Indhold
Enkle løsninger på udbredte problemer med Adobe ID og ved login.
På denne side

Hvis du har glemt adgangskoden eller får fejlmeddelelsen "Adobe ID og adgangskode stemmer ikke overens", skal du følge denne vejledning for at nulstille adgangskoden:

1. Gå ind på din Adobe ID-konto.

2. Klik på Har du glemt adgangskoden? i vinduet til at logge på.

Har du glemt din adgangskode
    3. I vinduet Har du glemt adgangskoden? skal du angive den e-mail-adresse, der er knyttet til dit Adobe ID, og klikke på Send.

Anmod om ny adgangskode

Kan du ikke slette den tekst, der vises i feltet "E-mailadresse"? Du skal blot klikke i feltet og begynde at indtaste.

Hvis du får fejlmeddelelsen "Den angivne e-mailadresse matcher ikke nogen registrerede konti", skal du prøve en anden e-mailadresse.

Adobe sender en e-mail til den adresse, du angav, med oplysninger om, hvordan du nulstiller adgangskoden. Hvis du ikke kan finde e-mailen fra Adobe i din indbakke, skal du se efter, om den ligger i mappen med spam eller uønsket post, eller læsr afsnittet Modtog ikke forventet e-mail fra Adobe.

Kan du ikke få adgang til din e-mail? Læs afsnittet: Sådan gør du, hvis du ikke kan få adgang til din e-mailkonto.

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang oprettede dig til en prøveperiode eller -medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste.

1. Gå til Log på Adobe ID-konto, og prøv at logge på med din primære e-mailadresse eller en anden e-mailadresse, du bruger.

2. Du kan også prøve at nulstille din adgangskode. Hvis du får fejlmeddelelsen "Den angivne e-mailadresse matcher ikke nogen registrerede konti", skal du prøve en anden e-mailadresse.

Tip:

Brug altid det samme Adobe ID. Hvis du har flere Adobe ID'er og ønsker at samle dem, skal du kontakte os.

Prøv dette, hvis du ikke kan få adgang til din e-mailkonto:

1. Hvis du kender den Adobe ID-adgangskode, som er tilknyttet den e-mailkonto, du ikke har adgang til, har du mulighed for at ændre din e-mailadresse.

2. Hvis du ikke kender den Adobe ID-adgangskode, som er tilknyttet den e-mailkonto, du ikke har adgang til, skal du kontakte os.

Du kan samle dine Adobe ID'er.

Du skal altid bruge det samme Adobe ID (e-mailadresse), som da du først blev medlem eller købte dit Adobe-produkt.

Hvis du mener, du har flere Adobe ID'er (e-mailadresser), eller ikke er klar over hvilken, der er tilknyttet dit medlemskab eller købte produkt, skal du kontakte os, så vi kan samle dem.

• Prøv en anden browser
    • Aktivér cookies i browseren, og ryd derefter din browsers cookies og cache. Du kan finde anvisninger i dokumentationen til browseren.
    • Skriv din e-mailadresse og adgangskode igen. Sørg for, at Caps Lock og Num Lock er slået fra.

Til toppen