Acrobat Chrome-extensie werkt niet

Als u Acrobat Reader DC installeert en vervolgens Acrobat DC Classic of Acrobat XI installeert, werkt de Adobe Acrobat Chrome-extensie niet.

Als het volgende scenario dit probleem veroorzaakt, kunt u de hieronder voorgestelde oplossing proberen.

1. Installeer Acrobat Reader DC en kies vervolgens voor de Adobe Acrobat Chrome-extensie wanneer u de eerste keer opstart.

2. Open Chrome en schakel de extensie in.

3. Installeer nu Acrobat DC Classic of Acrobat XI.

4. Open Chrome en schakel de Chrome-extensie in (als u dit nog niet hebt gedaan in stap 2).

5. Gebruik de extensie om een HTML-bestand te converteren naar PDF of open een PDF-bestand in Chrome.

De extensie blijft wachten en er gebeurt niets.

Een webpagina converteren naar PDF werkt niet
    Een webpagina converteren naar PDF werkt niet

Een PDF openen in Chrome werkt niet
    Een PDF openen in Chrome werkt niet

Oplossing: open Acrobat DC en sluit de toepassing na enkele seconden

Gebruik de volgende tussenoplossing:

• Open Acrobat Reader DC en sluit de toepassing na enkele seconden. Gebruik nu de Chrome-extensie om een PDF-bestand te openen of een HTML-bestand naar een PDF-bestand te converteren.