Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Huomautus:

Typekit on nyt Adobe Fonts, ja se sisältyy Creative Cloudiin ja muihin tilauksiin. Lisätietoja.

Käytä näitä vianmääritystekniikoita ratkaistaksesi ongelmia, jotka ilmenevät käyttäessäsi Typekit-kirjasimia Adobe Muse ssa.

Typekit-kirjasimet eivät näy oikein Adobe Muse n reaaliaikaisilla sivustoilla

Kun julkaiset sivuston käyttäen Business Catalystia, jotkut Typekit-kirjasimet eivät näy oikein reaaliaikaisella sivustolla. Julkaistulla sivustolla kirjasimet palautuvat oletuskirjasimeksi, esimerkiksi Arialiksi, tai kirjasimet näyttävät pieniltä ja erilaisilta.

Ratkaisu: Poista käytöstä selaimessa muokkaus

Tämä on tunnettu ongelma Adobe Muse ssa. Ratkaistaksesi ongelman sinun tulee poistaa käytöstä selaimessa muokkaus.

1. Valitse Adobe Muse ssa Tiedosto > Sivuston ominaisuudet. Poista Lisäasetukset-välilehdellä oleva vaihtoehto Ota selaimessa muokkaus käyttöön.

Ota käyttöön selaimessa muokkaus
    Ota Adobe Muse ssa käyttöön selaimessa muokkaus

2. Julkaise sivusto uudelleen HTML-tiedostona tai käyttäen FTP:tä.

Typekit-kirjasinten vienti Adobe Muse sta ei onnistu

Kun käytät Typekit-kirjasimia sivustollasi ja viet sivustosi HTML-tiedostona, kirjasimen vienti ei onnistu. Sen sijaan sivustolla näkyy normaali kirjasin.

Kun viet sivustosi HTML-tiedostona tai lähetät sivustosi FTP-isännälle, näkyy seuraava virheviesti: ”Sisäinen virhe: 403 Kielletty toiminto.”

Ratkaisu: Lisää kaikki käyttämäsi toimialuenimet

Typekitin Web Fonts -kirjasimia palvellaan vain niillä toimialueilla, jotka määrität sivuston viennin yhteydessä. Kun viet sivustosi Adobe Muse sta HTML-tiedostona tai kun lähetät sivustosi FTP-isännälle, sinun tulee lisätä kaikki käyttämäsi toimialuenimet.

Noudata tässä esitettyjä ohjeita lisätäksesi toimialueen nimen tai sivuston URL-osoitteen, kun viet sivustosi HTML-tiedostona:

1. Avaa Adobe Muse ja valitse Julkaise > Vie HTML-tiedostona.

2. Saat ponnahdusikkunassa kehotteen syöttää sivuston URL. Lisää tähän kenttään kaikkien käyttämiesi toimialueiden nimet pilkuilla erotettuina.

Typekit-ongelmien ratkaiseminen, kun sivusto viedään HTML-tiedostona
    Typekit-ongelmien ratkaiseminen, kun sivusto viedään HTML-tiedostona

3. Lähetä uusi HTML-tiedosto verkkopalvelimellesi. Typekit-kirjasimet alkavat toimia muutaman minuutin kuluttua.

Noudata näitä ohjeita lisätäksesi toimialuenimiä, kun lähetät sivustosi FTP-isännälle:

1. Avaa Adobe Muse ja valitse Julkaise > FTP-isäntä.

2. Ota yhteys FTP-palvelimelle käyttäen tunnistetietojasi.

3. Syötä Lähetä FTP-isännälle -valintaikkunassa sivustosi kaikki toimialuenimet tai URL-osoitteet.

Sivuston lähettäminen FTP-isännälle
    Typekit-ongelmien ratkaiseminen lähetettäessä sivua FTP-palvelimelle

Huomautus:

Jos sivustolla on käytössä uudelleenohjaustoiminto tai jos sivustosi lataa eri toimialueelta, et näe Typekit-kirjasimia reaaliaikaisella sivustolla.

Web Fonts -kirjasinten luonti ei onnistu kun sivusto julkaistaan

Kun julkaiset Adobe Muse -verkkosivuston, näkyy seuraava virheviesti: ”Virhe 0: Yhteyttä ei ole muodostettu. Koodin luonti yhden tai useamman Web Fonts -kirjasimen käyttöönottoa varten sivulla ei onnistu.”

Ratkaisu: Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään

Tämä virhe on korjattu Creative Cloud -työpöytäsovelluksen syyskuun 2015 päivityksessä. Virhe näkyy kuitenkin edelleen, jos kirjautumistilan Musessa, Typekitin ja Creative Cloud -työpöytäsovelluksen välillä on yhteensopivuusongelma.

Ongelman ratkaiseminen:

1. Sulje Adobe Muse -sovellus.

2. Siirry Creative Cloud -työpöytäsovellukseen ja kirjaudu ulos Asetukset-kohdasta.

Virhe 0: Yhteyttä ei ole muodostettu -virhe Typekitissä
    Koodin luonti ei onnistu Typekit-kirjasinten käyttöönottoa varten

3. Lopeta Creative Cloud -työpöytäsovellus.

4. Käynnistä Creative Cloud -työpöytäsovellus uudelleen ja kirjaudu sisään.

5. Käynnistä Adobe Muse uudelleen.

Nyt voit julkaista ja lähettää sivustosi, ja Typekit-kirjasimet toimivat ilman virheitä.

Skolar Web- ja Modesto-kirjasinten käyttö Typekit-kirjastosta ei onnistu

Skolar Web- ja Modesto-kirjasinten selaaminen, valitseminen tai käyttäminen ei onnistu Adobe Muse -sivustoillasi.

Ratkaisu: Käytä muita kirjasimia uusille sivustoille

Typekit ei enää tue Skolar Web- ja Modesto-kirjasimia. Katso Typekitin ilmoitus aiheesta saadaksesi lisätietoa.

Tililläsi ei ole Typekit-käyttöoikeutta

Kun valitset Lisää Web Fonts, näkyviin tulee virheviesti, jonka mukaan tililläsi ei ole Typekit-käyttöoikeutta.

Typekit-käyttöoikeutta ei ole
Tililläsi ei ole Typekit-käyttöoikeutta

Ratkaisu: Ota yhteyttä asiakaspalveluun varmistaaksesi, että maksut ovat kunnossa

Et voi käyttää Typekitiä tilisi kautta, jos maksua käsitellään tai jos maksu ei ole onnistunut. Tilaus on keskeytetyssä tilassa, kunnes maksu on suoritettu. Tällä aikaa voit käyttää kaikkia muita Creative Cloud -palveluja paitsi Typekitiä.

Ota yhteyttä Asiakaspalveluun ongelman korjaamiseksi.