Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

JotForm on verkkopohjainen WYSIWYG-lomakkeenluontipalvelu, jolla voi luoda monimutkaisia lomakkeita. JotFormilla voit luoda lomakkeita, lisätä niitä sivustoon ja saada vastauksia lomakkeesta sähköpostitse. Lisätietoja on JotFormin usein kysytyissä kysymyksissä.

JotForm-palvelun avulla voit antaa sivuston käyttäjien esimerkiksi lähettää dokumentteja tai luoda kyselyitä ja tapahtumakalentereita. Yleisesti ottaen tällaisen lomakkeen luominen ja upottaminen sivustoon on monimutkaista, mutta uudessa JotForm-widgetissä se sujuu kolmessa vaiheessa.

JotForm-widgetin lataus

1. Avaa seuraava Muse Widgets -hakemiston linkki selaimessa:

http://musewidgets.com/collections/all/products/jotform-widget

2. Napsauta Get This Widget (Lataa tämä widget) -painiketta.

JotForm-widget ladataan oletusarvoiseen latauskansioosi. Widgetin lataamiseen käytetystä selain ja tietokoneen käyttöjärjestelmä määräävät, mihin Lataukset-kansio on määritetty.

Monimutkaisen lomakkeen lisääminen ja määrittäminen

Voit lisätä monimutkaisen lomakkeen verkkosivulle seuraavasti:

1. Avaa Adobe Musessa Kirjasto-paneeli valitsemalla Ikkuna > Kirjasto. Jos et ole vielä tehnyt niin, napsauta -painiketta ja tuo JotForm-widget. Tietoja widgetin lataamisesta on kohdassa JotForm-widgetin lataus.

2. Valitse Kirjasto-paneelista JotForm > JotForm ja vedä widget verkkosivun piirtoalueelle.

3. Valitse JotForm-widget ja avaa Asetukset-paneeli napsauttamalla -painiketta.

JotFormMuse
  4. Toimi Asetukset-paneelissa seuraavasti:

JotForm ID

Määritä JotForm-lomakkeen yksilöivä tunnus.

Allow Form Scrolling

Voit ottaa vierityspalkin käyttöön lomakkeessa. Allow Scrolling -vaihtoehto on kätevä, jos sinulla on suurikokoinen lomake, jonka on mahduttava pieneen tilaan. Siten sivuston käyttäjät voivat vierittää lomaketta sen kehyksessä.

5. Viimeistele napsauttamalla Asetukset-paneelin ulkopuolella. Voit esikatsella sivua tai sivustoa Adobe Musen esikatselutilassa tai valitsemalla Tiedosto > Esikatsele sivu selaimessa.

JotFormPreview