Luettelo Adobe Creative Cloud -tuotteiden yhteensopivuusongelmista macOS 10.13 (High Sierra) -käyttöjärjestelmässä

Huomautus:

Kun päivität macOS 10.13.4:n uusimpaan versioon tai käynnistät Creative Cloud -sovelluksen ensimmäisen kerran macOS High Sierran viimeisimmässä versiossa, saatat nähdä varoitusviestin, joka kertoo, että Adobe-ohjelmistot on optimoitava suorituskyvyn parantamiseksi. Tämä johtuu tietyistä 32-bittisistä osista, ja ongelma korjataan myöhemmässä Creative Cloud -päivityksessä. Huomaa, että käyttäjältä ei vaadita tällä hetkellä toimia ja että sovellukset toimivat edelleen normaalisti.

Lisätietoja on artikkelissa 32-bittisen sovelluksen yhteensopivuus macOS High Sierra 10.13.4 -käyttöjärjestelmän kanssa.

Adobe on testannut yhteistyössä Microsoftin kanssa Adobe Creative Cloud -sovellusten luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on macOS High Sierra (versio 10.13) -käyttöjärjestelmä. Kaikkien Creative Cloud -tuotteiden uusimmat versiot ovat yhteensopivia.

Onko Adoben tiedossa mitään ongelmia, virheitä tai outoja käyttökokemuksia käytettäessä Creative Cloud tai Adobe Acrobat® -tuotteita macOS High Sierra -käyttöjärjestelmässä?

Olemme tietoisia joistakin ongelmista, joita voi ilmetä sen jälkeen, kun he ovat päivittäneet macOS High Sierra (10.13) -käyttöjärjestelmään. Teemme kaikkemme näiden ongelmien ratkaisemiseksi tulevassa julkaisussa.

Tarvitseeko muita Creative Cloud -sovelluksia päivittää niiden macOS High Sierra -yhteensopivuuden varmistamiseksi?

Tällä hetkellä ei tarvitse.

Miten voin ilmoittaa mahdollisista ongelmista?

Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Käytän useita laajennuksia ja laiteohjaimia Creative Cloud -sovelluksissani. Toimivatko ne macOS High Sierrassa?

Suosittelemme, että asiakkaat tarkistavat laajennuksien yhteensopivuuden toimittajien kanssa ennen päivittämistä macOS High Sierra -käyttöjärjestelmään. Lisäksi suosittelemme, että asiakkaat suorittavat omat testinsä tuotantoon käyttämättömässä osiossa varmistaakseen, että uusi käyttöjärjestelmä toimii heidän nykyisen laitteistojensa ja ohjaintensa kanssa.

Tarjoaako Adobe teknistä tukea macOS High Sierra -käyttöjärjestelmässä käytettäviin tuotteisiinsa?

Adobe tarjoaa tukea macOS High Sierra -käyttöjärjestelmää käyttäville asiakkaille asiakastukea koskevien vakiokäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja tukiohjelmistamme on keskitetyssä tuessamme.

Ovatko yksittäisten tuotteiden kokeiluversiot yhteensopivia macOS High Sierra -käyttöjärjestelmän kanssa?

Kyllä. Jos tuotteen täysversio sopii yhteen macOS High Sierra -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva. Tässä dokumentissa kuvatut tunnetut ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.