Fireworks CS6:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows® XP ja Service Pack 3 tai Windows 7 ja Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5- ja CS6-sovellukset tukevat myös Windows 8:aa. Saat lisätietoja Windows 8:n tuesta CS6:n usein kysytyistä kysymyksistä.
  • 1 Gt RAM-muistia (2 G on suositeltu määrä)
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa siirrettäviin flash-tallennuslaitteisiin)
  • 1280 x 1024 pikselin näyttö, kun käytössä 16-bittinen videokortti
  • DVD-ROM-asema
  • Ohjelmisto ei toimi ellei sitä aktivoida. Ohjelmiston aktivointi, tilausten vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät laajakaistayhteyttä ja rekisteröintiä.** Puhelinaktivointi ei ole käytettävissä.

Mac OS

• Multicore Intel -suoritin
  • Mac OS X v10.6.8 tai v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- ja CS6-sovellukset tukevat Mac OS X Mountain Lion (v10.8) -käyttöjärjestelmää Intel-pohjaisissa järjestelmissä.*
  • 1 Gt RAM-muistia (2 G on suositeltu määrä)
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa asemaan, jossa käytetään kirjainkoon huomioon ottavaa tiedostojärjestelmää, eikä siirrettäviin flash-pohjaisiin tallennuslaitteisiin)
  • 1280 x 1024 pikselin näyttö, kun käytössä 16-bittinen videokortti
  • DVD-ROM-asema
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointiin, tilausten varmennukseen ja verkkopalvelujen käyttöön tarvitaan laajakaistayhteys ja rekisteröinti.** Puhelinaktivointi ei ole käytettävissä.

* Lue lisätietoja Mac OS X Mountain Lionin tuesta.

** Tämä tuote saattaa integroitua tiettyihin Adoben tai kolmannen osapuolen isännöimiin verkkopalveluihin (”Online-palvelut”) tai sallia niiden käytön. Adoben verkkopalveluita voivat käyttää vain vähintään 13-vuotiaat hyväksymällä niiden lisäkäyttöehdot ja Adoben online-tietosuojakäytännön. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Ne voidaan muuttaa kokonaan tai osittain tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Hintaan saatetaan lisätä kuluja tai erillisiä lisämaksuja.

Fireworks CS5.5:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows® XP ja Service Pack 2 (suositus Service Pack 3), Windows Vista® -versio Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise Service ja Service Pack 1, Windows 7
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa siirrettäviin flash-tallennuslaitteisiin)
  • 1280 × 1024 -näyttö ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Verkkopalvelujen käyttöön ja tilausversion mahdolliseen todennukseen tarvitaan jatkuva laajakaistayhteys.*

Mac OS

• Multicore Intel -suoritin
  • Mac OS X -käyttöjärjestelmäversio 10.5.7 tai 10.6
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa asemaan, jossa käytetään kirjainkoon huomioon ottavaa tiedostojärjestelmää, eikä siirrettäviin flash-pohjaisiin tallennuslaitteisiin)
  • 1280 × 1024 -näyttö ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Online-palvelujen käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä*

Tämän tuotteen toimintoja saatetaan pystyä laajentamaan käyttämällä tiettyjä ominaisuuksia, joita isännöidään verkossa, kuten CS Live -verkkopalvelut (”Online Services”), jos käytössä on nopea Internet-yhteys. Verkkopalvelut ja jotkin niihin liittyvät toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa maissa, kaikilla kielillä tai valuutoilla, ja ne saatetaan keskeyttää kokonaan tai osittain ilman ilmoitusta. Verkkopalveluiden käyttö on erillisten käyttöehtojen ja yksityisyydensuojan alaista. Näiden palvelujen käyttö saattaa vaatia käyttäjän rekisteröintiä. Joistakin verkkopalveluista, myös sellaisista, jotka ovat aluksi maksuttomia, saatetaan periä lisämaksu ja niiden käyttö saattaa edellyttää erillistä tilausta. Tarkat tiedot, käyttöehdot sekä online-tietosuojakäytäntö ovat osoitteessa www.adobe.com/fi.

Fireworks CS5:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows® XP ja Service Pack 2 (suositus Service Pack 3), Windows Vista® -versio Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise Service ja Service Pack 1, Windows 7
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa siirrettäviin flash-pohjaisiin tallennuslaitteisiin)
  • 1280 × 1024 -näyttö ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Online-palvelujen käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä*

Mac OS

• Multicore Intel -suoritin
  • Mac OS X -käyttöjärjestelmäversio 10.5.7 tai 10.6
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa asemaan, jossa käytetään kirjainkoon huomioon ottavaa tiedostojärjestelmää, eikä siirrettäviin flash-pohjaisiin tallennuslaitteisiin)
  • 1280 × 1024 -näyttö ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Online-palvelujen käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä*

