Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Jos Adobe Contributen omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Näistä artikkeleista löytyy tietoa siitä, miten SFTP-toimintoja ja FTP-toimintoja voi testata.

Kokeile tässä yhteyksiä koskevassa vianmääritysoppaassa olevia ratkaisuja ajoittaisiin tai jatkuviin yhteysongelmiin.

Contribute saattaa jumiutua tai välkkyä tai siinä voi ilmetä muita ongelmia järjestelmävirheen vuoksi. Lue ohjeita järjestelmävirheiden ratkaisemiseksi Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Lataaminen ja asentaminen

Tietoja Contributen hankkimisesta löytyyContributenosto-oppaasta. Ohjeita latausongelmiin löytyy artikkelista Latausongelmien vianmääritys. Ohjeita asennusongelmiin löytyy artikkelista Asennusongelmien vianmääritys.

Kyllä. Contributen 30 päivän ilmaisen kokeiluversion voi ladata Adoben Lataukset-sivulta. Lataa kokeiluversio kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Ohjeita kokeiluversion asentamiseen löytyy artikkelista Adobe Contribute 6.5: Käytön aloittaminen.

Contribute CS4 ja aiemmat versiot löytyvät Contributen Lataukset-sivulta.

Sarjanumero on alkuperäisen tuotteen DVD-kotelossa tai Adoben Tilit-sivulla koskien tuotteita, jotka on ladattu tai rekisteröity Adobella. Lisätietoja on Sarjanumeron paikallistaminen -kohdassa.

Yleisiä tehtäviä

Valitse Edit (muokkaa) > My Connections (yhteydet) ja napsauta New (uusi). Lisätietoja löytyy ohjeesta Yhteyden muodostaminen sivustolle | Contribute.

Käy Contribute Publishing Serverin Lataukset -sivulla, josta löytyy uusin tuote.

Katso Contribute 6.5:n usein kysytyt kysymykset, josta löytyy mm. tietoa tuotteesta ja linkkejä osto-oppaaseen, teknisiin määrityksiin ja arvioihin. Lisätietoja löytyy kohdasta Contributen usein kysytyt kysymykset.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suosittu Contribute-alafoorumi