Kan ikke forhåndsvise videofiler i panelet Skærmversion

Der vises ingen forhåndsvisning i panelet Skærmversion

Panelet Skærmversion i Bridge CC 2015 og Bridge CC 2017 viser ikke en forhåndsvisning/afspilning for nogle videofilformater med Adobe After Effects CC 2017 eller Adobe Premiere Pro CC 2017 installeret på maskinen.

Forhåndsvisningen af de følgende filformater er ikke genereret:

• Windows: 3gpp, 3gp, mod, vob, 264, avc, m1v, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv og mts
  • macOS: ffx, 3gpp, mod, vob, 264, avc, m2p, m2t, m2ts, m2v, mpe, mpg/mpeg, mpv og mts

Berørte versioner

Adobe Bridge CC 2015, Adobe Bridge CC 2017
Adobe Premiere Pro CC 2017, Adobe After Effects CC 2017

Operativsystemer

Windows og macOS

Løsning

Vi anbefaler, at du installerer de nyeste versioner af Adobe Bridge og andre Creative Cloud-programmer.

Du kan også løse problemet ved at installeres en tidligere version af After Effects eller Premiere Pro – After Effects CC (2015) 13.5 eller Premiere Pro CC (2015) 9.0 – sammen med den aktuelle version af videosoftwaren.

1. Start Creative Cloud til desktop-appen for at installere Premiere Pro CC (2015) 9.0 eller After Effects CC (2015) 13.5.

Bemærk:

Når du installerer en Creative Cloud-app, fjernes som standard de tidligere versioner af appen på din computer. Hvis du ønsker at beholde dine tidligere versioner, skal du klikke på Avancerede muligheder og afmarkere Fjern ældre versioner-tjekboksen i opdatér bekræftelsesdialogboksen.

Tidligere produktversioner overskriver ikke eksisterende versioner. Du kan have to versioner af den samme app kørende samtidigt på din computer.

2. Genstart Adobe Bridge, og nulstil præferencerne ved opstart. For detaljer se Gendan indstillinger.