Opmerking:

U bekijkt Help voor Photoshop Lightroom Classic (voorheen Lightroom CC).
Niet uw versie? Bekijk Help voor Photoshop Lightroom.

In de module Web kunt u de lay-out van een website opgeven.

Module Web van Adobe Photoshop Lightroom CC

De module Web bevat de volgende deelvensters:

Voorvertoning

In dit deelvenster wordt de lay-out van een sjabloon weergegeven. Met een pictogram linksonder in de hoek van het deelvenster wordt aangegeven of de sjabloon voor een Lightroom Classic HTML-galerie of een Lightroom Classic Flash-galerie is.

Sjabloonbrowser

Hier wordt een lijst met webfotogaleriesjablonen weergegeven. Als u de aanwijzer op een van de sjabloonnamen plaatst, wordt de paginalay-out van de sjabloon weergegeven in de voorvertoning.

Verzamelingen

In dit deelvenster worden de verzamelingen in de catalogus weergegeven.

Lay-outstijl

Hier selecteert u de standaardsjablonen voor de Lightroom Classic Flash-galerie of de Lightroom Classic HTML-galerie, of een van de drie Airtight Interactive-galerielay-outs.

Site-info

Hier geeft u de titel van uw webfotogalerie, de titel en beschrijving van de verzameling, contactinfo en de web- of e-mailkoppeling op.

Kleurenpalet

Hier geeft u de kleuren op voor tekst, de achtergrond van webpagina's, cellen, rollover, rasterlijnen en indexnummers.

Vormgeving

Hier geeft u de lay-out van de afbeeldingscel (voor een Lightroom Classic HTML-galerie) of de paginalay-out (voor een Lightroom Classic Flash-galerie) op. Hier geeft u ook op of er een naamplaatje wordt weergegeven op de webpagina's en kunt u slagschaduwen toevoegen en sectieranden definiëren.

Afbeeldingsinformatie

Hier geeft u op welke tekst er wordt weergegeven bij de voorvertoningen van afbeeldingen.

Uitvoerinstellingen

Hier geeft u de maximale pixelgrootte en JPEG-kwaliteit van de foto's op, en of u een copyrightwatermerk wilt toevoegen.

Instellingen voor uploaden

Hier geeft u uploadinstellingen op om uw webgalerie naar een server te verzenden.

Opmerking:

U kunt de geselecteerde foto's in de module Web filteren door op de werkbalk op Gebruik te klikken en vervolgens Alle foto's, Geselecteerde foto's of Foto's met vlag te kiezen.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid