Yhdistä tiedostot -toiminnolla voit muuntaa enintään kymmenen tiedostoa yhdeksi PDF-tiedostoksi. Yhdistä tiedostot -toiminto tukee useita tiedostotyyppejä PDF-tiedostojen lisäksi. Kun käytät Yhdistä tiedostot -toimintoa, Adobe PDF Pack tallentaa vain yhdistetyn PDF-tiedoston, ei niitä tiedostoja, joista se on luotu.

Huomautus:

Et voi yhdistää PDF-tiedostoja, jotka ovat suojattuja, salasanalla suojattuja, 3D-muotoisia tai osa PDF-portfoliota.

Tiedostotyypit, jotka voi muuntaa PDF-muotoon tai yhdistää PDF-tiedostoksi

Adobe PDF Packin avulla voit muuntaa tai yhdistää seuraavat suositut tiedostotyypit PDF-tiedostoiksi:

Muunna PDF-tiedostoksi muodosta Tuetut tiedostotunnisteet
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Kuvatiedostomuodot .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Tekstitiedosto .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd

Tiedostojen PDF-tiedostoksi yhdistämisen vaiheet:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla Adobe Document Cloudiin osoitteessa https://documentcloud.adobe.com.

2. Valitse Pika-aloitus-osiosta Yhdistä tiedostoja.

Tietojen yhdistäminen
  3. Valitse yhdistettävät tiedostot jollakin seuraavista tavoista ja napsauta sitten Jatka:

• Valitse tiedostot Äskeiset- tai Tiedostot-luettelosta.
    • Voit myös lisätä tiedostoja tietokoneesta tai vetää ja pudottaa tiedostot korostetulle alueelle.
    Valitse tiedosto Äskeiset-luettelosta
    Valitse tiedosto tietokoneesta

4. Jos haluat valita muita yhdistettäviä tiedostoja, valitse Lisää tiedostot tai tiedoston miniatyyrin edessä tai perässä oleva plus-kuvake, valitse haluamasi tiedostot Äskeiset- tai Tiedostot-luettelosta tai tietokoneesta ja napsauta Jatka.

Lisää tiedostoja
  5. (Valinnainen) Siirry tiedoston päälle, laajenna se napsauttamalla nuolta ja muuta järjestystä, jossa haluat tiedoston näkyvän yhdistettävässä PDF-tiedostossa.

Laajenna tiedosto ja muuta sivujen järjestystä

Kun olet laajentanut tiedoston, voit siirtää sivun vetämällä sitä vastaavan sivun miniatyyrin sivunumeroruudun tai itse sivun miniatyyrin uuteen sijaintiin. Sivut numeroidaan uudelleen.

6. Anna nimi yhdistettävälle PDF-tiedostolle ja valitse sitten Yhdistä.

Määritä tiedoston nimi ja yhdistä lisätyt tiedostot
  7. Tiedostot muunnetaan ja yhdistetään PDF-tiedostoksi, joka on tämän jälkeen ladattavissa. Tallenna tiedosto tietokoneeseen tai laitteeseen napsauttamalla Lataa-kuvaketta.

Lataa yhdistetty tiedosto

Yhdistetyn PDF-tiedoston kopio tallennetaan myös Adobe Document Cloud -tilillesi. Sivun alalaidassa olevassa Äskeiset-osiossa on lueteltu kaikki hiljattain yhdistämäsi tiedostot. Voit näyttää kaikkien tiedostojesi luettelon myös napsauttamalla Adobe Document Cloudin kotisivun sivupalkissa Tiedostot.