Hämta datorprogrammet Adobe Acrobat Pro DC och ta reda på hur Acrobat Pro DC kan ta ditt arbete till nästa nivå – med en kostnadsfri testperiod.

Hämta och installera en kostnadsfri testversion av datorprogrammet Acrobat Pro DC

Testversionen innehåller alla funktioner för datorprogrammet Acrobat Pro DC, plus en begränsad uppsättning Document Cloud- tjänster, t.ex. möjligheten att fylla i, underteckna och skicka formulär på en surfplatta, lagra och dela filer online och få åtkomst till nyligen visade filer över enheter. En betald prenumeration krävs för att få tillgång till andra tjänster, t.ex. ta emot signerade dokument från andra, skicka och spåra dokument online; samt skapa och exportera PDF-filer från en webbläsare eller en mobil enhet.

Hämta och installera

På Windows

1. Granska systemkraven och vanliga frågor om testversionsprogram som finns längst ned på sidan. Kontrollera att datorn uppfyller kraven. Klicka på Kom igång.

2. Ange ditt Adobe ID. Ange din e-postadress om du saknar Adobe ID. Välj planen du vill köpa efter provperioden är över och klicka på Fortsätt.

Vad är ett Adobe ID?

Med ett Adobe ID blir upplevelsen av Adobes produkter och tjänster både säkrare och mer personlig. Dina köp, medlemskap samt testversioner av Adobes produkter och tjänster är kopplade till ditt Adobe ID. Du kan även använda ditt Adobe ID för att registrera Adobe-produkter, beställa och spåra beställda produkter, kontakta Adobes support och delta i Adobes forum och händelser.

Sign_up
  3. Ange ditt lösenord för att logga in och klicka på Fortsätt.

Obs!

För nya användare visas faktureringssidan. Du uppmanas att konfigurera lösenordet senare.

Logga in med ditt lösenord.

Faktureringssidan visas. Välj betalningsmetod och fyll i dina uppgifter. Klicka på Starta gratisprov.

Starta gratisprov

Obs!

En binär installationsfil hämtas. Installationsprogrammet är inte fullständigt. Hämtningen och installationen startar när du kör filen.

4. Orderbekräftelsesidan visas. Klicka på Kom igång.

orderbekräftelse
  5. Välj det tillämpliga alternativet från listan i de obligatoriska fälten och klicka på Fortsätt.

6. Följ de instruktioner nedan som gäller webbläsaren som du använder:

Internet Explorer

Längst ner i fönstret uppmanas du att antingen Spara eller Köra filen. Klicka på Kör och gå vidare till nästa steg.

Firefox

a. En uppmaning om filhämtning visas. Klicka på Spara fil.

b. Visa den hämtade exe-filen genom att klicka på ikonen Visa alla hämtningar högst upp i fönstrets högra hörn.Filnamnet börjar med "acrobatproDC". Dubbelklicka på exe-filen och gå vidare till nästa steg.

Obs!

Tryck på Ctrl + J för att öppna Firefox-bibliotekets dialogruta. Den hämtade exe-filen visas under Hämtningar. Filnamnet börjar med "acrobatproDC".

Chrome

Den hämtade exe-filen visas längst ned i det vänstra hörnet av webbläsarfönstret. Filnamnet börjar med "acrobatproDC". Dubbelklicka på exe-filen och gå vidare till nästa steg.

OBS! Om du inte hittar filen, se Var finns min hämtade fil?

Var finns min hämtade fil?

Om du inte hittar den hämtade filen öppnar du Windows Explorer och väljer mappen Hämtningar i det vänstra navigationsfältet. Dubbelklicka på den hämtade installationsfilen.

Hämtar mappen i Windows
  7. Uppmaningen Kontroll av användarkonto visas. Klicka på Ja.

UAC-uppmaning i Windows

Installationsprogrammet startar hämtningen och Acrobat installeras.

8. När installationen är slutförd klickar du på Starta Acrobat.

Installationen är slutförd

Du kan uppmanas att logga in. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Obs!

