Luettelo Adobe Creative Cloud -tuotteiden yhteensopivuusongelmista macOS 10.13 (High Sierra) -käyttöjärjestelmässä

Huomautus:

Kun päivität macOS 10.13.4:n uusimpaan versioon tai käynnistät Creative Cloud -sovelluksen ensimmäisen kerran macOS High Sierran viimeisimmässä versiossa, saatat nähdä varoitusviestin, joka kertoo, että Adobe-ohjelmistot on optimoitava suorituskyvyn parantamiseksi. Tämä johtuu tietyistä 32-bittisistä osista, ja ongelma korjataan myöhemmässä Creative Cloud -päivityksessä. Huomaa, että käyttäjältä ei vaadita tällä hetkellä toimia ja että sovellukset toimivat edelleen normaalisti.

Lisätietoja on artikkelissa 32-bittisen sovelluksen yhteensopivuus macOS High Sierra 10.13.4 -käyttöjärjestelmän kanssa.

Adobe on testannut yhteistyössä Microsoftin kanssa Adobe Creative Cloud -sovellusten luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on macOS High Sierra (versio 10.13) -käyttöjärjestelmä. Kaikkien Creative Cloud -tuotteiden uusimmat versiot ovat yhteensopivia.

Olemme tietoisia joistakin ongelmista, joita voi ilmetä sen jälkeen, kun he ovat päivittäneet macOS High Sierra (10.13) -käyttöjärjestelmään. Teemme kaikkemme näiden ongelmien ratkaisemiseksi tulevassa julkaisussa.

Tällä hetkellä ei tarvitse.

Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Suosittelemme, että asiakkaat tarkistavat laajennuksien yhteensopivuuden toimittajien kanssa ennen päivittämistä macOS High Sierra -käyttöjärjestelmään. Lisäksi suosittelemme, että asiakkaat suorittavat omat testinsä tuotantoon käyttämättömässä osiossa varmistaakseen, että uusi käyttöjärjestelmä toimii heidän nykyisen laitteistojensa ja ohjaintensa kanssa.

Adobe tarjoaa tukea macOS High Sierra -käyttöjärjestelmää käyttäville asiakkaille asiakastukea koskevien vakiokäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja tukiohjelmistamme on keskitetyssä tuessamme.

Kyllä. Jos tuotteen täysversio sopii yhteen macOS High Sierra -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva. Tässä dokumentissa kuvatut tunnetut ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.