Om din organisation har köpt en Acrobat DC-licens via ett ETLA- (Enterprise Term License Agreement) eller VIP-program, kan du hämta installationsprogrammen på den här sidan. Klicka på den aktuella länken nedan för att hämta installationsprogrammet för Acrobat. Dubbelklicka på den hämtade filen när hämtningen är klar för att påbörja installationen.

Acrobat Pro DC-installationsprogram

För Windows För Mac OS

Hämta (784 MB, flerspråkigt installationsprogram*)

Hämta (725 MB, flerspråkigt installationsprogram*)

Acrobat Standard DC-installationsprogram

För Windows För Mac OS

Hämta (784 MB, flerspråkigt installationsprogram*)

Inte tillgängligt

* Flerspråkigt installationsprogram. Klicka här för att se en lista över språk som stöds

Engelska – universell

Engelska – Arabiska från Mellanöstern

Engelska – Hebreiska från Mellanöstern

Japanska

Danska

Nederländska

Finska

Franska

Franska – Nordafrika

Tyska

Italienska

Norska

Portugisiska – Brasilien

Spanska

Svenska

Tjeckiska

Ungerska

Polska

Ryska

Turkiska

Ukrainska

Kinesiska, förenklad

Kinesiska, traditionell

Koreanska

Slovakiska

Slovenska