Tutustu Adobe Musen oletuspikanäppäimiin ja opettele niiden mukauttaminen.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Kun tutustut Musen käyttöön paremmin, pikanäppäimet voivat nopeuttaa työnkulkuasi huomattavasti. Valitse ladattavaksi Mac- tai Windows-käyttöjärjestelmän tiedosto.

Lataa

Lataa