Adobe Musessa voit mukauttaa työtilaa määrittämällä dokumentti-ikkunat rinnakkaisiksi, kiinnittämällä ja irrottamalla paneeleja ja luomalla paneeliryhmiä.

Huomautus:

Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Työtilan yleiskuvaus

Adobe Musen työtila koostuu eri elementeistä, kuten paneeleista, työkalupalkeista ja ikkunoista. Mitä tahansa näiden elementtien järjestelyä kutsutaan työtilaksi. Adobe Musessa voit mukauttaa työtilan vastaamaan suunnittelutarpeitasi. Voit irrottaa paneeleja ja järjestää niitä uudelleen ja avata useita Muoto-näkymän ikkunoita rinnakkaista suunnittelua varten. Voit myös vetää ja pudottaa suunnitteluelementtejä ikkunoiden ja suunnittelujen välillä. Tästä voi olla apua, kun suunnitellaan tietokone- ja mobiiliasetteluja samaan aikaan, jotta yhteistä sisältöä voidaan käyttää uudelleen asettelujen välillä.

Adobe Musen käyttöliittymä on optimoitu teräväpiirtonäytöille, jotka tukevat HiDPI:tä. Adobe Musen HiDPI-ulkoasu saa paneelit, työkalut ja muut käyttöliittymäelementit näkymään terävämpinä ja selkeämpinä.

Oletustyötilan asettelu vaihtelee eri Creative Cloud -tuotteissa, mutta voit silti mukauttaa asetuksia pitkälti samalla tavoin.

Adobe Muse -työtilan työkalut ja elementit ovat käytössä sen mukaan, mikä näkymä on parhaillaan valittuna. Kun käytät Adobe Musea, sinun on vaihdeltava eri näkymien välillä. Adobe Musessa on Suunnittele-, Muoto-, Esikatselu-, Julkaise- ja Hallinnoi-näkymät web-suunnittelun eri vaiheita varten.

Suunnittele-näkymä

Adobe Muse näyttää Suunnittele-näkymän sivuston luonnin tai olemassa olevan sivuston avaamisen yhteydessä. Suunnittele-näkymässä voit luoda sivustokarttoja sivustoille ja määrittää siten sivun hierarkkisen rakenteen. Suunnittele-näkymän avulla voit myös liittää sivuston yksittäisiä sivuja sivupohjiin.

Adobe Musen Suunnittele-näkymä
Adobe Musen Suunnittele-näkymä

A. Välilehdissä olevat dokumentti-ikkunat B. Vaakasuuntainen sivustokartan näyttö C. Pystysuuntainen sivustokartan näyttö D. Työtilojen asettelut E. Sivustokartta F. Sivupohjat G. Työkalupaneeli
  • (A) Välilehtinä näkyvät dokumentti-ikkunat: tiedosto, jota käsittelet, näkyy dokumentti-ikkunassa. Dokumentti-ikkunat voidaan jakaa välilehtiin ja useat ikkunat voidaan näyttää ruudukkona, jotta niitä on helppo käyttää ja suunnitella rinnakkain.
  • (B) Vaakasuuntainen sivustokartan näyttö: näyttää sivustokartan vaakasuunnassa. Tämä on Adobe Musen oletusarvoinen toiminto.
  • (C) Pystysuuntainen sivustokartan näyttö: näyttää sivustokartan pystysuunnassa. Tästä on hyötyä etenkin monimutkaisissa sivustoissa, joissa on runsaasti sivuja ja alasivuja.
  • (D) Työtilan asettelut: voit vaihdella työtilan eri asettelujen (tilojen) välillä käyttäessäsi Adobe Musea.
  • (E) Sivustokartta: Alue, jolla voit luoda sivustokartan sivustollesi. Voit lisätä tai poistaa sivuja ja määrittää sivustosi hierarkian.
  • (F) Sivupohjat: tällä alueella voit luoda lisää sivupohjia sivustoosi tai ladata olemassa olevia sivupohjia.
  • (G) Työkalupaneeli: Työkalupaneelin avulla voit valita ja käyttää eri työkaluja. Ohjauspaneelissa näkyvät valittuna olevan työkalun asetukset.

Muoto-näkymä

Muoto-näkymä on tärkein näkymä, ja se on keskeinen Adobe Musea käytettäessä. Muoto-näkymä tarjoaa työkaluja, widgetejä ja toimintoja, joiden avulla suunnittelet monipuolisia ja ammattimaisia verkkosivustoja koodia kirjoittamatta.

