Ofte stillede spørgsmål om indholdsanalyse

Find svar på dine spørgsmål om indholdsanalyse for dine Creative Cloud- og Document Cloud-apps.

Oversigt

Adobe kan analysere dit Creative Cloud- eller Document Cloud-indhold med henblik på at levere produktfunktioner og forbedre og udvikle vores produkter og tjenester. Creative Cloud- og Document Cloud-indhold omfatter, men er ikke begrænset til, billed-, lyd-, video-, tekst- eller dokumentfiler og tilknyttede data. Adobe udfører kun indholdsanalyse på indhold, der behandles eller gemmes på Adobes servere. Vi analyserer ikke indhold, der behandles eller gemmes lokalt på din enhed.

Forestil dig, at du får adgang til Creative Cloud eller Document Cloud via en personlig konto og foretrækker, at Adobe ikke analyserer dit indhold for at udvikle og forbedre vores produkter og tjenester. I så fald kan du til enhver tid deaktivere indholdsanalyse fra din Adobe-konto(se detaljer og undtagelser senere).

Hvilke teknikker bruger Adobe til at analysere indhold?

Adobe bruger primært maskinlæring i Creative Cloud og Document Cloud til at analysere dit indhold. Maskinlæring beskriver et undersæt af kunstig intelligens, hvor et computersystem bruger algoritmer til at analysere og lære af data uden menneskelig indgriben til at drage konklusioner ud fra mønstre og lave forudsigelser. Systemet kan fortsætte med at lære og blive bedre over tid, efterhånden som det modtager flere data.

Vi bruger maskinlæring til at udvikle og forbedre vores produkter og tjenester, hvilket giver os mulighed for at levere innovative og avancerede løsninger. Vi bruger også maskinlæring til at levere produktfunktioner og tilpasse vores produkter og tjenester.

Maskinlæringsaktiverede funktioner kan hjælpe dig med at blive mere effektiv og kreativ. Vi kan f.eks. benytte maskinlæringsaktiverede funktioner til at hjælpe dig med at organisere og redigere dine billeder hurtigere, mere præcist. Med objektgenkendelse i Lightroom kan vi auto-tagge fotos af din hund eller kat. I Photoshop kan maskinlæring bruges til automatisk at korrigere perspektivet i et billede for dig. Med flydende tilstand i Acrobat optimerer vi læsbarheden af en PDF ved f.eks. automatisk at forbedre et dokuments overskrifter og tabeller for at gøre det lettere for dig at rulle gennem og læse tætte dokumenter.

Maskinlæringsaktiverede funktioner bruges også til at give kontekstbevidste forslag. Hvis du f.eks. arbejder på et UI-mock-up, kan Adobe XD automatisk foreslå bestemte knapper. Denne type kontekstbevidste forslag kan blive mere relevant for dit arbejde, når Adobe XD lærer af din specifikke brug og dit specifikke indhold. Indholdsafhængig udfyldning i Photoshop analyserer også dit billede og forudsiger det korrekte indhold, der skal indsættes i et markeret område. Og i Acrobat kan vi stadig give søgeforslag på trods af, at et søgeord er stavet forkert.

Hvordan analyserer Adobe dit indhold?

Adobe kan analysere dit indhold, der behandles eller gemmes på Adobes servere. Vi analyserer ikke indhold, der behandles eller gemmes lokalt på din enhed. Når vi analyserer dit indhold med henblik på at forbedre og udvikle vores produkter, sammenlægger vi først dit indhold med andet indhold og bruger derefter det sammenlagte indhold til at træne vores algoritmer og dermed forbedre vores produkter og tjenester. Hvis du ikke ønsker, at Adobe skal bruge dit indhold til disse formål, kan du til enhver tid fravælge indholdsanalyse (se de beskrevne detaljer og undtagelser).

