Oppgrader din Creative Cloud-lagring

Det er enkelt å oppgradere din Creative Cloud-lagringsplan.

Hvordan oppgraderer du lagringsplanen din

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

Merk: Hvis du ikke har installert Creative Cloud-skrivebordsappen, må du installere den først.

2. Gjør ett av følgende (avhengig av din versjon av Creative Cloud-skrivebordsappen):

Velg ikonet Nettaktivitet  oppe til høyre og velg deretter Oppdater.

Oppgrader lagringsplassen

Klikk på Filer. Deretter velger du Oppgrader lagring.

Oppgrader

3. Det tilgjengelige alternativet for lagringsoppgradering vises.

Gå gjennom informasjonen om lagringsoppgradering og angi deretter E-post-adressen. Klikk deretter på Fortsett til betaling.

Fortsett til betaling

4. Bekreft betalingsinformasjonen, og klikk deretter på Plasser sikker ordre.

Velg Legg inn sikker bestilling

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Når du har fullført bestillingen, mottar du en bekreftelsesmelding fra Adobe.

Vil du endre applanen og oppgradere lagringsplassen?

Slik oppgraderer du lagringsplanen hvis du kjøpte den med en innløsningskode

Hvis du kjøpte abonnementet ditt fra en forhandler eller en Adobe-forhandler, skal du ha mottatt en innløsningskode.

Ekstra lagringsplass er foreløpig ikke tilgjengelig for planer kjøpt med en innløsningskode. Men denne fasiliteten kan snart bli tilgjengelig. Hvis du vil legge til mer lagringsplass, kan du foreløpig kjøpe en plan med større lagringskapasitet.