Muoto-näkymässä on sivun piirtoalue, jolla voit suunnitella sivut käyttämällä eri työkaluja, widgetejä ja muita Adobe Musen suunnittelutoimintoja. Sivun piirtoalueella on apuviivat ja viivaimet, joiden avulla voit käyttää sivutilan parhaalla mahdollisella tavalla.

Oletuksena paneelit ovat Muoto-näkymän oikeassa reunassa. Adobe Musessa voit kuitenkin kiinnittää ja irrottaa paneeleja, ja järjestää ne itsellesi parhaiten sopivalla tavalla.

Työkalupalkissa voit valita työkalut, joiden avulla voit määrittää sivun tyylin, kuten taustan, selaimen täytön, viivan ja tehosteet. Työkalupalkissa on valitun paneelin mukaan myös muita työkaluja.

Myös sovelluspalkissa on valintoja, joilla voi ohjata näkymää Adobe Musessa.

Adobe Musen Muoto-näkymä
Adobe Musen Muoto-näkymä

A. Valintaosoitin B. Avattavat valikot C. Ohjauspaneeli D. Työtilojen asettelu E. Paneelit F. Viivaimet G. Apulinjat H. Työkalupaneeli
  • (A) Valintaosoitin: näyttää tämänhetkisen valintasi sivun piirtoalueella.
  • (B) Avattavat valikot: yläreunan sovelluspalkissa on työtilanvaihtaja, valikot ja näkymäohjaimet.
  • (C) Ohjauspaneeli: sisältää työkalut, joiden avulla voit muuttaa sivustosi tyyliä ja ulkoasua, kuten viivat, täytöt ja tehosteet.
  • (D) Työtilan asettelut: voit vaihdella työtilan eri asettelujen välillä käyttäessäsi Adobe Musea.
  • (E) Paneelit: paneelien avulla pääset käsiksi Adobe Musen tärkeimpiin toimintoihin.
  • (F) Viivaimet: viivainten avulla voit määrittää apuviivat oikeisiin sijainteihin.
  • (G) Apuviivat: Osoittavat sivun ja selainten ylä- ja alareunan. Apuviivojen avulla voit määrittää tehokkaasti sivuston ylätunniste- ja alatunnistealueet.
  • (H) Työkalupaneeli: tämän avulla voit käyttää eri työkaluja, kuten esimerkiksi valintaa, suorakulmiota ja käsityökalua.

Esikatselutila

Voit käyttää esikatselutilaa sivuston testaamiseen. Esikatselutilassa näkyvä sivuston ulkoasu vastaa melko tarkasti sen ulkoasua uusimmissa selaimissa. Esikatselutila näkyy dokumentti-ikkunana, jonka voi määrittää kelluvaksi tai rinnakkaiseksi Adobe Muse -työtilassa. Päivittämällä esikatselun voit katsella sivustoon tehtyjä muutoksia.

Esikatselutila Adobe Musessa
Esikatselutila Adobe Musessa

A. Päivitä B. Työtilojen asettelu C. Verkkosivun esikatselu
  • (C) Työtilan asettelut: voit vaihdella työtilan eri asettelujen (tilojen) välillä käyttäessäsi Adobe Musea.
  • (B) Päivitä: napsauttamalla päivityspainiketta voit ladata sivustosi esikatselun uudelleen.
  • (C) Esikatselu: esikatselutila näyttää sivustosi viimeisen päivitetyn version.

Julkaise-näkymä

Julkaisutilassa voit julkaista sivustosi Business Catalystiin. Julkaisutilan valitseminen näyttää Julkaise-valintaikkunan. Määritä Julkaisuasetukset-valintaikkunassa seuraavat:

• Sivuston nimi: Anna sivustolle kuvaava nimi. Adobe Muse ehdottaa sivustolle verkkotunnuksen nimeä sivuston nimen perusteella. Voit kuitenkin ohittaa ehdotuksen.
  • Julkaise kohteeseen: Voit valita olemassa olevan sivuston avattavasta Julkaise kohteeseen -valikosta. Tällä voit julkaista olemassa olevaan sivustoon Business Catalystissa.
  • URL: määritä sivustollesi yksilöivä URL-osoite.
  • Tietokeskus: Adobe Muse tunnistaa tietokoneesi nykyisen sijainnin ja valitsee automaattisesti lähimmän tietokeskuksen, jossa sivuston tiedostoja ylläpidetään Jos asiakkaasi asuu kuitenkin eri maassa, voit valita tietokeskuksen, joka on lähinnä asiakkaasi sijaintia.
Adobe Muse -sivuston julkaiseminen
Adobe Muse -sivuston julkaiseminen Julkaise-näkymässä

Jaa-valikko

Adobe Musen Jaa-valikon avulla voit jakaa juuri julkaisemasi sivuston URL-osoitteen kätevästi. Voit jakaa julkaisemasi sivuston URL-osoitteen tai In-Browser Editing -toiminnon URL-osoitteen Jaa-valikosta.

