Lue tämä artikkeli, jos etsit suoria latauslinkkejä Adobe Muse -sovelluksen versioihin 2017.0.4 ja 2017.0.2.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Ongelma

Olet Adobe Muse -käyttäjä etkä voi ladata tai asentaa tiettyjä vanhoja Adobe Muse -versioita Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta. Kun käynnistät Creative Cloud -sovelluksen ja valitset  Asenna > Muut versiot, näet, että Adobe Muse -versioita 2017.0.4 ja 2017.0.2 ei ole saatavilla ladattavaksi.

Ratkaisu

Adobe Muse CC -version 2017.0.4 asentaminen

Windows:

Paketin asennusohjelma tallennetaan tietokoneen oletuslataussijaintiin. Aloita asennus napsauttamalla .exe-tiedostoa.

macOS:

Asennusohjelma käynnistyy heti, kun .dmg-tiedosto on ladattu, ja asennus alkaa.

Adobe Muse CC -version 2017.0.2 asentaminen

Windows:

• Lataa Adobe Muse 2017.0.2 Windows-käyttöjärjestelmään napsauttamalla tästä.

Paketin asennusohjelma tallennetaan tietokoneen oletuslataussijaintiin. Aloita asennus napsauttamalla .exe-tiedostoa.

macOS:

• Lataa Adobe Muse 2017.0.2 macOS-käyttöjärjestelmään napsauttamalla tästä.

Asennusohjelma käynnistyy heti, kun .dmg-tiedosto on ladattu, ja asennus alkaa.