* Tämän tuotteen toimintoja saatetaan pystyä laajentamaan käyttämällä tiettyjä ominaisuuksia, joita isännöidään verkossa, kuten CS Live -verkkopalvelut (”Online Services”), jos käytössä on nopea Internet-yhteys. Verkkopalvelut ja jotkin niihin liittyvät toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa maissa, kaikilla kielillä tai valuutoilla, ja ne saatetaan keskeyttää kokonaan tai osittain ilman ilmoitusta. Verkkopalveluiden käyttö on erillisten käyttöehtojen ja yksityisyydensuojan alaista. Näiden palvelujen käyttö saattaa vaatia käyttäjän rekisteröintiä. Joistakin online-palveluista voidaan periä lisämaksu, ja ne voivat edellyttää erillistä tilausta. Tämä koskee myös palveluita, jotka tarjotaan aluksi veloituksetta. Voit lukea lisätietoja ja tutustua käyttöehtoihin sekä online-tietosuojalausuntoon osoitteessa www.adobe.com/fi/

Fireworks CS4:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Vähintään 1 GHz:n suoritin
  • Microsoft® Windows® XP ja Service Pack 2 (suositus Service Pack 3) tai Windows Vista® -versio Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise Service ja Service Pack 1 (sertifioitu 32-bittiselle Windows XP:lle ja Windows Vistalle)
  • 512 Mt RAM-muistia (1 Gt on suositeltu määrä)
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa flash-pohjaisiin tallennuslaitteisiin)
  • Näyttötarkkuus 1024 x 768 (suositus: 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Online-palvelujen käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä*

Windows 7 -yhteensopivuus

Mac OS

• PowerPC® G5- tai moniytiminen Intel®-suoritin
  • Mac OS X 10.4.11–10.5.4
  • 512 Mt RAM-muistia (1 Gt on suositeltu määrä)
  •  1 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa asemaan, jossa käytetään kirjainkoon huomioon ottavaa tiedostojärjestelmää, eikä flash-pohjaisiin tallennuslaitteisiin)
  • Näyttötarkkuus 1024 x 768 (suositus: 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Online-palvelujen käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä*

Snow Leopard -yhteensopivuus

*Tämän tuotteen toimintoja saatetaan pystyä laajentamaan käyttämällä tiettyjä ominaisuuksia, joita isännöidään verkossa, kuten CS Live -verkkopalvelut (”Online Services”), jos käytössä on nopea Internet-yhteys. Verkkopalvelut ja jotkin niihin liittyvät toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa maissa, kaikilla kielillä tai valuutoilla, ja ne saatetaan keskeyttää kokonaan tai osittain ilman ilmoitusta. Verkkopalveluiden käyttö on erillisten käyttöehtojen ja yksityisyydensuojan alaista. Näiden palvelujen käyttö saattaa vaatia käyttäjän rekisteröintiä. Joistakin online-palveluista voidaan periä lisämaksu, ja ne voivat edellyttää erillistä tilausta. Tämä koskee myös palveluita, jotka tarjotaan aluksi veloituksetta. Voit lukea lisätietoja ja tutustua käyttöehtoihin sekä online-tietosuojalausuntoon osoitteessa www.adobe.com/fi/

Fireworks CS3:n järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel Pentium 4-, Intel Centrino-, Intel Xeon- tai Intel Core Duo (tai yhteensopiva) -suoritin
  • Microsoft Windows XP Service Pack 2:lla tai Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate tai Enterprise (sertifioitu 32-bittisille versioille)
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa (asennuksen aikana tarvitaan enemmän vapaata tilaa)
  • Näyttötarkkuus 1024 x 768 ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Multimediaominaisuuksien käyttöön QuickTime 7 -ohjelmisto
  • Tuotteen aktivointiin tarvitaan internet- tai puhelinyhteys
  • Adobe Stock Photos* -palvelun ja muiden palvelujen käyttöön tarvitaan laajakaistayhteys

Mac OS

• PowerPC G4- tai G5- tai moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X 10.4.8–10.5 (Leopard)
  • 512 Mt RAM-muistia (suositus 1 Gt)
  • 1 Gt vapaata kiintolevytilaa (asennuksen aikana tarvitaan enemmän vapaata tilaa)
  • Näyttötarkkuus 1024 x 768 ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Multimediaominaisuuksien käyttöön QuickTime 7 -ohjelmisto
  • Tuotteen aktivointiin tarvitaan internet- tai puhelinyhteys
  • Adobe Stock Photos* -palvelun ja muiden palvelujen käyttöön tarvitaan laajakaistayhteys

*Verkkopalvelut, kuten Adobe Stock Photos ja Adobe Connect, eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa, kaikilla kielillä ja kaikilla valuutoilla. Palveluiden käytettävyys voi muuttua. Verkkopalvelujen käyttöä koskevat erillisen sopimuksen ehdot, ja palveluista voidaan periä lisämaksuja.