Adobe Museen ei enää lisätä uusia ominaisuuksia ja sen tuki päättyy 26. maaliskuuta 2020. Lisätietoja ja tukea on kohdassa Adobe Musen elinkaaren päättymissivu.

Adobe Muse myydään tilauksena, jotta Adobe Muse -tiimi voi tehdä parannuksia nopeasti ja reagoida jatkuvasti muuttuviin verkkotekniikoihin.

Jos olet Adobe Muse -tilaaja, voit vaikuttaa tuleviin versioihin osallistumalla Adobe Musen beetaohjelmaan. Tekemällä pienen muutoksen Adobe Muse -ohjelmiston asetuksiin voit määrittää Adobe Muse -beetaohjelmiston asentumaan aina, kun insinöörit luovat uuden beetakoontiversion. Voit tutustua Adobe Musen uusiin ominaisuuksiin ensimmäisten joukossa, ja jos sinulla on kommentteja tai ehdotuksia, voit ilmoittaa ne Adobe Muse -tiimille, jotta se voi tehdä seuraavasta versiosta entistä paremman.

Adobe Muse -beetaohjelmiston käyttäminen

Voit aloittaa Adobe Muse -beetaohjelmiston käytön heti seuraavasti:

1. Käynnistä Adobe Muse.

2. Valitse Ohje > Auta kehittämään Adobe Musea.

fig_01
    Valitse Ohje-valikosta Auta kehittämään Adobe Musea -asetus.

Avautuvassa ikkunassa on kaksi osallistumisvaihtoehtoa:

• Liity Adobe Muse Beta -ohjelmaan
    • Liity Adobe Product Improvement Program -ohjelmaan

Voit valita jommankumman vaihtoehdon tai molemmat.

fig_02
    Valitse haluamiesi vaihtoehtojen valintaruudut.

Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon eli liittymisen Adobe Muse Beta -ohjelmaan, saat ohjelmiston beetaversion käyttöösi automaattisesti. Beetaohjelmisto korvaa nykyisen Adobe Muse -julkaisuversion asennuksen, jotta saat uusimmat ominaisuudet heti käyttöösi.

Kun uusia Adobe Musen beetaversiota julkaistaan, näet automaattisia ilmoituksia aivan samalla tavalla kuin Adobe Muse -työtila ilmoittaa, että nykyinen julkaisuversio on päivitetty.

Jos valitset toisen vaihtoehdon eli osallistumisen Adobe Product Improvement -ohjelmaan, ohjelmisto lähettää ajoittain nimettömiä raportteja Adobe Muse -insinööreille, jotta he saavat tietää, miten suunnittelijat luovat sivustoja Adobe Musella. Tiedot helpottavat Adobe Musen kehitystyötä.

3. Valitse haluamasi valintaruudut ja valitse OK.

Sinun ei tarvitse tehdä muuta, jotta voit osallistua Adobe Muse -beetaohjelmaan ja käyttää beetaversiota.

Huomautus:

Adobe Muse -beetaohjelmistoa ja virallisesti julkaistua Adobe Muse -ohjelmistoa ei voi käyttää samanaikaisesti. Beetaohjelmisto sisältää uusia ominaisuuksia, jotka eivät välttämättä toimi oikein, kun tuotetta kehitetään edelleen. Harkitse palaamista Adobe Muse -ohjelmiston nykyiseen julkaisuversioon, jos käsittelet asiakkaan projektia tai aikataulu on tiukka. Huomioi myös, että ohjelmiston beetaversiolla luodut tiedostot eivät välttämättä ole yhteensopivia virallisesti julkaistun version kanssa. Joissakin tapauksissa Adobe Muse -beetaohjelmistolla sivuille lisätyt ominaisuudet eivät välttämättä toimi julkaistuilla sivuilla.

Ohjelmiston palauttaminen uusimpaan virallisesti julkaistuun Adobe Muse -versioon (ei beetaversio)

Voit lopettaa osallistumisesi Adobe Musen beetaohjelmiin milloin tahansa.

1. Valitse Ohje > Auta kehittämään Adobe Musea.

2. Poista Auta kehittämään Adobe Muse -valintaikkunassa valinta tarvittavista valintaruuduista ja valitse OK.

Näyttöön tulee varoitus sekä kehotus sulkea Adobe Muse ja käynnistää se uudelleen.

3. Kun käynnistät Adobe Musen seuraavan kerran, näet päivitysilmoituksen, joka kehottaa asentamaan Adobe Muse -ohjelmiston uusimman version.

Palautteen lähettäminen

Kun käytät Adobe Muse -beetaohjelmistoa, huomaat uusia ominaisuuksia, jotka eivät välttämättä ole täysin valmiita. Näet ehkä kohtia, joita voisi vielä parantaa, tai virheitä. Kun suunnittelet sivustoja, keksit ehkä ominaisuuksia, jotka tehostaisivat Adobe Musea ja helpottaisivat sen käyttöä. Adobe Muse -tiimi ottaa mielellään vastaan kommentteja, kysymyksiä ja ominaisuuspyyntöjä, koska ne helpottavat tulevien tavoitteiden määrittämistä.

Adobe Musea kehitetään jatkuvasti. Jos haluat antaa palautetta Adobe Muse -beetaversiosta, toimi seuraavasti:

1. Siirry selaimessa Adobe Muse Private Beta Program -sivulle.

2. Valitse Yes, Participate, ja kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi. Voit tehdä ehdotuksia uusista tai parannetuista ominaisuuksista, ilmoittaa virheistä tai esittää kysymyksiä havaitsemistasi ongelmista.

3. Julkaise Adobe Musen julkisella beetafoorumilla tietosi, kuten sivuston URL-osoite ja ongelman tai ehdotuksen kuvaus (tarvittaessa).

Palautteen avulla Adobe Muse -tiimi voi arvioida sivustosi ja keksiä tapoja parantaa Adobe Musea, jotta sen käyttö olisi entistä helpompaa, ja lisätä samalla käteviä ominaisuuksia, jotka helpottavat sivustojen suunnittelua.