Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Ongelma

Kun käynnistät Adobe Musen tai Creative Cloud Connection -sovelluksen Windows XP:ssä tai virtuaalikoneessa Adobe Application Manager -päivityksen jälkeen, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään.

Ratkaisu

1. Sulje Muse tai Creative Cloud Connection.

2. Avaa asennushakemistoista binaarihakemisto. Tuote- ja käyttöjärjestelmäkohtaiset sijainnit on lueteltu alla.

Muse

Windows (64-bittinen): \Program Files (x86)\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

Esimerkki: C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

Windows (32-bittinen): \Program Files\Adobe\Adobe Muse\META-INF\AIR\extenstions\com.adobe.ims.extentions\META-INF\ANA\Windows-x86

Mac: /Ohjelmat/Adobe Muse.app/Contents/Resources/META-INF/AIR/extensions/com.adobe.ims.extensions/META-INF/ANE/MacOS-x86/IMSLibANE.framework/Versions/A/Libraries

Creative Cloud Connection

Windows (64-bittinen): \Program Files\Adobe\Adobe Creative Cloud Connection (64 Bit)

32-bittisissä Windows-järjestelmissä sijainti on yleensä \Program Files\Adobe\Adobe Creative Cloud Connection

Mac: /Ohjelmat/Adobe Creative Cloud Connection/Adobe Creative Cloud Connection.app/Contents

3. Nimeä binaaritiedosto IMSLib.dll (Windows) tai IMSLib.dylib (Mac) uudelleen lisäämällä tiedostonimen loppuun ”.bak” (esimerkiksi IMSLib.dll.bak).

Huomautus:

Jos Muse tai Creative Cloud Connection on tarpeen päivittää, varmista, että olet palauttanut alkuperäiset tiedostot, tai suorita sovelluksen uudelleenasennus.

4. Lataa ja pura tiedoston uusi versio ja aseta se samaan kansioon kuin alkuperäinenkin. Latauslinkki on näiden ohjeiden alla.

5. Käynnistä Muse tai Creative Cloud Connection ja kirjaudu sisään.

Lataa