Kun olet julkaissut sivuston, valitse Jaa. Näet valintaikkunan, joka sisältää linkin julkaistuun sivustoon ja In-Browser Editing -toimintoon.

Julkaistun sivuston URL-osoitteen jakaminen
Julkaistun sivuston URL-osoitteen jakaminen

Jokaiselle sivustolle luodaan kaksi erillistä URL-osoitetta, joista toinen viittaa julkaistuun sivustoon ja toinen In-Browser Editing -toimintoon.

Valitse asianmukainen Kopioi linkki -vaihtoehto sen mukaan, kumman URL-osoitteen haluat jakaa. URL-osoite kopioidaan leikepöydälle. Sen jälkeen voit lähettää URL-osoitteet sidosryhmille esimerkiksi sähköpostitse.

Hallinnoi-näkymä

Hallinnointitilassa voit hallinnoida ja päivittää tiedostoja Business Catalystissa. Voit käyttää hallinnointitilaa, jos käytät Adobe Business Catalystia ylläpitopalvelujen tarjoajana. Kun valitset hallinnointitilan, Adobe Muse ohjaa sinut osoitteeseen http://businesscatalyst.com/. Kirjaudu sisään Creative Cloud -valtuuksillasi, jotta voit muokata sivustoasi. Lisätietoja on Business Catalystin ohjeessa (englanniksi).

Välilehtinä näkyvien dokumentti-ikkunoiden hallinta

Kun käsittelet useita sivuja ja sivustoja, Adobe Muse luo välilehdet kaikille avatuille ikkunoille. Voit käyttää mitä tahansa sivuista valitsemalla ikkunan.

• Voit järjestää välilehtinä näkyvät dokumentti-ikkunat uudelleen vetämällä kunkin ikkunan välilehden uuteen paikkaan ryhmässä.
  • Voit irrottaa dokumentti-ikkunan (kelluvaksi tai erilliseksi ikkunaksi) ikkunaryhmästä vetämällä ikkunan välilehden ryhmästä tai napsauttamalla välilehteä ja valitsemalla Kelluva ikkunassa.
  • Voit määrittää dokumentti-ikkunat rinnakkain valitsemalla Ikkuna > Järjestä > Rinnakkain.
  • Voit kiinnittää dokumentti-ikkunan erilliseen dokumentti-ikkunoiden ryhmään vetämällä ikkunan ryhmään.
  • Luo limittäin tai vierekkäin näytettävien dokumenttien ryhmiä vetämällä ikkuna johonkin toisen ikkunan yläreunan, alareunan tai sivujen pudotusvyöhykkeistä.
  • Jos haluat vaihtaa toiseen dokumenttiin välilehtiä sisältävässä ryhmässä valintaa vetäessäsi, vedä valinta dokumentin välilehden kohdalle hetkeksi.

Dokumentti-ikkunoiden näyttäminen rinnakkain

Adobe Musessa voit järjestää dokumentti-ikkunat uudelleen rinnakkain työtilassa. Dokumentti-ikkunoiden määrittäminen rinnakkain ruudukoksi helpottaa useiden asettelujen vertaamista ja rinnakkaista suunnittelua. Voit myös kopioida sivun sisältöä rinnakkain näytettävien dokumentti-ikkunoiden välillä. Dokumentti-ikkunoiden näyttäminen ruudukkona on erityisen hyödyllistä silloin, kun käsitellään useita asetteluja. Riittää, että suunnittelet sisällön kerran, koska voit kopioida sen asettelusta toiseen.

Voit määrittää dokumentti-ikkunat rinnakkaisiksi valitsemalla Ikkuna > Järjestä > Rinnakkain.

Voit järjestää dokumentti-ikkunat uudelleen Ruudukko-asetuksella.
Dokumentti-ikkunoiden näyttäminen rinnakkain Adobe Musessa

Voit palauttaa dokumentti-ikkunat oletusnäkymään valitsemalla Ikkuna > Järjestä > Yhdistä kaikki sivuston mukaan.

