Lataa malleja, widgetejä ja muita apuohjelmia Adobe Add-ons -palvelusta käytettäviksi Adobe Musessa.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Adobe Muse tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata ja käyttää uudelleen suunnitteluelementtejä (mallipohjia, widgetejä ja muuta sisältöä) Adobe Add-ons -palvelusta. Voit hallita Adobe Add-ons -palvelusta lataamiasi kohteita Adobe Musen Kirjasto-paneelissa (lisätietoja on kohdassa Suunnitteluelementtien järjestäminen ja uudelleenkäyttö Kirjasto-paneelin avulla). Aiemmin suunnitteluelementit ja muu lisäsisältö löytyivät Adobe Muse Exchange -palvelusta. Nämä suunnitteluelementit on nyt kuitenkin siirretty Adobe Add-ons -palveluun, uuteen Creative Cloud -sovellusten verkkomyymälään. Adobe Muse on omalta osaltaan integroitu tiiviisti Creative Cloudiin.

Adobe Add-ons -palvelun käyttäminen

Voit siirtyä Adobe Add-ons -palveluun seuraavilla tavoilla:

• Avaa https://creative.adobe.com/addons suoraan millä tahansa selaimella.
  • Siirry Adobe Add-ons -palveluun Kirjasto-paneelista (Ikkuna > Kirjasto) Adobe Musessa. Käynnistä oletusselaimesi napsauttamalla Online-hyperlinkkiä ja siirry Adobe Add-ons -palveluun.
Adobe Add-ons -palveluun siirtyminen Adobe Musessa
Adobe Add-ons -palveluun siirtyminen

Napsauta sisäänkirjautumispainiketta ja syötä Creative Cloud -tunnuksesi.

Kirjaudu Creative Cloud -tilillesi
Kirjaudu Creative Cloud -tilillesi

Add-ons-sisällön hankkiminen Creative Cloudista

1. Siirry Adobe Add-ons -palveluun ja kirjaudu sisään. Lisätietoja on kohdassa Adobe Add-ons -palveluun siirtyminen.
  2. Tuo näkyviin Adobe Muselle tarkoitettu Add-ons-sisältö napsauttamalla Adobe Muse -linkkiä vasemmassa navigointipaneelissa Jos siirryit Adobe Add-ons -palveluun Adobe Musesta, sivulla näytetään automaattisesti Adobe Museen liittyvä sisältö.
Add-ons-sisällön hankkiminen Creative Cloudista
Add-ons-sisällön hankkiminen Creative Cloudista

1. Selaa sen sisällön kohdalle, jonka haluat hankkia itsellesi, ja napsauta sitä.
  2. Valitsemasi sisällön mukaan voit tehdä seuraavaa:
    1. Maksullinen Add-ons-sisältö: Siirry kassalle napsauttamalla painiketta. Kun olet onnistuneesti suorittanut tilauksesi, sinut ohjataan takaisin Add-ons-sivulle.
Valitse maksullinen Add-on-lisäosa Adobe Museen.
Valitse maksullinen Add-on

b. Ilmainen Add-ons-sisältö: Lataa valitsemasi sisältö napsauttamalla Ilmainen-painiketta.
Valitse ilmainen Add-on-lisäosa Adobe Museen
Valitse ilmainen Add-on

1. Sisältö ladataan tietokoneeseesi latausten oletuskansioon. Pääset käyttämään sisältö siirtymällä tietokoneesi latauskansioon.

Huomautus:

Jos et näe Add-ons-sisältöä latauskansiossasi, varmista, että olet kirjautunut Creative Cloud -sovellukseen.

Add-ons-sisällön tuominen Kirjasto-paneeliin

Kohdassa Suunnitteluelementtien järjestäminen ja uudelleenkäyttö Adobe Musessa on lisätietoja Add-ons-sisällön tuomisesta, hallinnasta ja uudelleenkäytöstä sivuston suunnittelussa.