AIR SDK:n sulauttaminen Flex SDK:hon | Flash Builder

Alla olevat ohjeet viittaavat erityisiin Flex- ja AIR SDK-versioihin: Flex SDK 4.6.0 ja AIR SDK 3.4. Ohjeet ovat kuitenkin yleisiä. Näillä ohjeilla voit sulauttaa AIR SDK:ssa minkä tahansa Flex SDK -version.

Huomautus:

Jos Flex SDK on uudempi kuin AIR SDK, se voi se voi hyödyntää AIR-toiminnallisuutta, joka ei ole käytössä, mikä aiheuttaa käännettäessä tai ajon aikaisia virheitä.

1. Poistu Flash Builderista.

2. (Valinnainen) Tee varmuuskopio Flex SDK:sta kopioimalla koko hakemisto.

Esimerkiksi Flash Builderissa löydät kopioitavan hakemiston täältä:

• Windows: C:/Program Files/Adobe/Flash Builder 4.7/sdks/4.6.0

• Mac OS: /Applications/Adobe Flash Builder 4.7/sdks/4.6.0

3. Lataa käyttöjärjestelmääsi sopiva AIR SDK -tiedosto osoitteesta www.adobe.com/fi/products/air/sdk/ ja tallenna se Flex SDK:n juurihakemistoon.

•  Windows: AdobeAIRSDK.zip

•  Mac OS: AdobeAIRSDK.dmg

4. Pura AIR SDK -arkiston sisältö ja korvaa nykyiset SDK-tiedostot.

• Windows: Napsauta hiiren kakkospainikkeella ZIP-tiedostoa ja valitse Erota kaikki, tai käytä haluamaasi purkutyökalua.

• Mac OS: Suorita seuraavat komennot pääteohjelmassa:

• hdiutil attach AdobeAIRSDK.dmg
      • cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /polku-tyhjään-FLEXSDK-hakemistoon
    • Jos sinulla on ongelmia tiedostojen ylikirjoittamisessa tiedosto-oikeuksien takia, kokeile näitä komentoja:

• sudo hdiutil attach AdobeAIRSDK.dmg
      • sudo cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /polku-tyhjään-FLEXSDK-hakemistoon
  5. (Vaihtoehtoisesti) Voit käyttää uusia AIR 3.4 API-ohjelmia päivittämällä sovelluskuvaustiedostosi 3.4-nimitilaan.

Voit päivittää nimitilan muuttamalla xmlns-määritteen sovelluskuvaajassasi seuraavaksi: <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.4">

6. (Vaihtoehtoisesti) Voi varmistaa, että SWF-tiedoston lähtö kohdistuu SWF versioon 17, käyttämällä ylimääräistä kääntäjäargumenttia: -swf-version=17.

Katso tarkat ohjeet tästä artikkelista.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa