Tässä asiakirjassa on tietoja Adobe Story CC 2017 -version tunnetuista ongelmista.

Luettelo Adobe Story CC 2017 -version (tammikuu 2017) tunnetuista ongelmista

Musiikkimallilla luodut asiakirjat näkyvät HTML-muodossa, mutta näyttävät avattaessa virheen siitä, että asiakirjaa ei löydy.

Ongelma: Musiikkimallia ei tueta HTML-versiossa.
Tilapäisratkaisu: voit käyttää Musiikkimallilla luotuja asiakirjoja Flex-versiossa.

Kohtauksen keston lisääminen Flex-versiossa ja asiakirjan avaaminen ja tallentaminen HTML-versiossa sen jälkeen vioittaa asiakirjan, mikä aiheuttaa jäsentämisen epäonnistumisen virhesanoman.

Ongelma: kohtauksen kesto ei ole tuettu ominaisuus HTML-versiossa.
Tilapäisratkaisu: voit käyttää Kohtauksen kesto -ominaisuuden sisältäviä asiakirjoja Flex-versiossa.

Otsikkosivun lisääminen Flex-versiossa ja asiakirjan avaaminen ja tallentaminen HTML-versiossa sen jälkeen vioittaa asiakirjan. Näkyviin tulee virhesanoma jäsentämisen epäonnistumisesta.

Ongelma: otsikkosivun lisääminen/poistaminen ei ole tuettu ominaisuus HTML-versiossa.
Tilapäisratkaisu: voit käyttää tämän ominaisuuden sisältäviä asiakirjoja Flex-versiossa.

Asiakirja vioittuu, jos käytät merkin todennusta ja määrität luettelon ominaisuudet ja sen jälkeen avaat tai tallennat asiakirjan HTML-muodossa.

Ongelma: Tämä ominaisuus ilmenee HTML-versiossa, mutta ongelman syytä ei ole pystytty selvittämään.
Tilapäisratkaisu: Luo kopio asiakirjasta ja käytä tätä ominaisuutta myös HTML-versiossa tai Flex-versiossa.

Jos kohtaat muita ongelmia tai haluat kirjoittaa ja keskustella yhteisössämme tai osallistua muutoin sen toimintaan, tutustu Adobe Story -keskusteluryhmiin. Jos haluat ilmoittaa ohjelmavirhe-epäilystä tai tehdä muutosehdotuksia Adobe-tuotteiden ominaisuuksista, käytä ominaisuuspyyntö-/ohjelmavirheilmoituslomaketta.