Ongelma Ratkaisu/tilapäisratkaisu
Virhe päivitettäessä sovellusta

* Asenna Story AIR -sovellus uudelleen osoitteesta http://story.adobe.com/AIR/AdobeStory.air. Tietoja ei menetetä, kun sovellus asennetaan uudelleen.
Huomautus: Jos käytössä on Mac OS -käyttöjärjestelmä, varmista ennen sovelluksen uudelleenasennusta, että kaikki sovelluksen aiemmat asennukset on poistettu. Etsi vanhoja asennuksia Spotlightilla käyttämällä hakusanaa ”adobe story”.
...
Jos sovelluksen asentaminen uudelleen ei ratkaise ongelmaa, lähetä asennusohjelman lokitiedostot Story-tiimille osoitteeseen AdobeStory-Support@adobe.com.

Hanki asennusohjelman lokit seuraavasti:
...

Lokien hakeminen Mac OS -käyttöjärjestelmässä

1. Avaa Konsoli-ohjelma Ohjelmat/Lisäohjelmat-kansiosta.

2. Valitse lokiluettelosta System.log.

3. Kirjoita Etsittävä merkkijono -suodatinkenttään Adobe AIR.

4. Valitse koko teksti ja kopioi ja liitä se tekstitiedostoon.

5. Lähetä tekstitiedosto Story-tiimille.

Lokien hakeminen Windows-käyttöjärjestelmässä

1. Tarkista, että pystyt tarkastelemaan piilotettuja kansioita.
  2. Siirry seuraavaan kansioon ja korvaa <käyttäjänimi> kirjautumistunnuksellasi:
    Windows 7:
    C:\Users\<käyttäjänimi>[AppData ]\Local\Adobe\AIR\logs
    Vista:
    C:\Users\<käyttäjänimi>[AppData ]\Local\Adobe\AIR\logs
    XP:
    C:\Documents and Settings\<käyttäjänimi>\Local Settings\Application Data\Adobe\AIR\logs
  3. Lähetä install.log-tiedosto Story-tiimille.
Story CC (Classic) – Kirjautumisongelmat
Adobe Story on nyt maksullinen tilauspohjainen tuote. Uudet Story Free -version käyttäjät voivat käyttää sovellusta verkkoselaimen kautta. He eivät kuitenkaan voi käyttää Story AIR -sovellusta.

Jos olet Story CC (Classic) -käyttäjä ja olet käyttänyt AIR-sovellusta, lähetä tiedot kirjautumisongelmista osoitteeseen AdobeStory-Support@adobe.com.
Story CC – Kirjautumisongelmat

Mac OS

1. Sulje Adobe Story.
  2. Siirry kohtaan ~/Kirjasto/Application Support/Adobe/AIR/ELS/.
  3. Anna com.adobe.adobestory-kansiolle eri nimi. Lisää nimen loppuun joitakin kelpaavia merkkejä.
  4. Käynnistä Adobe Story ja kirjaudu uudelleen sisään.

Windows

1. Sulje Adobe Story.
  2. Siirry kohtaan %appdata%Adobe/AIR/ELS/.
  3. Anna com.adobe.adobestory-kansiolle eri nimi. Lisää nimen loppuun joitakin kelpaavia merkkejä.
  4. Käynnistä Adobe Story ja kirjaudu uudelleen sisään.
Kirjautumisongelmat AIR 3.4 -päivityksen jälkeen
Poista AIR 3.4 -version asennus ja asenna AIR 3.3 tai AIR 3.6. Voit ladata nämä AIR-versiot osoitteesta http://get.adobe.com/air/otherversions/.