Vedä ja pudota yhteistä sisältöä välilehtinä näkyvien ikkunoiden välillä

Adobe Musessa voit helposti käyttää uudelleen eri sivujen ja suunnittelujen jakamaa yhteistä sisältöä. Adobe Musessa on yleinen käytäntö sijoittaa välilehtinä näkyvät ikkunat rinnakkaisiksi tai kelluviksi. Verkkosivustojen suunnittelussa on tavallista, että samoja suunnitteluelementtejä käytetään uudelleen eri sivuilla ja suunnitteluissa, jotta verkkosivuston ulkoasu pysyy yhtenäisenä. Adobe Musessa voit vetää sivujen ja suunnittelujen välillä yleisiä suunnitteluelementtejä, esimerkiksi logoja, tekstiä, ylätunnisteita ja taustakuvia.

1. Järjestä välilehtinä näkyvät dokumentti-ikkunat siten, että sisällön siirtäminen sivujen tai suunnittelujen välillä on sinulle helppoa. Lisätietoja on artikkelissa Välilehtinä näkyvien dokumentti-ikkunoiden hallinta.

Vedä ja pudota sisältöä välilehtinä näkyvien ikkunoiden välillä
    Vedä ja pudota sisältöä välilehtinä näkyvien ikkunoiden välillä

2. Vedä ja pudota valintasi toiseen suunnitteluun tai toiselle sivulle.

Vedä valintasi toiselle sivulle tai toiseen suunnitteluun.
    Vedä valintasi toiselle sivulle tai toiseen suunnitteluun.

3. Kun olet pudottanut valintasi toiselle sivulle, valitse Ikkuna > Järjestä > Yhdistä kaikki sivuston mukaan.

Voit valita ja pudottaa yhteistä sisältöä sivujen välillä valitsemalla Yhdistä kaikki sivuston mukaan.
    Voit valita ja pudottaa yhteistä sisältöä sivujen välillä valitsemalla Yhdistä kaikki sivuston mukaan.

Paneelien kiinnittäminen ja irrottaminen

Paneelit tai paneeliryhmät voidaan näyttää yhdessä kiinnittämällä ne pystysuoraan. Voit kiinnittää paneelit ja irrottaa ne siirtämällä ne kiinnityskohtaan ja pois siitä.

• Voit kiinnittää paneelin vetämällä sitä kielekkeestä kiinnityskohtaan muiden paneelien ylä- tai alaosaan tai muiden paneelien väliin.

• Voit kiinnittää paneeliryhmän vetämällä sen kiinnityskohtaan otsikkorivistään (kielekkeiden yläpuolella oleva yksiosainen tyhjä rivi).

• Voit irrottaa paneelin tai paneeliryhmän vetämällä sen pois paneelistaan kielekkeestään tai otsikkorivistään. Voit vetää sen toiseen kiinnityskohtaan tai tehdä siitä vapaasti kelluvan.

Huomautus:

Voit estää paneeleita täyttämästä kiinnityksen koko tilaa. Vedä kiinnityksen alareunaa ylöspäin, kunnes se ei enää osu työtilan reunaan.

Paneelien siirtäminen

Kun siirrät paneeleita, näytössä näkyy sinisiä korostettuja pudotusalueita, joihin voit siirtää paneelin. Voit esimerkiksi siirtää paneelia ylös tai alas kiinnityskohdassaan vetämällä sen toisen paneelin ylä- tai alapuolella olevalle kapealle siniselle vyöhykkeelle. Jos vedät sen alueelle, joka ei ole pudotusvyöhyke, paneeli kelluu vapaasti työtilassa.

Huomautus:

Hiiren sijainti (pikemminkin kuin paneelin sijainti) aktivoi pudotusalueen, joten jos et näe pudotusaluetta, kokeile vetää hiiri siihen kohtaan, jossa pudotusalueen pitäisi olla.

• Voit siirtää paneelia vetämällä sitä kielekkeestään.

• Voit siirtää paneeliryhmää vetämällä otsikkoriviä.

Huomautus:

Voit estää paneelin kiinnittymisen painamalla Ctrl-näppäintä (Windows) tai komento-osoittamalla (Mac OS) paneelin siirtämisen aikana. Voit peruuttaa toiminnon painamalla paneelin siirtämisen aikana Esc-näppäintä.

