Uppdatera Acrobat DC

Acrobat DC-filer och -komponenter kan uppdateras på flera olika sätt. Vissa uppdateringar är tillgängliga när du öppnar ett PDF-dokument som aktiverar uppdateringsprocessen automatiskt. Om du t ex öppnar ett formulär som använder asiatiska teckensnitt får du frågan om du vill hämta teckensnitten. Andra uppdateringar är bara tillgängliga via Hjälp-menyn och måste installeras manuellt. Visa uppdateringar är tillgängliga både automatiskt och manuellt.

Uppdatera programmet manuellt

1. Välj Hjälp > Kontrollera om det finns uppdateringar och följ sedan instruktionerna som visas på skärmen.

Ändra uppdateringsinställningar

1. Välj Redigera > Inställningar (Windows) eller Acrobat DC/Adobe Acrobat Reader DC > Inställningar (Mac OS).

2. Välj Updater från kategorierna till vänster.
  3. I delen Kontrollera om det finns uppdateringar väljer du något av följande alternativ för installation av uppdateringar:

Installera uppdateringar automatiskt (rekommenderas)

(Windows) Acrobat söker regelbundet efter viktiga uppdateringar samt hämtar och installerar dem automatiskt. När du är klar visas ett meddelande i systemfältet om att programmet har uppdaterats. Detta är det bästa sättet att hålla Acrobat uppdaterat och säkert.

Hämta uppdateringar automatiskt men låt mig välja om de ska installeras

Acrobat söker regelbundet efter viktiga uppdateringar och hämtar dem. Du uppmanas att starta installationen i Acrobat.

Meddela mig, men låt mig välja när jag hämtar och installerar uppdateringar

Acrobat söker regelbundet efter viktiga uppdateringar och meddelar dig. Du kan välja att hämta och installera uppdateringarna när det passar dig.

Hämta eller installera inte uppdateringar automatiskt

Acrobat söker inte efter uppdateringar. Du måste i stället söka efter uppdateringar själv (Hjälp > Kontrollera om det finns uppdateringar). Det här alternativet är minst säkra och rekommenderas bara för organisationer som distribuerar uppdateringar på andra sätt.

Hantera säkerhetsinställningar

Om din organisation använder serverbaserade skyddsprofiler kan du konfigurera Acrobat för att regelbundet söka efter uppdateringar av dessa profiler. Serverbaserat skydd konfigureras av en administratör som tillhandahåller den URL-adress från vilken du kan hämta säkerhetsuppdateringarna.

1. Välj Dokument under Kategorier i dialogrutan Dokumentskydd.
  2. Välj Hämta skyddsinställningar från en server i Skyddsinställningar.
  3. Skriv serveradressen i URL-fältet.
  4. Ange hur ofta du vill sökning efter skyddsuppdateringar ska göras.
  5. Välj Fråga före installation om du vill få ett meddelande innan sökning efter uppdateringar görs på servern.

Adobe digitala upplagor

Använd gratisprogrammet Adobe® Digital Editions för att läsa och ordna e-böcker och andra publikationer.Adobe Digital Editions är ett separat webbaserat RIA-program (Rich Internet Application) som ersätter e-boksfunktionerna i tidigare versioner av Acrobat.

När du installerar Adobe Digital Editions importeras dina befintliga bokhylleobjekt automatiskt och görs tillgängliga i den nya Adobe Digital Editions-bokhyllan. Du kan även importera enskilda PDF-dokument manuellt till din Adobe Digital Editions-bokhylla.

Obs!

När du öppnar en e-bok första gången installeras programmet Adobe Digital Editions automatiskt på datorn.

Mer information om Adobe Digital Editions och om hur du hämtar programmet finns på www.adobe.com/go/learn_acr_digital_se.