Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Ongelma

Yritettäessä asentaa Adobe Muse näyttöön tulee seuraava virheilmoitus:

”On tapahtunut virhe.

Sovellusta ei voitu asentaa, koska asennusohjelmatiedosto on vahingoittunut. Pyydä sovelluksen tekijältä uusi asennusohjelmatiedosto.”

Asennuksen virheilmoitus

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Adobe AIR -tuotteen asentaminen

Lataa ja asenna Adobe AIRin uusin versio.

Kun Adobe AIR on asennettu, asenna Adobe Muse uudelleen noudattamalla seuraavan osion ohjeita.

Ratkaisu 2: Adobe Muse -asennuksen poistaminen tai Adobe Musen uudelleenasentaminen

Poista kaikki Adobe Musen jo asennetut ohjelmat tai versiot noudattamalla kohdan Adobe Muse -asennuksen poistaminen ohjeita.

Poista vielä kaikki mahdolliset jäänteet poistamalla Adobe Muse -kansio seuraavista sijainneista:

• Mac OS: /Ohjelmat
  • Windows: /Ohjelmatiedostot (32-bittinen) tai /Ohjelmatiedostot (x86) (64-bittinen)

Sen jälkeen lataa ja asenna uusin Adobe Muse -versio Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmään.