Tässä artikkelissa kerrotaan Adobe Muse CC:n järjestelmävaatimuksista Mac- ja Windows-käyttöjärjestelmissä.

Adobe Muse CC 2017 -järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel Core 2- tai AMD Athlon 64 -suoritin (vähintään 2 GHz)
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1 (64-bittinen), Windows 8.1 (64-bittinen) tai Windows 10 (64-bittinen)
  • 2 gigatavu RAM-muistia
  • 1,1 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää (noin 1,5 Gt) vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön.*

macOS

• Moniytiminen Intel-suoritin ja 64-bittisyyden tuki
  • Mac OS 10.12 tai OS X 10.11 (64-bittinen) tai 10.10 (64-bittinen)
  • 2 gigatavu RAM-muistia
  • 1,1 gigatavua käytössä olevaa kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan lisää (noin 1,5 Gt) vapaata tilaa (ei voi asentaa levylle, joka käyttää kirjainkoon huomioivaa tiedostojärjestelmää, tai kannettaviin flash-tallennusvälineisiin)
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

Huomautus:

* ILMOITUS KÄYTTÄJILLE: Tuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät internet-yhteyttä, Adobe ID -tunnusta ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin verkkopalveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben palveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden käyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön (http://www.adobe.com/fi/legal.html). Sovellukset ja palvelut eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla, ja niitä voidaan muuttaa tai ne voidaan lakkauttaa ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

Jos käytät Windows 7- tai Windows 8.1 -käyttöjärjestelmää, asenna seuraavat päivitykset:

Asenna lisäksi Universal C Runtime -päivitys Windowsissa.

Adobe Muse CC 2015.2 -järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel Core 2- tai AMD Athlon 64 -suoritin (vähintään 2 GHz)
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1 (64-bittinen), Windows 8.1 (64-bittinen) tai Windows 10 (64-bittinen)
  • 2 gigatavu RAM-muistia
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön.*

Jos käytät Windows 7- tai Windows 8.1 -käyttöjärjestelmää, asenna seuraavat päivitykset:

Asenna lisäksi Universal C Runtime -päivitys Windowsissa.

macOS

• Moniytiminen Intel-suoritin ja 64-bittisyyden tuki
  • OS X 10.9, 10.10 (64-bittinen) tai 10.11 (64-bittinen)
  • 2 gigatavu RAM-muistia
  • Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan Internet-yhteys ja rekisteröinti.*

Huomautus:

* ILMOITUS KÄYTTÄJILLE: Tuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät internet-yhteyttä, Adobe ID -tunnusta ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin verkkopalveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben palveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden käyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön (http://www.adobe.com/fi/legal.html). Sovellukset ja palvelut eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla, ja niitä voidaan muuttaa tai ne voidaan lakkauttaa ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

Adobe Muse CC (2015.1 & 2015) -järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel Pentium 4- tai AMD Athlon 64 -suoritin (2GHz tai nopeampi) ja 64-bittisyyden tuki
  • Microsoft Windows 7 ja Service Pack 1 (64-bittinen), Windows 8 (64-bittinen), Windows 8.1 (64-bittinen) tai Windows 10.0 (64-bittinen)
  • 1 gigatavu RAM-muistia
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön.*
  • Adoben verkkopalvelut, jotka integroituvat Adobe Muse CC -ohjelmistoon, ovat ainoastaan 13-vuotiaiden ja sitä vanhempien käyttäjien käytettävissä.

Huomautus:

Adobe Muse CC 2014 ja uudemmat versiot eivät enää tue 32-bittisiä järjestelmiä.

macOS

• Intel-suoritin ja 64-bittisyyden tuki
  • OS X, v10.9, v10.10 tai v10.11
  • 1 gigatavu RAM-muistia
  • Adoben verkkopalvelut, jotka integroituvat Adobe Muse CC -ohjelmistoon, ovat ainoastaan 13-vuotiaiden ja sitä vanhempien käyttäjien käytettävissä.
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön.*

Huomautus:

Adobe Muse CC 2014 ja uudemmat versiot eivät enää tue 32-bittisiä järjestelmiä.

* ILMOITUS KÄYTTÄJILLE: Tuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät internet-yhteyttä, Adobe ID -tunnusta ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin verkkopalveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben palveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden käyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön (http://www.adobe.com/fi/legal.html). Sovellukset ja palvelut eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla, ja niitä voidaan muuttaa tai ne voidaan lakkauttaa ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

Adobe Muse CC:n (2014) järjestelmävaatimukset ja kieliversiot

Windows

• Intel Pentium 4- tai AMD Athlon 64 -suoritin (2 GHz tai nopeampi) ja 64-bittisyyden tuki
  • Microsoft Windows Server 2008 R2, Windows 7 ja Service Pack 1 (64-bittinen), Windows 8 (64-bittinen) tai Windows 8.1 (64-bittinen)
  • 2 gigatavu RAM-muistia
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön.*
  • Adoben verkkopalvelut, jotka integroituvat Adobe Muse CC -ohjelmistoon, ovat ainoastaan 13-vuotiaiden ja sitä vanhempien käyttäjien käytettävissä.

Huomautus: 32-bittisiä järjestelmiä ei enää tueta kesäkuusta 2014 lähtien.

macOS

• Intel-suoritin ja 64-bittisyyden tuki
  • OS X v10.7, v10.8, v10.9 tai v10.10
  • 2 gigatavu RAM-muistia
  • Adoben verkkopalvelut, jotka integroituvat Adobe Muse CC -ohjelmistoon, ovat ainoastaan 13-vuotiaiden ja sitä vanhempien käyttäjien käytettävissä.
  • Internet-yhteys ja rekisteröinti tarvitaan vaadittuun ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön.*

Huomautus: 32-bittisiä järjestelmiä ei enää tueta kesäkuusta 2014 lähtien.

* HUOMAUTUS KÄYTTÄJILLE: Tuotteen aktivointi ja käyttö edellyttävät Internet-yhteyttä, Adobe ID -tunnusta ja käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä. Tämä tuote mahdollisesti integroituu tiettyihin Adoben tai muiden kolmansien osapuolten ylläpitämiin verkkopalveluihin tai mahdollistaa niiden käytön. Adoben palvelut ovat ainoastaan 13-vuotiaiden ja sitä vanhempien käyttäjien käytettävissä ja edellyttävät lisäksi käyttöehtojen ja Adoben tietosuojakäytännön hyväksymistä. Sovellukset ja palvelut eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla, ja niitä voidaan muuttaa tai ne voidaan lakkauttaa ilman erillistä ilmoitusta. Lisä- tai jäsenmaksut ovat mahdollisia.

Kieliversiot

Adobe Muse CC tukee seuraavia kieliä:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

日本語

繁體中文

한국어

Adobe Muse CC:n järjestelmävaatimukset

Windows

• 2,33 GHz:n Intel® Pentium® 4, AMD Athlon® 64 2800+ tai nopeampi suoritin
  • Microsoft Windows® XP Home, Professional, tai Tablet PC Edition ja Service Pack 2008; Windows Server® 64 tai 2; Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise (mukaan lukien 7-bittiset versiot) ja Service Pack 8; tai Windows 8.1
  • 1 gigatavu RAM-muistia
  • Adobe® AIR® 3.3

macOS

• Intel Core™ Duo tai nopeampi suoritin
  • OS X v.10.6 - v.10.9
  • 1 gigatavu RAM-muistia
  • Adobe AIR 3.3

Lataa uusin Adobe AIR -versio.

Adoben verkkopalvelut, jotka integroituvat Adobe Muse CC -ohjelmistoon, ovat ainoastaan 13-vuotiaiden ja sitä vanhempien käyttäjien käytettävissä ja edellyttävät Internet-yhteyttä sekä lisäehtojen hyväksymistä.

Huomautus: Windows 2000- ja PowerPC® for Mac -käyttöjärjestelmiä ei tueta.