Jos haluat kopioida sivualueilta tietyt kuvat tai tilannekuvat, katso kohtaa Sisällön kopioiminen PDF-tiedostoista.

PDF-tiedoston kuvat eivät näy

1. Napsauta dokumenttia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Sivunäytön oletusarvot.

2. Valitse Näytä isot kuvat.

Huomautus:

Jos poistat edellä mainitun asetuksen valinnan, Reader näyttää isot kuvatiedostot harmaina ruutuina, mikä nopeuttaa näyttämistä ja vierittämistä.

3D-mallien siirtäminen tai kiertäminen

3D-työkalurivi tulee näkyviin, kun napsautat 3D-mallia. Napsauttamalla Kierrä-työkalun vieressä olevaa nuolta saat näkyviin kaikki 3D-suunnistustyökalut, jotka ovat käytettävissä Readerissa.

Objektien, mittojen tai geospatiaalisen sijainnin analysoiminen

Reader sisältää analysointiasetuksia, joilla voit tarkastella tiettyjen objektien metatietoja, mitata niitä tai käsitellä geospatiaalisia tietoja. Saat nämä asetukset käyttöön valitsemalla ikkunan oikeasta yläkulmasta Laajennettu.

Lisätietoja on Acrobatin ohjeen seuraavissa aiheissa: