Tässä asiakirjassa on tietoja Adobe Story CC 2017 -version tunnetuista ongelmista.

Huomautus:

Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Luettelo Adobe Story CC 2017 -version (tammikuu 2017) tunnetuista ongelmista

Ongelma: Musiikkimallia ei tueta HTML-versiossa.
Tilapäisratkaisu: voit käyttää Musiikkimallilla luotuja asiakirjoja Flex-versiossa.

Ongelma: kohtauksen kesto ei ole tuettu ominaisuus HTML-versiossa.
Tilapäisratkaisu: voit käyttää Kohtauksen kesto -ominaisuuden sisältäviä asiakirjoja Flex-versiossa.

Ongelma: otsikkosivun lisääminen/poistaminen ei ole tuettu ominaisuus HTML-versiossa.
Tilapäisratkaisu: voit käyttää tämän ominaisuuden sisältäviä asiakirjoja Flex-versiossa.

Ongelma: Tämä ominaisuus ilmenee HTML-versiossa, mutta ongelman syytä ei ole pystytty selvittämään.
Tilapäisratkaisu: Luo kopio asiakirjasta ja käytä tätä ominaisuutta myös HTML-versiossa tai Flex-versiossa.

Jos kohtaat muita ongelmia tai haluat kirjoittaa ja keskustella yhteisössämme tai osallistua muutoin sen toimintaan, tutustu Adobe Story -keskusteluryhmiin. Jos haluat ilmoittaa ohjelmavirhe-epäilystä tai tehdä muutosehdotuksia Adobe-tuotteiden ominaisuuksista, käytä ominaisuuspyyntö-/ohjelmavirheilmoituslomaketta.