Valokuva-albumikarusellin lisääminen

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Usein kysyttyjä kysymyksiä Adobe Musen elinkaaren päättymisestä.

Albumikaruselli on ehdottoman tärkeä ominaisuus kaikissa yritys- ja portfoliosivustoissa sekä sivustomalleissa. Valokuva-albumikaruselli on vuorovaikutteinen elementti, jossa käyttäjät voivat selata valokuvia kuvaliukusäätimellä. Verkkosuunnittelijana voit määrittää keskeisiä kuvia esiteltäviksi valokuva-albumikaruselleissa. Adobe Musessa voit lisätä, määrittää ja sijoittaa kuvakaruselleja sivustoon ja muuttaa niiden kokoa helposti.

Carousel Gallery -widgetin lataus

1. Napsauta Get This Widget (Lataa tämä widget) -painiketta.

Carousel Gallery -widget ladataan oletusarvoiseen latauskansioosi. Widgetin lataamiseen käytetystä selain ja tietokoneen käyttöjärjestelmä määräävät, mihin Lataukset-kansio on määritetty.

Karuselligallerian lisääminen ja määrittäminen

Voit lisätä karuselligallerian verkkosivulle seuraavasti:

1. Avaa Adobe Musessa Kirjasto-paneeli valitsemalla Ikkuna > Kirjasto. Jos et ole vielä tehnyt niin, napsauta -painiketta ja tuo Carousel Gallery -widget.

Tietoja Carousel Gallery -widgetin lataamisesta on kohdassa Carousel Gallery ‑widgetin lataus.

2. Valitse Kirjasto-paneelista Carousel Gallery > Carousel Gallery ja vedä widget verkkosivun piirtoalueelle.

3. Etsi ja valitse Carousel Gallery -widgetin kuvanlatain ja avaa Asetukset-paneeli valitsemalla -painike.

4. Tee Asetukset-paneelissa jompikumpi seuraavista:

• Valitse Lisää tiedosto ja valitse kuva tietokoneesta.
    • Lisää toimiva kuvan linkki Kuvalinkki-kenttään.

Toista tämä kaikkien lisättävien kuvien yhteydessä.

5. Valitse Carousel Gallery -widget ja avaa Asetukset-paneeli napsauttamalla -painiketta.

6. Toimi Asetukset-paneelissa seuraavasti:

Automaattinen toisto

Salli valokuva-albumikarusellin vierittyä automaattisesti sivulla.

Kuvien erotteluväli

Määritä kuvien väli karusellissa.

Kuvien leveys

Määritä kuvien enimmäisleveys pikseleinä.

Kuvien korkeus

Määritä kuvien enimmäiskorkeus pikseleinä.

7. Viimeistele napsauttamalla Asetukset-paneelin ulkopuolella. Voit esikatsella sivua tai sivustoa Adobe Musen esikatselutilassa tai valitsemalla Tiedosto > Esikatsele sivu selaimessa.