Du kan starte Adobe Bridge direkte eller fra et af følgende Adobe-produkter: After Effects, Captivate, Encore, Flash Professional, InCopy, InDesign, Illustrator, Photoshop og Premiere Pro.

Start Adobe Bridge fra et Adobe-produkt

1. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Vælg Filer > Gennemse eller Filer > Gennemse i Bridge (alt efter tilgængelighed).

Bemærk: Hvis du i After Effects eller Premiere Pro bruger Filer > Gennemse i Bridge til at starte Adobe Bridge og derefter dobbeltklikker på en fil, åbnes eller importeres filen i den pågældende Creative Cloud-app og ikke i det originale program. Hvis du f.eks. vælger Filer > Gennemse i Bridge i Adobe Premiere Pro og derefter dobbeltklikker på en Photoshop-fil, føjes filen til panelet Premiere Pro-projekt og åbnes ikke i Photoshop.

• Klik på knappen Adobe Bridge  på programlinjen.

Retur til det senest benyttede Adobe-produkt fra Adobe Bridge

1. Vælg Fil > Vend tilbage til [Komponent], eller klik på knappen Vend tilbage til [Komponent] på programlinjen.

Start Adobe Bridge direkte

• (Windows) Vælg Adobe Bridge i menuen Start > Programmer.
  • (Mac OS) Dobbeltklik på ikonet Adobe Bridge, der er placeret i mappen Applications/Adobe Bridge.

Start Adobe Bridge automatisk

Du kan konfigurere Adobe Bridge  til automatisk at køre i baggrunden, hver gang du logger på. Når Adobe Bridge kører i baggrunden, optager programmet færre systemressourcer, indtil du skal bruge det.

1. Du kan konfigurere Adobe Bridge til automatisk at åbne i baggrunden, når du logger på, ved at gøre følgende:
    • Klik på Ja, når du bliver spurgt, om Adobe Bridge automatisk skal starte, når du logger på, første gang du starter Adobe Bridge.

• Brug panelet Avanceret i dialogboksen Indstillinger for Adobe Bridge til at vælge Start Bridge ved login.

• (Windows) Højreklik på ikonet for Adobe Bridge i systembakken, og vælg Start Bridge ved login, når Adobe Bridge er åben.

Skjul eller vis Adobe Bridge

(Mac OS) Du kan skifte mellem betjeningstilstandene ved at gøre et af følgende:

1. Klik på ikonet for Adobe Bridge i Docken, og vælg Vis i Finder eller Skjul.
  2. Vælg Adobe Bridge > Skjul Adobe Bridge i Adobe Bridge for at køre Adobe Bridge i baggrunden.