Find ud af, hvordan du opdaterer momsnummeret for lande i EU.

Opdater dit momsnummer

Følg denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din Adobe-konto med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Gør et af følgende, afhængigt af de muligheder, der vises på skærmen:

• Under Planer og produkter skal du klikke på Rediger betalingsdetaljer.
    • Under Planer skal du klikke på Administrer plan. Klik derefter på Administrer betaling.

Kan du ikke se nogen mulighed for at redigere dine betalingsoplysninger? Der kan være et problem med din konto. Kontakt os for at redigere dit momsnummer.

3. Opdater dit momsnummer i pop op-vinduet i feltet Momsnummer.

update_vat_number

Bemærk:

Det opdaterede momsnummer kan ses i dine fakturaer fra næste faktureringsperiode. Hvis du vil have en faktura med momsnummeret for en tidligere faktureringsperiode, skal du kontakte os.

4. Klik på Gem for at gemme ændringerne.