Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Albumikaruselli on ehdottoman tärkeä ominaisuus kaikissa yritys- ja portfoliosivustoissa sekä sivustomalleissa. Valokuva-albumikaruselli on vuorovaikutteinen elementti, jossa käyttäjät voivat selata valokuvia kuvaliukusäätimellä. Verkkosuunnittelijana voit määrittää keskeisiä kuvia esiteltäviksi valokuva-albumikaruselleissa. Adobe Musessa voit lisätä, määrittää ja sijoittaa kuvakaruselleja sivustoon ja muuttaa niiden kokoa helposti.

Carousel Gallery -widgetin lataus

1. Napsauta Get This Widget (Lataa tämä widget) -painiketta.

Carousel Gallery -widget ladataan oletusarvoiseen latauskansioosi. Widgetin lataamiseen käytetystä selain ja tietokoneen käyttöjärjestelmä määräävät, mihin Lataukset-kansio on määritetty.

Karuselligallerian lisääminen ja määrittäminen

Voit lisätä karuselligallerian verkkosivulle seuraavasti:

1. Avaa Adobe Musessa Kirjasto-paneeli valitsemalla Ikkuna > Kirjasto. Jos et ole vielä tehnyt niin, napsauta -painiketta ja tuo Carousel Gallery -widget.

Tietoja Carousel Gallery -widgetin lataamisesta on kohdassa Carousel Gallery ‑widgetin lataus.

2. Valitse Kirjasto-paneelista Carousel Gallery > Carousel Gallery ja vedä widget verkkosivun piirtoalueelle.

3. Etsi ja valitse Carousel Gallery -widgetin kuvanlatain ja avaa Asetukset-paneeli valitsemalla -painike.

CarouselGalleryImageLoader
  4. Tee Asetukset-paneelissa jompikumpi seuraavista:

• Valitse Lisää tiedosto ja valitse kuva tietokoneesta.
    • Lisää toimiva kuvan linkki Kuvalinkki-kenttään.

Toista tämä kaikkien lisättävien kuvien yhteydessä.

5. Valitse Carousel Gallery -widget ja avaa Asetukset-paneeli napsauttamalla -painiketta.

CarouselGalleryWidget
  6. Toimi Asetukset-paneelissa seuraavasti:

Automaattinen toisto

Salli valokuva-albumikarusellin vierittyä automaattisesti sivulla.

Kuvien erotteluväli

Määritä kuvien väli karusellissa.

Kuvien leveys

Määritä kuvien enimmäisleveys pikseleinä.

Kuvien korkeus

Määritä kuvien enimmäiskorkeus pikseleinä.

7. Viimeistele napsauttamalla Asetukset-paneelin ulkopuolella. Voit esikatsella sivua tai sivustoa Adobe Musen esikatselutilassa tai valitsemalla Tiedosto > Esikatsele sivu selaimessa.

CarouselGalleryPreview