Paneelien lisääminen ja poistaminen

Jos poistat kaikki paneelit kiinnityskohdasta, se häviää näytöstä. Voit luoda kiinnityksen siirtämällä paneelit työtilan oikeaan reunaan ja odottamalla, kunnes pudotusalue tulee näkyviin.

• Voit poistaa paneelin napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella (Windows) tai Ctrl-osoittamalla (Mac) paneelin välilehteä ja valitsemalla sitten Sulje tai poistamalla paneelin valinnan Ikkuna-valikosta.

• Voit lisätä paneelin valitsemalla sen Ikkuna-valikossa ja kiinnittämällä sen haluamaasi kohtaan.

Paneeliryhmien muokkaaminen

• Voit siirtää paneelin ryhmään vetämällä paneelin välilehden ryhmässä olevaan korostettuun pudotusvyöhykkeeseen.

• Voit järjestää ryhmän paneelit uudelleen vetämällä paneelin välilehden uuteen kohtaan ryhmässä.
  • Voit poistaa paneelin ryhmästä siten, että se kelluu, vetämällä paneelin kielekkeestään ryhmän ulkopuolelle.
  • Voit siirtää ryhmää vetämällä otsikkoriviä (välilehtien yläpuolella olevaa aluetta).
  • Voit sulkea paneeliryhmän napsauttamalla paneeliryhmän otsikkoriviä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Sulje välilehtiryhmä.

Kelluvien paneelien pinoaminen

Kun vedät paneelin irti kiinnityksestään, mutta et vedä sitä pudotusvyöhykkeelle, paneeli kelluu vapaasti. Voit sijoittaa kelluvan paneelin mihin tahansa työtilan kohtaan. Voit pinota kelluvat paneelit tai paneeliryhmät siten, että ne liikkuvat yksikkönä, kun vedät käyttämällä päällimmäistä otsikkoriviä.

• Voit pinota kelluvat paneelit vetämällä paneelia kielekkeestään toisen paneelin alaosassa olevalle pudotusvyöhykkeelle.

• Voit muuttaa pinoamisjärjestystä vetämällä paneelia kielekkeestään ylös tai alas.

Huomautus:

Varmista, että vapautat välilehden ennen paneelien välissä olevaa kapeaa pudotusvyöhykettä otsikkorivin leveän vyöhykkeen sijaan.

• Voit poistaa paneelin tai paneeliryhmän pinosta siten, että se kelluu yksinään, vetämällä sitä välilehdestä tai otsikkorivistä.

Paneelien koon muuttaminen

• Voit pienentää tai suurentaa paneelin, paneeliryhmän tai paneelien pinon kaksoisnapsauttamalla välilehteä. Voit myös kaksoisnapsauttaa välilehtialuetta (tyhjää kohtaa välilehtien vieressä) kerran.

• Voit muuttaa paneelin kokoa vetämällä paneelin mitä tahansa reunaa. Joidenkin paneelien, kuten Photoshopin Väri-paneelin, kokoa ei voi muuttaa vetämällä.

Paneelikuvakkeiden supistaminen ja laajentaminen

Jos tarvitset enemmän työskentelytilaa, voit supistaa paneelit kuvakkeiksi. Joissakin tapauksissa paneelit on kutistettu kuvakkeiksi oletustyötilassa.

• Voit supistaa tai laajentaa kaikki palstan paneelikuvakkeet napsauttamalla kiinnityskohdan yläosassa olevaa kaksipäistä nuolta.
  • Voit laajentaa yksittäisen paneelin kuvakkeen napsauttamalla sitä.
  • Voit muuttaa paneelikuvakkeiden kokoa siten, että vain kuvakkeet (eivät selitteet) näkyvät, säätämällä kiinnityskohdan leveyttä, kunnes tekstiä ei enää näy. Voit tuoda kuvakkeen tekstin uudelleen näkyviin leventämällä kiinnityskohtaa.
  • Voit kutistaa laajennetun paneelin takaisin kuvakkeeksi napsauttamalla sen kielekettä, kuvaketta tai paneelin otsikkorivin kaksipäistä nuolta.
  • Voit lisätä kelluvan paneelin tai paneeliryhmän kuvakkeen kiinnityskohtaan vetämällä sen siihen välilehdestä tai otsikkorivistä. (Paneelit kutistetaan automaattisesti kuvakkeiksi, kun ne lisätään kuvakkeen kiinnityskohtaan.)

