macOS High Sierra (10.13) -yhteensopivuutta koskevat usein kysytyt kysymykset | Creative Cloud

Luettelo Adobe Creative Cloud -tuotteiden yhteensopivuusongelmista macOS 10.13 (High Sierra) -käyttöjärjestelmässä

Adobe on testannut yhteistyössä Microsoftin kanssa Adobe Creative Cloud -sovellusten luotettavuuden, toiminnan ja käyttökokemuksen Intel-pohjaisissa järjestelmissä, joissa on macOS High Sierra (versio 10.13) -käyttöjärjestelmä. Useimpien Creative Cloud -sovellusten viimeisimmät versiot edellyttävät macOS Catalina -versiota tai sitä uudempaa. Lisätietoja.

Creative Cloud ‑sovellusten optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi suosittelemme, että pidät tietokoneesi tai mobiililaitteesi käyttöjärjestelmän ajan tasalla. Adobe tukee tietokonesovelluksista kunkin sovelluksen uusinta versiota ja kahta sitä edeltävää pääversiota. Verkko- ja mobiilisovelluksistamme tuemme vain kunkin sovelluksen uusinta versiota.
Lisätietoja on artikkelissa Creative Cloud ‑sovellusten käyttöjärjestelmätuen ohjeet.

Olemme tietoisia joistakin ongelmista, joita voi ilmetä sen jälkeen, kun he ovat päivittäneet macOS High Sierra (10.13) -käyttöjärjestelmään. Teemme kaikkemme näiden ongelmien ratkaisemiseksi tulevassa julkaisussa.

Tällä hetkellä ei tarvitse.

Jos ongelmia esiintyy, ilmoita niistä käyttämällä virheraporttilomaketta.

Suosittelemme, että asiakkaat tarkistavat laajennuksien yhteensopivuuden toimittajien kanssa ennen päivittämistä macOS High Sierra -käyttöjärjestelmään. Lisäksi suosittelemme, että asiakkaat suorittavat omat testinsä tuotantoon käyttämättömässä osiossa varmistaakseen, että uusi käyttöjärjestelmä toimii heidän nykyisen laitteistojensa ja ohjaintensa kanssa.

Adobe tarjoaa tukea macOS High Sierra -käyttöjärjestelmää käyttäville asiakkaille asiakastukea koskevien vakiokäytäntöjensä mukaisesti. Lisätietoja tukiohjelmistamme on keskitetyssä tuessamme.

Kyllä. Jos tuotteen täysversio sopii yhteen macOS High Sierra -käyttöjärjestelmän kanssa, myös kokeiluversio on yhteensopiva. Tässä dokumentissa kuvatut tunnetut ongelmat koskevat myös tuotteen kokeiluversiota.