Enkle løsninger på udbredte problemer med Adobe ID og ved login.

Har du glemt din adgangskode

Hvis du har glemt din adgangskode, eller du får vist fejlmeddelelsen "Adobe ID og adgangskode stemmer ikke overens", kan du nulstille adgangskoden vha. e-mail eller telefon. Følg disse trin for at nulstille adgangskoden:

Bemærk:

Du kan læse om generel brug af en Adobe ID-konto under Administration af din Adobe ID-konto.

1. Gå ind på din Adobe ID-konto.

2. Klik på Har du glemt adgangskoden? i vinduet til at logge på.

3. I vinduet Har du glemt adgangskoden? skal du angive den e-mailadresse, der er knyttet til dit Adobe ID, og klikke på Næste.

Anmod om ny adgangskode

Bemærk:

Kan du ikke slette den tekst, der vises i feltet "E-mailadresse"? Du skal blot klikke i feltet og begynde at indtaste.

Hvis du får fejlmeddelelsen "Den angivne e-mailadresse matcher ikke nogen registrerede konti", skal du prøve med en anden e-mailadresse. Kontakt os, hvis du ikke kan huske e-mailadressen.

4. I vinduet Nulstil adgangskoden skal du vælge, hvordan adgangskoden skal nulstilles (via e-mail eller telefon) og klikke på Næste.

Bemærk:

Hvis der ikke er knyttet et telefonnummer til din Adobe ID-konto, vises vinduet Nulstil adgangskoden ikke. I stedet sendes der en meddelelse til den e-mailadresse, du angav i trin 3. Læs mere om, hvordan du tilføjer et telefonnummer til kontogendannelse her Administrer din Adobe ID-konto.

Nulstil adgangskode – muligheder

Hvis du vælger at nulstille adgangskoden via e-mail, sender Adobe dig en e-mail med anvisninger til, hvordan du gør. Hvis du vælger at nulstille adgangskoden via telefon, sender Adobe en verificeringskode til det registrerede telefonnummer.

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde e-mailen fra Adobe i din indbakke, skal du kontrollere, om den ligger i mappen med spam eller uønsket post, eller læse Modtog ikke forventet e-mail fra Adobe. Kan du ikke få adgang til din e-mail? Læs Kan ikke få adgang til e-mail.

5. Hvis du valgte at nulstille adgangskoden via telefon, skal du indtaste den sekscifrede verificeringskode, som du modtog, og klikke på Bekræft.

Verificeringskode på telefonen

Hvis du valgte at nulstille adgangskoden via e-mail, skal du klikke på linket i e-mailen fra Adobe.

6. I vinduet Nulstil adgangskoden skal du indtaste den nye afgangskode to gange og klikke på Nulstil adgangskoden.

Nulstil adgangskoden og bekræft

Jeg har glemt mit Adobe ID

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang oprettede dig til en prøveperiode eller -medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste.

1. Gå ind på loginsiden til din Adobe ID-konto, og prøv at logge på med din primære e-mailadresse.

2. Hvis fejlen "Adobe ID og adgangskode stemmer ikke overens" vises, skal du prøve med en anden e-mailadresse.

3. Hvis du er usikker på, om det er e-mailadressen eller adgangskoden, der er forkert, kan du prøve at nulstille adgangskoden. Hvis du får fejlmeddelelsen "Den angivne e-mailadresse matcher ikke nogen registrerede konti", skal du prøve med en anden e-mailadresse. Hvis e-mailadressen accepteres, skal du følge trinene og nulstille adgangskoden for at få adgang til din konto.

Bemærk:

Du skal altid bruge det samme Adobe ID for at holde alle dine Adobe-medlemskaber, -abonnementer og -produkter samlet og tilknyttet den samme konto.

Har ikke adgang til e-mail

Prøv disse trin, hvis du ikke kan få adgang til din e-mailkonto:

1. Hvis du kender den Adobe ID-adgangskode, som er tilknyttet den e-mailkonto, du ikke har adgang til, skal du logge på din Adobe-konto og ændre din e-mailadresse.

2. Kontakt os, hvis du ikke kender den Adobe ID-adgangskode, som er knyttet til den e-mailkonto, du ikke har adgang til.

Flere Adobe ID'er

Brug altid det samme Adobe ID (en e-mailadresse), når du køber et nyt medlemskab, abonnement, produkt eller en ny tjeneste fra Adobe.

Kontakt os, hvis du mener, at du har flere Adobe ID'er knyttet til forskellige e-mailadresser, eller ikke er klar over, hvilket Adobe ID der er knyttet til dit medlemskab eller produkt.

Kan du stadig ikke logge på?

• Prøv en anden browser.
  • Aktivér cookies i browseren, og ryd derefter din browsers cookies og cache. Du kan finde anvisninger i dokumentationen til browseren.
  • Skriv din e-mailadresse og adgangskode igen. Sørg for, at Caps Lock og Num Lock er slået fra.