Tämän artikkelin ohjeiden avulla voit ratkaista virheet, jotka ilmenevät, kun julkaiset Adobe Muse -verkkosivustoa Business Catalystiin.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Virhe julkaistaessa verkkosivustoa Business Catalystiin

Kun julkaiset verkkosivuston Business Catalystiin, ilmenee seuraava virhe:

”An Unexpected Adobe Business Catalyst Error [0, 0] has occurred” (Tapahtui odottamaton Adobe Business Catalyst -virhe [0, 0]).

Tapahtui odottamaton Adobe Business Catalyst -virhe [0, 0].
Tapahtui odottamaton Adobe Business Catalyst -virhe [0, 0].

Ratkaisu 1: Luo uusi Windows-järjestelmänvalvojatili

Luo järjestelmänvalvojatili Windows-järjestelmääsi ja julkaise sitten sivustosi Business Catalystiin uuden tilin kautta. Lisätietoja on kohdassa Käyttäjätilin luominen.

Ratkaisu 2: Palauta Internet Explorer

1. Sulje Adobe Muse ja käynnistä Internet Explorer.
  2. Siirry työkaluihin ja Valitse > Internet-asetukset.
  3. Napsauta Lisäasetukset-välilehteä ja valitse sitten Internet Explorerin asetusten palauttaminen -kohdasta Palauta.