Problem: När Acrobat DC installeras från skrivbordsprogrammet Creative Cloud inträffar felet 1722 – Det har uppstått ett fel i detta Windows Installer-paket. Ett program som körs som del av installationen avslutades inte korrekt.

Fel 1722 –

Lösning:

1. Hämta Visual C++ Redistributable Packages för Visual Studio 2013 på Official Microsoft Download Center (http://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=40784)
  2. Välj vcredist_x86.exe och hämta paketet.
  3. På en 64-bitars dator går du till C:\Windows\SysWOW64\ och på en 32-bitars till C:\Windows\System32. Om du hittar mappen C:\Windows\SysWOW64 har du en 64-bitars dator.
  4. Sök efter msvcr120.dll och msvcp120.dll och byt namn på båda filerna.
    Ta inte bort filerna så att du kan behålla det ursprungliga namnet ifall paketet vcredist_x86.exe inte installeras.
  5. Dubbelklicka på och installera vcredist_x86.exe. Kontrollera efter installationen att msvcr120.dll och msvcp120.dll återinstallerades. Nu kan du ta bort filerna som du bytte namn på i steget ovan. Ta inte bort msvcr120.dll eller msvcp120.dll
  6. Installerar du Acrobat med CC Installer nu så borde det gå.