Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Osa käyttäjistä ei voi tulostaa Story-asiakirjoja Google Chromessa.

Ratkaisu

Poista PepperFlash-laajennus käytöstä Chromessa. Noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa Chromessa uusi välilehti ja kirjoita osoiteriville chrome://plugins. Paina Enter.
  2. Valitse Tiedot.
  3. Valitse Laajennukset-sivun Adobe Flash Player -kohdasta Poista käytöstä.
v2_image002
Poista PepperFlash-laajennus käytöstä Chromessa.

1. Käynnistä Chrome uudelleen.