Adobe Muse CC:n asianmukainen poistaminen Mac OS:stä ja Windowsista (XP ja versiot 7 ja 8)

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Voit poistaa Muse CC:n asianmukaisesti tietokonejärjestelmästä Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla (katso Creative Cloud -sovellusten poistaminen tai asennuksen poistaminen).Jos haluat poistaa asennuksen manuaalisesti, perehdy aihetta käsittelevään osaan alla.

Mac OS

1. Siirry Finder-ikkunassa kohtaan Kovalevy > Sovellukset > Lisäohjelmat > Adobe-asennusohjelmat.

Musen asennuksen poistaminen
  2. Kaksoisosoita Adobe-asennusohjelmat-kansiossa Poista Adobe Musen asennus.

3. Viimeistele asennuksen poisto noudattamalla ruudulle tulevia ohjeita.

Windows XP

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Lisää tai poista sovellus.

2. Etsi Adobe Muse sovellusten luettelosta, valitse se ja napsauta Poista.

3. Viimeistele asennuksen poisto noudattamalla ruudulle tulevia ohjeita.

Windows 7

1. Valitse Käynnistä > Ohjauspaneeli > Ohjelmat ja toiminnot.

2. Etsi Adobe Muse sovellusten luettelosta ja kaksoisnapsauta sitä.

3. Viimeistele asennuksen poisto noudattamalla ruudulle tulevia ohjeita.

Windows 8

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella työpöydän/aloitusnäytön vasenta alakulmaa ja valitse ponnahdusvalikosta Ohjauspaneeli.

2. Valitse Ohjauspaneelin Ohjelmat-luokasta Poista ohjelman asennus.

Ohjelman asennuksen poistaminen
  3. Etsi Adobe Muse sovellusten luettelosta ja kaksoisnapsauta sitä.

4. Viimeistele asennuksen poisto noudattamalla ruudulle tulevia ohjeita.