Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, sisäänkirjautuminen ei onnistu tai tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos Adobe Contributen omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Miten voi selvittää, mistä SFTP- tai FTP-protokolliin liittyvät ongelmat johtuvat?

Näistä artikkeleista löytyy tietoa siitä, miten SFTP-toimintoja ja FTP-toimintoja voi testata.

Minulla on yhteysongelmia. Mitä voin tehdä?

Kokeile tässä yhteyksiä koskevassa vianmääritysoppaassa olevia ratkaisuja ajoittaisiin tai jatkuviin yhteysongelmiin.

Miksi näytölle tulee ”InstallScript engine is missing” (”InstallScript-ohjelma puuttuu”) -virheilmoitus?

Miksi Contribute jumiutuu?

Contribute saattaa jumiutua tai välkkyä tai siinä voi ilmetä muita ongelmia järjestelmävirheen vuoksi. Lue ohjeita järjestelmävirheiden ratkaisemiseksi Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmässä.

Lataaminen ja asentaminen

Miten Contribute ladataan ja asennetaan?

Tietoja Contributen hankkimisesta löytyyContributenosto-oppaasta. Ohjeita latausongelmiin löytyy artikkelista Latausongelmien vianmääritys. Ohjeita asennusongelmiin löytyy artikkelista Asennusongelmien vianmääritys.

Voinko ladata Contributen kokeiluversion?

Kyllä. Contributen 30 päivän ilmaisen kokeiluversion voi ladata Adoben Lataukset-sivulta. Lataa kokeiluversio kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Ohjeita kokeiluversion asentamiseen löytyy artikkelista Adobe Contribute 6.5: Käytön aloittaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Mistä Contributen aiemmat versiot löytyvät?

Contribute CS4 ja aiemmat versiot löytyvät Contributen Lataukset-sivulta.

Kuinka sarjanumeron saa selville?

Sarjanumero on alkuperäisen tuotteen DVD-kotelossa tai Adoben Tilit-sivulla koskien tuotteita, jotka on ladattu tai rekisteröity Adobella. Lisätietoja on Sarjanumeron paikallistaminen -kohdassa.

Yleisiä tehtäviä

Miten luodaan yhteys sivustolle?

Valitse Edit (muokkaa) > My Connections (yhteydet) ja napsauta New (uusi). Lisätietoja löytyy ohjeesta Yhteyden muodostaminen sivustolle | Contribute.

Miten Contribute Publishing Server ladataan?

Käy Contribute Publishing Serverin Lataukset -sivulla, josta löytyy uusin tuote.

Mistä löytyy lisätietoa Contributesta?

Katso Contribute 6.5:n usein kysytyt kysymykset, josta löytyy mm. tietoa tuotteesta ja linkkejä osto-oppaaseen, teknisiin määrityksiin ja arvioihin. Lisätietoja löytyy kohdasta Contributen usein kysytyt kysymykset.

Mistä löytyy tietoa Contributen käyttöönotosta?

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suosittu Contribute-alafoorumi

Liittyvät sovellukset ja palvelut