Under begrænsede omstændigheder kan vi manuelt gennemgå dit indhold med henblik på forbedring og udvikling af vores produkter i følgende situationer:

• Hvis du offentliggør sådant indhold, f.eks.:
    • Bidrag til Adobe Stock og Behance
    • Indhold, der livestreames med Adobe Live
    • Indhold, som du indsender for at få det vist på Adobe Express
    • Indhold, som du indsender som selvstudier i Lightroom
  • Hvis du deltager i et prerelease-program, et betaprogram eller et program, der giver tidlig adgang
  • Hvis du indsender sådant indhold til manuel gennemgang eller på anden måde giver Adobe tilladelse til at gennemgå dit indhold manuelt, f.eks.:
    • Du indsender indhold gennem Adobe Photoshop-forbedringsprogram
    • Du indsender indhold gennem Adobe Acrobat-forbedringsprogram
    • Du indsender feedback og indhold til vores tekniske team til udvikling af funktioner
  • Om vi kan bruge automatiserede systemer til at fjerne alt brugergenereret materiale og identificere funktioner fra dit indhold, før det bliver gennemgået manuelt, f.eks.:
    • PDF'er behandles, så det kun er strukturelle elementer og ikke tekst eller billeder, der er tilbage
    • Billeder behandles, så der kun er objektmasker tilbage

Vores manuelle gennemgangsproces inkluderer sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dit privatliv. Hvis du sender ikke-offentligt indhold til manuel gennemgang, udfører vi den manuelle gennemgang med personale, der er underlagt fortrolighedskrav og er uddannet i beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvordan beskytter Adobe mine personlige oplysninger?

Adobe tager dine personlige oplysninger meget alvorligt. Din fortrolighed bevares under indholdsanalyse til produktforbedring og -udvikling. Intet af dit indhold er inkluderet i vores produkter eller tjenester, medmindre du offentliggør det (f.eks. bidrag til Adobe Stock og Behance). Den indsigt, vi opnår gennem indholdsanalyse, vil ikke blive brugt til at genskabe dit indhold eller føre til identifikation af dine personlige oplysninger.

Du kan finde en oversigt over, hvordan Adobe kan bruge dine oplysninger (inklusive indhold), i Adobes center for beskyttelse af personlige oplysninger.

Kan jeg slå indholdsanalyse fra (eller fravælge det) til forbedring og udvikling af vores produkter?

Du kan til enhver tid deaktivere indholdsanalyse, hvis du er kunde, der har adgang til Creative Cloud- og Document Cloud-produkter og -tjenester via en personlig konto. (Denne indstilling gælder ikke for organisations- eller skolekonti, der er underlagt din organisations eller skoles aftale med Adobe). Hvis indholdsanalyse deaktiveres, påvirker det ikke din mulighed for at bruge nogen funktioner.

Hvis du ikke ønsker, at Adobe skal analysere dit indhold på den beskrevne måde, skal du gennemføre følgende trin:

1. I afsnittet Indholdsanalyse skal du deaktivere skifteknappen for Tillad, at mit indhold analyseres af Adobe med henblik på produktforbedring og udvikling.

Sådan afmelder du dig maskinlæring

Hvornår gælder afmelding af indholdsanalyse ikke?

Hvis du deaktiverer indholdsanalyse, påvirker det ikke vores mulighed for at analysere dit indhold, når du deltager i programmer, hvor du proaktivt indsender indhold for at udvikle og forbedre vores produkter og tjenester. Hvis du ikke ønsker, at dit indhold bruges til disse formål, bør du undgå at deltage i disse programmer, inklusive men ikke begrænset til:

• Adobe Photoshop-forbedringsprogram: Dette program giver dig mulighed for at indsende de billeder, du redigerer i Photoshop, for at forbedre maskinlæringsbaserede funktioner. Få mere at vide, bl.a. om hvordan du tilmelder dig eller forlader programmet
  • Adobe Stock: Indhold, der indsendes af bidragydere til Adobe Stock, kan blive brugt til maskinlæring.
  • Visse funktioner giver dig mulighed for at indsende indhold som feedback
  • Visse produkter eller funktioner af typen beta, prerelease eller tidlig adgang

Hvis du bruger funktioner, der gør brug af indholdsanalyseteknikker (f.eks. Indholdsafhængig udfyldning i Photoshop), kan dit indhold derudover stadig blive analyseret, når du bruger disse funktioner, så det er muligt at forbedre denne funktion.