Om ett varningsmeddelande informerar dig om att Acrobat-prenumerationen inte kan valideras klickar du på knappen Fortsätta i testläge.

På Mac

1. Granska systemkraven och vanliga frågor om testversionsprogram som finns längst ned på sidan. Kontrollera att datorn uppfyller kraven. Klicka på Kom igång.

2. Ange ditt Adobe ID.Ange din e-postadress om du saknar Adobe ID. Välj planen du önskar köpa efter provperioden är över och klicka på Fortsätt.

Vad är ett Adobe ID?

Med ett Adobe ID blir upplevelsen av Adobes produkter och tjänster både säkrare och mer personlig. Dina köp, medlemskap samt testversioner av Adobes produkter och tjänster är kopplade till ditt Adobe ID. Du kan även använda ditt Adobe ID för att registrera Adobe-produkter, beställa och spåra beställda produkter, kontakta Adobes support och delta i Adobes forum och händelser.

Sign_up
  3. Ange ditt lösenord för att logga in och klicka på Fortsätt.

Obs!

För nya användare visas faktureringssidan. Du uppmanas att konfigurera lösenordet senare.

Logga in med ditt lösenord.

Faktureringssidan visas. Välj betalningsmetod och fyll i dina uppgifter. Klicka på Starta gratisprov.

Starta gratisprov

Obs!

En DMG-fil hämtas. Installationsprogrammet är inte fullständigt. Hämtningen och installationen startar när du kör filen.

4. Följ de instruktioner nedan som gäller webbläsaren som du använder:

Safari

Visa den hämtade DMG-filen genom att klicka på ikonen Visa hämtningar högst upp i fönstrets högra hörn. Filnamnet börjar med "acrobatproDC". Dubbelklicka på DMG-filen och gå vidare till nästa steg.

OBS! Om du inte hittar filen, se Var finns min hämtade fil?

Firefox

a. En uppmaning om filhämtning visas. Klicka på Spara fil.

b. Visa den hämtade DMG-filen genom att klicka på ikonen Visa alla hämtningar högst upp i fönstrets högra hörn. Filnamnet börjar med "acrobatproDC". Dubbelklicka på DMG-filen och gå vidare till nästa steg.

OBS! Om du inte hittar filen, se Var finns min hämtade fil?

Chrome

Den hämtade DMG-filen visas längst ned i det vänstra hörnet av webbläsarfönstret. Filnamnet börjar med "acrobatproDC". Dubbelklicka på DMG-filen och gå vidare till nästa steg.

OBS: Om du inte hittar filen, se Var finns min hämtade fil?

Var finns min hämtade fil?

Om du inte hittar den hämtade filen öppnar du Finder och väljer mappen Hämtningar i det vänstra navigationsfältet. Dubbelklicka på den hämtade DMG-filen.

Hämtar mappen MAC OS
  5. När DMG-filen har installerats visas Adobe Acrobat-installationsskärmen. Starta installationen genom att dubbelklicka på installationsprogramsikonen.

Dubbelklicka på ikonen för installationsprogrammet

Mac OS kan visa ett varningsmeddelande, som i exemplet nedan. Klicka på Öppna.

En varning om att öppna en hämtad fil

Obs!

Mac OS kan uppmana dig att logga in. Logga in med ditt användarnamn och lösenord för Mac.

Ange lösenord

Installationsprogrammet startar hämtningen och Acrobat installeras.

6. När installationen är slutförd klickar du på Starta Acrobat.

Installationen är slutförd

Du kan uppmanas att logga in. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

Obs!

Om ett varningsmeddelande informerar dig om att Acrobat-prenumerationen inte kan valideras klickar du på knappen Fortsätta i testläge.

Konvertera testversionen av Acrobat Pro DC till en fullständig prenumeration

När provperioden löper ut faktureras du automatiskt för den valda planen.

För att förnya prenumerationen manuellt, se: Hur kan jag köpa Acrobat eller uppdatera min prenumeration?