Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Adobe Musessa voit käydä verkkokauppaa Shopify Cart -widgetin avulla. Shopify on verkkokaupparatkaisu, jolla voit luoda verkkokaupan ja myydä tuotteitasi. Shopifylla voit järjestellä tuotteesi, mukauttaa kaupan ulkoasua, vastaanottaa luottokorttimaksuja sekä seurata tilauksia ja vastata niihin, muutamalla hiiren napsautuksella.

Sinun on avattava Shopify-tili, jotta voit määrittää Shopify-widgetin. Kun olet määrittänyt Shopify-tilin, voit määrittää kaupan sivustoosi ja alkaa myydä tuotteita pian sen jälkeen.

Shopify-widgetin lataus

1. Napsauta Get This Widget (Lataa tämä widget) -painiketta.

Shopify-widget ladataan oletusarvoiseen latauskansioosi. Widgetin lataamiseen käytetystä selain ja tietokoneen käyttöjärjestelmä määräävät, mihin Lataukset-kansio on määritetty.

Ostoskorin lisäys ja määritys

Jos haluat lisätä ja määrittää Shopify-painikkeen, toimi seuraavasti:

Huomautus:

Varmista ennen Shopify-widgetin määrittämistä Adobe Musessa, että olet määrittänyt kaupan ja lisännyt tuotteita Shopify-tilillesi.

1. Avaa Adobe Musessa Kirjasto-paneeli valitsemalla Ikkuna > Kirjasto. Jos et ole vielä tehnyt niin, napsauta -painiketta ja tuo Shopify-widget.

Tietoja Shopify-widgetin lataamisesta on kohdassa Shopify-widgetin lataus.

2. Valitse Kirjasto-paneelista Adobe Widgets > Shopify-widget ja vedä widget verkkosivun piirtoalueelle.

3. Valitse Shopify-widget ja avaa Asetukset-paneeli napsauttamalla -painiketta.

ShopifyButton
  4. Toimi Asetukset-paneelissa seuraavasti:

Kaupan nimi

Kirjoita kaupan nimi. Jos kaupan URL-osoite on esimerkiksi musewidgeits.shopify.com, kirjoita musewidgets.

Kohteen nimi

Kirjoita kohteen nimi, kuten tuotenimi.

Painiketyyppi

Määritä, haluatko näyttää vain Osta-painikkeen.

Painikkeen teksti

Se on oletusarvoisesti Osta nyt, mutta voit nimetä sen uudelleen tarvittaessa.

Painikkeen väri

Määritä painikkeen väri värinvalitsimella.

Koko

Painikkeen koko voi olla Kompakti (230 pikseliä) tai Normaali (450 pikseliä).

Ohjaa käyttäjä kohteeseen

Määritä, mihin sivuston käyttäjä ohjataan, kun hän valitsee Shopify-painikkeen.

5. Viimeistele napsauttamalla Asetukset-paneelin ulkopuolella. Voit esikatsella sivua tai sivustoa Adobe Musen esikatselutilassa tai valitsemalla Tiedosto > Esikatsele sivu selaimessa.

Shopify-painikkeen lisäys ja määritys

Voit lisätä ja määrittää Shopify-widgetin seuraavasti:

Huomautus:

Varmista ennen Shopify-widgetin määrittämistä Adobe Musessa, että olet määrittänyt kaupan ja lisännyt tuotteita Shopify-tilillesi.

1. Avaa Adobe Musessa Kirjasto-paneeli valitsemalla Ikkuna > Kirjasto. Jos et ole vielä tehnyt niin, napsauta -painiketta ja tuo Shopify-widget.

Tietoja Shopify-widgetin lataamisesta on kohdassa Shopify-widgetin lataus.

2. Valitse Kirjasto-paneelista Adobe Widgets > Shopify-painike ja vedä widget verkkosivun piirtoalueelle.

3. Valitse Shopify-painike ja avaa Asetukset-paneeli napsauttamalla -painiketta.

ShopifyButtonOptions
  4. Toimi Asetukset-paneelissa seuraavasti:

Shopify-nimi

Kirjoita Shopify-kauppasi nimi. Jos kaupan URL-osoite on esimerkiksi musewidgeits.shopify.com, kirjoita musewidgets.

Shopify-kokoelmien tunnukset

Anna Shopify-kokoelmasi tai -kokoelmiesi tunnus.

5. Viimeistele napsauttamalla Asetukset-paneelin ulkopuolella. Voit esikatsella sivua tai sivustoa Adobe Musen esikatselutilassa tai valitsemalla Tiedosto > Esikatsele sivu selaimessa.