Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Ongelma

Yritettäessä asentaa Adobe Muse näyttöön tulee seuraava virheilmoitus: ”Pyyntösi käsittelyn aikana tapahtui odottamaton virhe.”

error

Ratkaisut

Alla olevat ratkaisut keskittyvät ongelmien pääasiallisiin syihin. Noudata ohjeita annetussa järjestyksessä ja yritä kirjautua sisään kunkin ratkaisun jälkeen.

Ratkaisu 1

Tarkista, että Muse voi muodostaa internet-yhteyden. Muse-ohjelmiston on kyettävä avaamaan seuraavat sivut, jotta Adobe-tunnus voidaan todentaa:

• *.adobe.com:443
    • *.adobelogin.com:443

Tarkista näiden linkkien toiminta avaamalla ne verkkoselaimessa. Jos yllä olevilla sivustoilla näkyy Adoben sisältöä tai ne näkyvät tyhjinä mutta et saa ”Sivua ei löydy”- tai ”404”-virheilmoitusta, sivut toimivat selaimessasi. Siirry Ratkaisuun 2.

Ratkaisu 2

Poista tiedosto opm.db OOBE-kansiosta, jonka sijainti vaihtelee seuraavasti käyttöjärjestelmän mukaan:

• Mac OS: /Käyttäjät/käyttäjätunnus/Kirjasto/Sovellustuki/Adobe
  • Windows XP: Asema:\Documents and Settings\käyttäjätunnus\Local Settings\Application Data\Adobe
  • Windows 7: Asema:\Käyttäjät\käyttäjätunnus\AppData\Local\Adobe

Jos opm.db-tiedoston poistaminen ei ratkaise ongelmaa, siirry ratkaisuun 3.

Huomaa: Kansio /Käyttäjät/käyttäjätunnus/Kirjasto saattaa olla piilotettu Mac 10.7 -käyttöjärjestelmässä ja sitä uudemmissa versioissa.

Kansion voi avata jollakin seuraavista keinoista:

• Osoita Finder-ikkunan Siirry-valikkoa ja näytä Kirjasto valikossa painamalla Optio-näppäintä.
  • Osoita Finder-ikkunan Siirry-valikkoa ja valitse Siirry kansioon. Kirjoita Siirry kansioon -ikkunaan ”~/Kirjasto” ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Avaa Kirjasto-hakemistossa ensin Sovellustuki, sitten Adobe ja lopuksi OOBE. Poista sen jälkeen OOBE-kansiosta opm.db-tiedosto.

Ratkaisu 3

Jos internet-yhteys muodostetaan USB-laajakaistakortin avulla, käynnistä kokeilujakso tai tilaus tietokoneelta, jolla on langaton tai Ethernet-yhteys. Adobe pyrkii ratkaisemaan tämän yhteensopimattomuusongelman.

Jos mikään yllä olevista ratkaisuista ei ratkaise kirjautumisongelmaa, aloita verkkojuttelu tukihenkilön kanssa. Käynnistä Muse-verkkojuttelu siirtymällä osoitteeseen http://helpx.adobe.com/fi/contact/index.html ja valitsemalla Tuote-ponnahdusvalikosta Muse. Valitse Mihin tarvitset apua -ponnahdusvalikosta vaihtoehto Tuotteen tai palvelun käyttäminen. Valitse sen jälkeen Tarvitsen edelleen apua.