Adobe rekommenderar användare att uppdataera till senaste verionen för att få nytta av säkerhets- och stabilitetsförbättringar. Installera uppdateringar enligt anvisningarna nedan.

För information om senaste version, se Versionsinformation.

Uppdatera automatiskt från produkten

Gör följande för att installera Adobe Reader och Acrobat uppdateringar från Adobe Updater:

1. Starta Adobe Reader eller Acrobat.
  2. Välj Hjälp > kontrollera för uppdateringar.
  3. Följ stegen i Updater fönstret för att hämta och installera de senaste uppdateringarna.

Uppdatera Adobe Reader på webben

1. Öppna Reader och välj hjälp > om Adobe Reader. Obs din produktversion.
  2. Gå till Nedladdningssidan för Adobe Reader. Webbsidan känner automatiskt av din OS och Reader version.
  3. Om webbsidan anger att det finns en ny version, välj installera nu.
  4. Klicka hämtad fil och följ instruktionerna.
Välj hjälp om Adobe Reader

Uppdatera Adobe Reader och Adobe Acrobat manuellt

Installationsprogram för alla produkter som stöds visas också på produkthämtasidorna (utom den fullständiga Acrobat). Du kan hämta och installera de här produkterna manuellt på följande sätt:

1. Öppna produkten.
  2. Välj hjälp > om Acrobat eller Adobe Reader.
  3. Anteckna vilken version det är.
  4. Stäng produkten.
  5. Om du inte har den senaste version installerad hämtar du det nödvändiga installationsprogrammet på följande platser:
  1. Klicka på installationsprogrammet för att starta installationsprocessen.