När du installerar eller uppdaterar Adobe Acrobat DC/Adobe Acrobat Reader DC med någon av följande metoder:

• Använd Hjälp > Uppdateringar
  • Installera med datorprogrammet för Creative Clouds
  • Hämta uppdateringen manuellt och installera

Installationen misslyckas med följande felmeddelande:

”Fel 1722. Det uppstod ett problem med installationsprogrammet för Windows. Ett program som kördes som del av installationen avslutades inte som väntat. Kontakta supportpersonal eller paketförsäljare. Åtgärd InstallWebResources, plats: <Product Install Path>\AcroCEF\RdrServicesUpdater.exe".

Fel när du använder arbetsflödet Hjälp > Uppdatera

Acrobat DC

Använd Hjälp > Uppdatera i Acrobat DC

Acrobat Reader DC

reader-update

Fel när du installerar Acrobat DC med Creative Clouds datorprogram

thor1
thor2

Fel när du hämtar installationsprogrammet manuellt och uppdaterar

Acrobat DC

Acrobat_DC_Web_WWMUI.exe-fil hämtad från supportsidan.

Acrobat Reader DC

AcroRdrxxxxxxxxxx.exe hämtad från webbplatsen ftp.adobe.com

Fel när du manuellt installerar Acrobat Reader DC från Reader Download Center (https://get.adobe.com/reader)

Installera från Acrobat Reader Download Center.
Fel vid installation från Acrobat Reader Download Center.

Lösning

Feler visat på grund att en saknad uppdatering för Universal C Runtime i Windows Installera uppdateringen på ett av följande sätt:

Lösning 1

Hämta uppdateringen manuellt från Microsoft Download Center.
När den nödvändiga uppdateringen är installerad, försök igen med installationen för Acrobat DC/Acrobat Reader DC.

Obs!

Du måste vara på Windows 7 Service Pack 1 (SP1) eller högre för att kunna använda den här uppdateringen.

Lösning 2

Använd Windows Update för att uppdatera operativsystemet automatiskt.
Testa installationen av Acrobat DC/Acrobat Reader DC igen, när alla tillgängliga Windows-uppdateringar är installerade.

Lösning 3

1. Hämta Visual C++ Omdistribuerbart paket för Visual Studio 2013 från Microsoft Download Center.

2. På en 64-bitars dator går du till mappen C:\Windows\SysWOW64\ och på en 32-bitars till C:\Windows\System32 .

Obs! Om mappen C:\Windows\SysWOW64 finns är du en 64-bitars dator.

3. Sök efter filerna msvcr120.dll och msvcp120.dll, och byt namn på båda filerna.
    Ta inte bort filerna. Om paketet Visual C++ Redistributable (vcredist_x86.exe) inte går att installera kan du ändra tillbaka namnet på filerna.

4. Dubbelklicka på det hämtade paketet Visual C ++ Redistributable (vcredist_x86.exe) för att installera det. När installationen är slutförd, kontrollera att filerna msvcr120.dll och msvcp120.dll är installerade igen. När det är bekräftat kan du ta bort filerna som du bytte namn på i steg 3.
    Radera inte de senaste installerade filerna msvcr120.dll och msvcp120.dll.

5. Installera Acrobat DC/Acrobat Reader DC.