Lue ratkaisuohjeet asennusvirheisiin, jotka ilmenevät, kun Adobe Muse päivitetään versiosta 2015.2.0 versioon 2017.0.1

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Ongelma

Kun päivität Adobe Musen versiosta 2015.2.0 versioon 2017.0.1, näet asennusvirheen. Adobe Musen esiintymä ei sulkeudu, etkä voi päivittää Adobe Musea.

1. Asenna Adobe Muse 2015.2.0 ja käynnistä sovellus.

2. Napsauta päivitysikkunassa Päivitä nyt -painiketta.

Kun olet napsauttanut Päivitä nyt, järjestelmässäsi näkyy Creative Cloud -sovellus, jonka valintaikkunassa näkyy viesti ”Päivität versioon Muse CC (2017)”.

Päivitä Adobe Muse 2017-versioon
    Päivitä Adobe Muse CC 2017-versioon

3. Valitse Päivitä.

Järjestelmä näyttää viestin ”Ristiriita Muse CC:ta asennettaessa” sekä Jatka- ja Peruuta-painikkeet. Jos valitset Jatka, ristiriitaviesti näytetään yhä uudelleen.

Virhe päivitettäessä Adobe Musen 2017 -versioon
    Virhe päivitettäessä Adobe Musen 2017 -versioon

Ratkaisu

Jos näet virheilmoituksen päivittäessäsi Adobe Musea versiosta 2015.2.0 versioon 2017.0.1, sulje Adobe Muse manuaalisesti, jotta voit jatkaa päivittämistä.