Oppgrader Creative Cloud-medlemskapet, endre medlemskapstype eller gjør om en gratis prøveversjon til en kostnadsbelagt plan.

Oppgradere en plan

Med Creative Cloud er det enkelt å oppgradere fra én medlemskapsplan til en annen.

Hvis du oppgraderer til en Creative Cloud-ettårsplan, blir du ikke belastet et annulleringsgebyr for den eksisterende planen. Når du oppgraderer, får du refundert den gjenværende perioden av det forrige medlemskapet.

Du kan for eksempel oppgradere en applikasjonsbasert plan til en Creative Cloud Alle applikasjoner-plan. Du kan også oppgradere en månedsbasert plan til en ettårsplan, betalt enten månedlig eller én gang i året.

Hvis du vil oppgradere planen din, følger du disse trinnene:

1. Gå til www.adobe.com/no og logg på med Logg på-koblingen i det øverste navigasjonsfeltet. Logg på med Adobe ID og passord, eller med konto for sosiale medier (Facebook eller Google).

Hvis du allerede er logget på, klikker du på navnet ditt i det øverste navigasjonsfeltet.

Merk:

Har du problemer? Tøm hurtigbufferen i nettleseren, eller prøv en annen nettleser, for eksempel Internet Explorer eller Safari.

2. I navigasjonsruten som vises, klikker du på Administrer kontoen.

Merk:

Du kan bli bedt om å skrive inn passordet ditt for å bekrefte identiteten din.

3. Under Abonnementer og produkter klikker du på Administrer abonnement.

Klikk på Administrer abonnement
  4. Under Informasjon om plan klikker du på Bytt plan. Du kan også se detaljene om den nåværende planen din.

Klikk på Bytt plan

Merk:

Ser du ikke Bytt plan-koblingen? I land som håndteres av Digital River, Adobes partner innen netthandel, er ikke Bytt plan-alternativet tilgjengelig. Hvis du vil endre eller oppgradere planen din, må du kontakte oss.

5. Velg fra en liste over tilgjengelige planer på siden Bytt plan, og klikk på Bytt til denne planen.

Klikk på Bytt til denne planen
  6. På bekreftelsessiden går du gjennom vilkårene og klikker på Bytt plan. Medlemskapet ditt aktiveres, og Creative Cloud-skrivebordsprogrammet viser den nåværende rettighetsstatusen din.

Merk:

Hvis den nye medlemskapsplanen ikke blir aktivert automatisk, logger du av, og logger deretter på Creative Cloud på nytt. Du finner detaljerte instruksjoner under Logge på og logge av for å aktivere Creative Cloud-applikasjoner.

Bytte medlemskapstype

Vil du bytte fra ett Creative Cloud-medlemskap til et annet? Slik gjør du det.

I noen tilfeller kan det være at du må ringe kundestøtte når du bytter fra ett medlemskap til et annet. Det kan hende du må avbryte det eksisterende medlemskapet, avhengig av hvilket medlemskap du bytter til. Før du avbryter medlemskapet, bør du lese Adobes abonnementsbetingelser.

Hvis du for eksempel vil bytte fra et medlemskap med flere applikasjoner, for eksempel Creative Cloud-fotoplanen, til et fullstendig Creative Cloud-medlemskap, må du kontakte oss.

Bytte fra et medlemskap for enkeltpersoner til et medlemskap for arbeidsgrupper

Hvis du har et Creative Cloud-medlemskap for enkeltpersoner, kan du avbryte det uten at det koster noe, og registrere deg på nytt i bedriftens medlemskap. Hvis du vil avbryte medlemskapet ditt for enkeltpersoner, kan du kontakte oss.

Merk:

Hvis den nye medlemskapsplanen ikke blir aktivert automatisk, logger du av, og logger deretter på Creative Cloud på nytt. Du finner detaljerte instruksjoner under Logge på og logge av for å aktivere Creative Cloud-applikasjoner.

Hvis du vil laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet manuelt, går du til siden Creative Cloud-skrivebordsprogram.

Du kan også deaktivere medlemskapet ditt og aktivere det på nytt ved å logge av en hvilken som helst Creative Cloud-applikasjon. Hvis du logger deg av én Creative Cloud-applikasjon, deaktiveres alle applikasjoner som er knyttet til denne Adobe ID-en på den datamaskinen.

• Start en applikasjon, for eksempel Photoshop, og velg Hjelp > Logg av.
  • Lukk applikasjonen, og start den deretter på nytt.
  • Velg Hjelp > Logg på, og logg på med din Adobe ID.

Gjøre om en prøveversjon til et kostnadsbelagt medlemskap

Hvis du vil gjøre om en prøveversjon til et kostnadsbelagt Creative Cloud-medlemskap, logger du deg ganske enkelt på www.adobe.com/no med Adobe ID og passord (Logg på-koblingen i det øverste navigasjonsfeltet). Klikk deretter på Kom i gang, og velg en medlemskapsplan.

Hvis du vil ha mer informasjon og instruksjoner om hvordan du gjør om en utløpt prøveversjon, kan du se Gjøre om en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap.