De Startwerkruimte is leeg

Los het probleem op waarbij de Startwerkruimte in Illustrator leeg wordt weergegeven.

Platform

Beschrijving

Betreffend besturingssysteem

Windows

Betreffende productversies

Release voor november 2017 en maart 2018 (versies 22.0.1 en 22.1)

Probleem

Illustrator geeft een lege Startwerkruimte weer. Op de titelbalk wordt mogelijk de volgende tekenreeks weergegeven:

%CCX_FNFT_DIALOG_NAME

Oplossing

1. Meld u af bij de Creative Cloud desktop-app.
  2. Verwijder de Creative Cloud desktop-app via het verwijderingsprogramma van de Creative Cloud desktop-app.
  3. Installeer de nieuwste versie van de Creative Cloud desktop-app opnieuw. Download de versie hier.
  4. Meld u aan bij de Creative Cloud desktop-app
  5. Start Illustrator.