Tämän vianmääritysartikkelin avulla voit ratkaista jaetun tuntemattoman virheen julkaistaessa Business Catalystiin Adobe Musessa.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Ongelma

Kun julkaiset sivuston käyttämällä Julkaise Business Catalystiin -asetusta, näet seuraavan virheen:

”Tuntematon todennusvirhe Adobe ID -tunnuksen käytössä  (SHARED_UNKNOWN_ERROR)

Tuntematon todennusvirhe julkaistaessa Adobe Muse -sivustoja Business Catalystiin
Tuntematon todennusvirhe julkaistaessa Adobe Muse -sivustoja Business Catalystiin

Ratkaisu

Tämä virhe ilmenee, kun Adobe Musea ja Creative Cloud -työpöytäsovellusta ei ole synkronoitu. Virhe voi ilmetä myös silloin, jos kirjaudut ulos Creative Cloudista työskennellessäsi Adobe Musessa. Jos tässä tapauksessa et heti näe sisäänkirjautumisikkunaa ja jatkat julkaisemista Business Catalystiin, tämä virheilmoitus voi tulla näkyviin.

Katso alta ratkaisut tähän ongelmaan:

Ratkaisu 1

1. Kirjaudu ulos Adobe Muse -sovelluksesta. Kirjaudu ulos valitsemalla Kirjaudu ulos Ohje-valikosta.

Kirjaudu ulos Adobe Muse -sovelluksesta
    Kirjaudu ulos Adobe Muse -sovelluksesta

2. Sulje Adobe Muse -sovellus.

3. Käynnistä Adobe Muse uudelleen ja anna pyydettäessä Adobe ID -tunnuksesi ja salasanasi.

Kokeile sitten uudelleen valita Julkaise Business Catalystiin.

Ratkaisu 2

Jos ongelma ei ratkennut, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta.

2. Napsauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa. Valitse Oletusarvot > Yleiset > Kirjaudu ulos.

Kirjaudu ulos Creative Cloud -sovelluksesta
    Kirjaudu ulos Creative Cloud -sovelluksesta

3. Sulje Creative Cloud -työpöytäsovellus. Siirry seuraavaan kansioon:

• Windows: [järjestelmäasema]:\Users\[käyttäjänimi]\AppData\Local\Adobe
    • Mac OS: /Käyttäjät/[käyttäjätunnus]/Kirjasto/Application Support/Adobe

Vaihda OOBE-kansion nimeksi OOBE_old.

4. Käynnistä Creative Cloud -sovellus ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja -salasanallasi.

5. Siirry Ohjelmat-välilehdelle ja käynnistä Adobe Muse.

Kokeile sitten uudelleen valita Julkaise Business Catalystiin.