Det er enkelt å oppgradere din Creative Cloud-lagringsplan.

Merk:

Hvis du bruker Premiere Rush CC og vil oppgradere lagringsplassen, kan du se denne artikkelen.

Hvordan oppgraderer du din lagringsplan

1. Logg på Adobe ID-kontoen med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google).
  2. Klikk på Abonnementer i navigasjonsfeltet øverst på siden.

Top-nav-bar-plans
  3. Klikk på Administrer abonnementunder Mine abonnementer.

Klikk på Administrer abonnement
  4. I delen Abonnementer og betaling klikker du på Endre abonnement.

Du kan også vise detaljer for det gjeldende abonnementet ditt.

Klikk på Endre abonnement

Merk:

Ser du ikke koblingen Endre abonnementKontakt oss for å oppgradere abonnementet.

5. På siden Endre abonnement velger du fra listen over tilgjengelige abonnementer og lagringsalternativer.(Klikk på den høyre pilen for å bla gjennom planene.)

Velg lagringsalternativ
  6. Klikk på Velg og følg instruksjonene på skjermen.

Hvis du har et kun mobil-abonnement …

Hvis du for eksempel har et kun mobil-abonnement, og du har brukt Lightroom eller Rush kun på mobilenheten din så langt, kan du få mer lagringsplass ved å oppgradere til et annet abonnement. Du kan for eksempel oppgradere til Lightroom CC-abonnementet med 1 TB lagringsplass.

Hvis du ikke ser et alternativ for å oppgradere din lagringsplass ...

Hvis du ikke ser et alternativ for å oppgradere lagringsabonnementet ditt på din kontoside, kontakt oss for å oppgradere lagringsabonnementet ditt.

Hvis du kjøpte abonnementet ditt med en innløsningskode ...

Hvis du kjøpte abonnementet ditt fra en forhandler eller en Adobe-forhandler, skal du ha mottatt en innløsningskode.

Ekstra lagringsplass er for øyeblikket ikke tilgjengelig for abonnementer kjøpt med en innløsningskode. Men denne fasiliteten kan snart bli tilgjengelig. Hvis du vil legge til lagringsplass, kan du kjøpe et abonnement på Lightroom CC (1 TB) eller Photography (1 TB). Hvis du vil kjøpe disse abonnementene, går du til Abonnementssiden for Creative Cloud.