Käytön salliminen Flashista verkkopalveluille Flash Gatewayn kautta ColdFusion MX Updater 3:ssa ja sitä uudemmassa versiossa

Ongelma

Käyttö Macromedia Flashista verkkopalveluihin Flash Gatewayn kautta on oletusarvoisesti poissa käytöstä ColdFusion MX Updater 3:ssa ja sitä uudemmissa versioissa. Salli käyttö tässä TechNotessa annettujen ohjeiden avulla.

Ratkaisu

Noudata näitä ohjeita käytön sallimiseen Macromedia Flashista verkkopalveluihin:

ColdFusion MX 6.1
  1. Avaa cf_root/wwwroot/WEB-INF/web.xml-tiedosto tekstinkäsittelyohjelmassa. Avaa J2EE-määrityksestä cf_root/WEB-INF/web.xml.
  2. Etsi FlashGatewayn servlet-määritys ja vaihda DISABLE_CFWS_ADAPTERS init-param arvosta true arvoon false seuraavalla tavalla:
    <servlet><servlet-name>FlashGateway</servlet-name>  ...<init-param><param-name>DISABLE_CFWS_ADAPTERS</param-name><param-value>false</param-value><description>When set to true, this setting disables the          ColdFusion WebServices Adapters in the gateway.</description></init-param></servlet>
  3. Tallenna tiedosto.

ColdFusion MX Updater 3
  1. Pysäytä ColdFusion-sovelluspalvelin.
  2. Avaa WinZipillä tai valitsemallasi pakkausohjelmalla flashgateway.ear-tiedosto, joka on hakemistossa cf_root/runtime/servers/default.
  3. Avaa flashgateway.ear-tiedostossa sijaitseva gateway-webapp.war-tiedosto.
  4. Avaa tekstinkäsittelyohjelmalla gateway-webapp.war-tiedostossa sijaitseva web.xml-tiedosto.
  5. Muuta kohdan DISABLE_CFWS_ADAPTERS param-name param-value-arvo arvoksi ”false”, jotta käyttö sallitaan:
    <init-param><param-name>DISABLE_CFWS_ADAPTERS</param-name><param-value>false</param-value><description>When set to true, this setting disables the    ColdFusion WebServices Adapters in the gateway.</description></init-param>
  6. Tallenna web-xml-tiedoston muutokset.
  7. Tallenna WinZipillä tai valitsemallasi pakkausohjelmalla gateway-webapp.war-tiedoston muokattu web.xml-tiedosto.
  8. Tallenna WinZipillä tai valitsemallasi pakkausohjelmalla flashgateway.ear-tiedoston gateway-webapp.war-tiedosto.
  9. Korvaa nykyinen cf_root/runtime/servers/default/flashgateway.ear päivitetyllä tiedostolla.
  10. Käynnistä ColdFusion-sovelluspalvelin uudelleen.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa