Osa käyttäjistä ei voi tulostaa Story-asiakirjoja Google Chromessa.

Ratkaisu

Poista PepperFlash-laajennus käytöstä Chromessa. Noudata seuraavia ohjeita:

  1. Avaa Chromessa uusi välilehti ja kirjoita osoiteriville chrome://plugins. Paina Enter.
  2. Valitse Tiedot.
  3. Valitse Laajennukset-sivun Adobe Flash Player -kohdasta Poista käytöstä.
v2_image002
Poista PepperFlash-laajennus käytöstä Chromessa.

  1. Käynnistä Chrome uudelleen.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö