Slette en Adobe-konto

Finn ut hvordan du sletter en personlig Adobe-konto for å fjerne e-postadressen og personlige opplysninger permanent fra systemene våre.

Merk:

Du kan bare slette en personlig konto. Du kan ikke slette Enterprise- eller Federated-kontoer.

Slik sletter du en Adobe-konto

Du kan bare slette kontoen din hvis du ikke har et aktivt abonnement. Når du sletter kontoen din, mister du tilgangen til Adobes produkter og tjenester, inkludert filer i nettskyen. Sletting av kontoen er permanent, og tap av data er uopprettelig.

1. Lag en lokal kopi eller sikkerhetskopi av alle filer, bilder, videoer, arkivbilder og andre prosjekter som er lagret med Adobe.

2. Under Personverninnstillinger blar du ned til Slett kontoen. Klikk deretter på Fortsett.

Personverninnstillinger

3. Les teksten på Slett kontoen-siden nøye. Når du er klar til å slette kontoen din, klikker du på Fortsett.

Informasjon om sletting av konto

4. Hvis du blir bedt om å avbryte en plan eller forlate en organisasjon, følger du instruksjonene på skjermen.

Avbryt en plan eller forlat en organisasjon

5. Slett kontoen-siden klikker du på Fortsett.

Gå videre til kontosletting

6. I Endelig bekreftelse-skjermen velger du Ja, jeg forstår og jeg vil slette denne Adobe-kontoen permanent. Deretter klikker du på Bekreft sletting av konto.

Bekreft sletting av konto