Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Virhe suoritettaessa Adobe Story -työpöytäsovellusta ensimmäistä kertaa

Kun Adobe Story -työpöytäsovellus suoritetaan ensimmäistä kertaa Mac OS 10.8 -käyttöjärjestelmässä, tapahtuu seuraava virhe:

1

Ratkaisu

Suorita Adobe Story -työpöytäsovellus ensimmäistä kertaa seuraavasti:

1. Siirry sijaintiin, johon tallensit Adobe Story -työpöytäsovelluksen tai AIR-sovelluksen. Oletussijainti on /Ohjelmat.

2. Napsauta Adobe Story -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Avaa.

3. Salli Adobe Storyn suorittaminen aina Mac-tietokoneella valitsemalla avautuvasta valintaikkunasta Avaa.