Er du klar til at konvertere din Creative Cloud-testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab? Find ud af, hvordan man kan konvertere til et betalt medlemskab, selvom testversionen er udløbet.

Bemærk:

Hvis du vil hente testversioner af Creative Cloud-apps, skal du se Download og installer en Creative Cloud-testversion.

Konverter en testversion til et betalt medlemskab

Dit Adobe Creative Cloud-testmedlemskab starter den dag, du installerer appen, og hver app har sin egen testversion. Du kan konvertere din testversion til et betalt medlemskab under prøveperioden, eller når prøveperioden er udløbet.

Bemærk:

Prøveperioden for Creative Cloud-apps er syv dage.

1. Gå til www.adobe.com/dk, og klik på Log ind i den øverste navigationslinje. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google).

Hvis du allerede er logget ind, skal du klikke på dit navn i den øverste navigationslinje.

Ruden til kontostyring vises.

Bemærk:

Sørg for at bruge det samme Adobe ID, som du brugte, da du installerede dine testversioner af apps.

2. Klik på Vælg en plan.

Vælg plan

Siden Creative Cloud-planer vises.

3. Vælg en medlemsplan, og klik på Køb nu.

4. Gennemgå medlemskabsdetaljerne, og klik på Acceptér vilkår og betingelser.

5. Indtast dine betalingsoplysninger, og klik på Fortsæt. Du modtager en e-mailbekræftelse af købet.

Konverter en udløbet testversion til et betalt medlemskab

1. Klik på ikonet Creative Cloud, som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Adobe Creative Cloud-computerappen.

Hvis du ikke kan se ikonet Creative Cloud, starter Creative Cloud-computerappen som følger:

• Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.
  2. I Apps-panelet skal du klikke på Køb nu ud for en udløbet app. Følg derefter vejledningen på skærmen for at vælge en plan og købe et Creative Cloud-medlemskab.

Fejlfinding af problemer med testversioner