• Voit siirtää paneelikuvaketta (tai paneelikuvakkeiden ryhmää) vetämällä kuvaketta. Voit vetää paneelikuvakkeita ylös ja alas kiinnityskohtaan, muihin kiinnityskohtiin (joissa ne näkyvät kyseisen kiinnityskohdan paneelin tyylisenä) tai kiinnityskohdan ulkopuolelle (jolloin ne näkyvät kelluvina kuvakkeina).

Tumma käyttöliittymä

Adobe Musessa voit määrittää työtilalle väriteeman. Voit valita minkä tahansa neljästä Adobe Musen väriteemasta.

Tummien käyttöliittymäteemojen myötä käyttöliittymän ja sivun piirtoalueen välinen kontrasti helpottaa suunnittelutyöhön keskittymistä.

Voit valita väriteeman seuraavasti:

1. Valitse Adobe Musessa Muokkaa > Asetukset.
  2. Valitse Asetukset-valintaikkunassa Väriteema.
Valitse Adobe Muse -työtilan väriteema.
Valitse Adobe Muse -työtilan väriteema.

1. Valitse OK.

Etsi ja korvaa

Adobe Musessa voit etsiä ja korvata joko yksittäisellä sivulla tai koko sivustossa olevaa tekstiä.

Etsi ja korvaa tekstiä Adobe Musessa
Etsi ja korvaa tekstiä Adobe Musessa

A. Etsi B. Korvaa C. Korvaa/etsi D. Korvaa kaikki E. Koko sana F. Taaksepäin G. Sama kirjainkoko H. Etsi I. Korvaa teksti J. Etsi tekstiä

Tekstin etsiminen

1. Valitse Adobe Musessa Muokkaa > Etsi ja korvaa.
  2. Määritä Etsi ja korvaa -valintaikkunassa seuraava:
    • Etsi: syötä teksti, jota haluat etsiä sivulta tai sivustosta.
    • Korvaa: syötä teksti, jonka haluat korvaavan Etsi-tekstikenttään syötetyn tekstin.
    • Haku: valitse, haetaanko sivulta vai koko sivustosta.
    • Sama kirjainkoko: jos Sama kirjainkoko -valinta on käytössä, Adobe Muse etsii vain sanoja tai lauseita, joiden isot ja pienet kirjaimet on kirjoitettu samalla tavalla kuin Etsi-tekstikentässä.
    • Koko sana: jos Koko sana -valinta on käytössä, Adobe Muse etsii Etsi-tekstikenttään syötettyä koko sanaa tai lausetta.
    • Taaksepäin: Jos Taaksepäin-valinta on käytössä, Adobe Muse suorittaa haun päinvastaiseen suuntaan.
  3. Valitse Etsi.

Tekstin etsiminen ja korvaaminen

1. Valitse Adobe Musessa Muokkaa > Etsi ja korvaa.
  2. Määritä Etsi ja korvaa -valintaikkunassa seuraava:
    • Etsi: Syötä teksti, jota haluat etsiä sivulta tai sivustosta.
    • Korvaa: Syötä teksti, jonka haluat korvaavan Etsi-tekstikenttään syötetyn tekstin.
    • Haku: Valitse, haetaanko sivulta vai koko sivustosta.
    • Sama kirjainkoko: Jos Sama kirjainkoko -valinta on käytössä, Adobe Muse etsii vain sanoja tai lauseita, joiden isot ja pienet kirjaimet on kirjoitettu samalla tavalla kuin Etsi-tekstikentässä.
    • Koko sana: Jos Koko sana -valinta on käytössä, Adobe Muse etsii Etsi-tekstikenttään syötettyä koko sanaa tai lausetta.
    • Taaksepäin: Jos Taaksepäin-valinta on käytössä, Adobe Muse suorittaa haun päinvastaiseen suuntaan.
  3. Valitse Korvaa. Valitse Korvaa/Etsi jos haluat korvata tekstin välittömän esiintymän ja jatkaa hakua. Valitse Korvaa kaikki, jos haluat korvata tekstin kaikki esiintymät tietyllä sivulla tai koko sivustossa.

Varoitukset-paneeli

Kun käytät Adobe Musea, tehtävistä, jotka saattavat olla virheellisiä tai jotka eivät tuota odotettuja tuloksia, näytetään varoituksia. Kyseiset varoitukset näytetään Varoitukset-paneelissa. Kun suunnittelet sivustoasi, on hyvä pitää Varoitukset-paneeli auki.

Avaa Varoitukset-paneeli valitsemalla Ikkuna > Varoitukset.