot ladattaviksi ja latausjärjestykseen Internet-yhteytesi nopeuden mukaan. Virheviestejä saattaa näkyä jonkin tietyn sivun latautuessa, mutta ei kaikkien sivujen osalta, koska JavaScript latautuu eri järjestyksessä silloin kun asiat ovat välimuistissa. Järjestys saattaa olla erilainen myös siitä syystä, että palvelinpyynnöt käsitellään eri järjestyksessä.