När du tittar på en videofilm kan du lägga till kommentarer i enskilda ramar. Varje kommentar läggs i en specifik ram, så när du tittar på kommentarerna så visas de i det sammanhang där de skapades.

1. Öppna rutan med kommentarlistan med videofilmen öppen (i en PDF-fil).

Obs!

Välj Verktyg > Kommentar för att öppna kommentarlistan. Verktygen för anteckningar och ritmarkeringar visas i det sekundära verktygsfältet, och kommentarer visas i den högra rutan.

2. Starta videofilmen och klicka på Paus när du vill lägga till en kommentar.

3. Välj det kommentarsverktyg du vill använda i det sekundära verktygsfältet och klicka sedan på videobildrutan för att lägga till kommentaren.

4. Klicka på Spela upp när du vill fortsätta visningen av videofilmen.

Kommentarerna visas i kommentarlistan.