Kun yrität kirjautua Adobe Storyyn, se ei onnistu. Jos näin tapahtuu, tarkista seuraavat tilapäisratkaisut:

Adobe Story -latausnäyttö
Adobe Story -latausnäyttö

Tilapäisratkaisut

Tee jokin seuraavista tilapäisratkaisusta, jotta voit kirjautua Adobe Storyyn:

1. Kokeile kirjautua Adobe Story CC (Classic) -ohjelmaan. Jos URL-osoite ei toimi nykyisen selaimesi (esimerkiksi Chromen) uusimmassa versiossa, kokeile vaihtoa Firefoxin uusimpaan versioon.

2. Avaa Adobe Story CC käyttämällä selaimen yksityistä selaustilaa. Jos se onnistuu näin, ongelma saattaa liittyä selaimen välimuistiin tai evästeisiin. Tyhjennä välimuisti ja kokeile uudelleen.

3. Chrome- ja Firefox-selainten uusimmat versiot estävät Flash-laajennuksen käytön oletuksena. Kokeile päivittää Flash-laajennus tai ota se käyttöön selaimessa. Kun olet ottanut Flash-laajennuksen käyttöön selaimessa tai päivittänyt sen, sulje kaikki selaimet ja käynnistä tietokone uudelleen.

Ota Flash-laajennus käyttöön Chromessa seuraavien ohjeiden avulla:

1. Napsauta selaimessa URL-osoitteen vieressä olevaa laajennuskuvaketta.
    2. Valitse laajennuksen valintaikkunasta Käynnistä kaikki laajennukset tällä kertaa.
    3. Päivitä selaimen välilehti, jotta asetus tulee voimaan.
    Ota Flash-laajennus käyttöön Chromessa
    Ota Flash-laajennus käyttöön Chromessa
    Ota Flash-laajennus käyttöön Firefoxissa
    Ota Flash-laajennus käyttöön Firefoxissa

Lisätietoja on sivulla Flash-liitännäisen ottaminen käyttöön Chromessa.

Katso ohjeita Flash-liitännäisen käyttöönottoon Firefoxissa sivulta Flash-liitännäisen ottaminen käyttöön Chromessa.

Lataa Adobe Flash Player.

4. Päivitä Adobe AIR ja yritä kirjautua uudelleen.

Katso lisätietoja artikkelista Kirjautuminen Adobe AIRiin.