Virhe suoritettaessa Adobe Story -työpöytäsovellusta ensimmäistä kertaa

Kun Adobe Story -työpöytäsovellus suoritetaan ensimmäistä kertaa Mac OS 10.8 -käyttöjärjestelmässä, tapahtuu seuraava virhe:

1

Ratkaisu

Suorita Adobe Story -työpöytäsovellus ensimmäistä kertaa seuraavasti:

1. Siirry sijaintiin, johon tallensit Adobe Story -työpöytäsovelluksen tai AIR-sovelluksen. Oletussijainti on /Ohjelmat.

2. Napsauta Adobe Story -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa.

3. Salli Adobe Storyn suorittaminen aina Mac-tietokoneella valitsemalla avautuvasta valintaikkunasta Avaa.