Oppgrader din Creative Cloud-lagring

Det er enkelt å oppgradere din Creative Cloud-lagringsplan.

Slik oppgraderer du lagringsplanen fra Adobe-kontoen

1. Velg Administrer plan.

Velg Administrer plan

2. Velg Legg til mer lagringsplass i delen Tilgjengelige handlinger.

Velg lagringskvote

3. Velg en ny lagringskvote fra rullegardinmenyen Lagring.

Velg lagringskvote

4. Velg Se igjennom oppdatering for å oppdatere planen.

Velg se igjennom oppdatering

5. Se gjennom alle detaljene om oppgraderingenog klikk på Bekreft.

Vil du endre applanen og oppgradere lagringsplassen?

Slik oppgraderer du lagringsplanen fra Creative Cloud-skrivebordsappen

Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere lagringsabonnementet fra Creative Cloud-skrivebordsappen.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Gjør følgende avhengig av din versjon av Creative Cloud-skrivebordsappen:

Velg ikonet Nettaktivitet  oppe til høyre og velg deretter Oppdater.

Oppgrader lagringsplassen

Klikk på Filer. Velg deretter Oppgrader lagring.

Oppgrader

3. Det tilgjengelige alternativet for lagringsoppgradering vises.

Gå gjennom informasjonen om lagringsoppgradering og angi deretter E-post-adressen. Klikk deretter på Fortsett til betaling.

Fortsett til betaling

4. Bekreft betalingsinformasjonen, og klikk deretter på Plasser sikker ordre.

Velg Legg inn sikker bestilling

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Når du har fullført bestillingen, mottar du en bekreftelsesmelding fra Adobe.

Slik oppgraderer du lagringsplanen hvis du kjøpte den med en innløsningskode

Hvis du kjøpte abonnementet ditt fra en forhandler eller en Adobe-forhandler, skal du ha mottatt en innløsningskode.

Ekstra lagringsplass er foreløpig ikke tilgjengelig for planer kjøpt med en innløsningskode. Men denne fasiliteten kan snart bli tilgjengelig. Hvis du vil legge til mer lagringsplass, kan du foreløpig kjøpe en plan med større lagringskapasitet.