Klicka på aktuell länk nedan för att hämta installationsprogrammet till Acrobat. När hämtningen är klar följer du installationsanvisningarna nedan för att påbörja installationen. (För annan hämtnings- och installationsrelaterad hjälp, klicka på lämplig länk ovan.)

Acrobat Pro 2020

För Windows För macOS (v10.13 och högre)
Hämta (688 MB, flerspråkigt installationsprogram via zip-fil*) Hämta (665 MB, flerspråkigt installationsprogram*)

Acrobat Standard 2020

För Windows För Mac OS
Hämta (688 MB, flerspråkigt installationsprogram via zip-fil*) Inte tillgängligt

UE-engelska

IE-engelska

Franska

Fransk-kanadensiska

Tyska

Japanska

Spanska

Nordamerikansk spanska

Italienska

Nederländska

Svenska

Traditionell kinesiska

Koreanska

Tjeckiska

Polska

Ryska

Installationsanvisningar

För Windows För Mac OS
  1. Hämta zip-filen och kopiera den till en mapp på datorn.
  2. Extrahera zip-filen.
  3. Gå till Setup.exe-filen.
    Om du till exempel har kopierat och extraherat zip-filen till Adobe-mappen på skrivbordet kommer mapphierarkin att vara: C:Användare<användarnamn>DesktopAcrobat_2020_Web_WWMUIAdobe Acrobat/Setup.exe
  4. Dubbelklicka på Setup.exe-filen för att starta installationen.
  5. Installera programmet genom att följa anvisningarna på skärmen.
Obs: Kör inte Setup.exe-filen inifrån zip-filen med installationsprogrammet eftersom du då kan stöta på fel under installationen.
  1. Dubbelklicka på den hämtade DMG-filen för att montera Acrobat-installationsvolymen.
  2. Öppna den monterade Acrobat-installationsvolymen.
  3. Gå till Acrobat DC installer.pkg i volymen och kör det.
  4. Installera programmet genom att följa anvisningarna på skärmen.