Enkle løsninger på udbredte problemer med Adobe ID og ved login.

Bemærk:

Se, hvordan du opretter et Adobe ID, og læs om generel brug af en Adobe ID-konto under Administration af din Adobe ID-konto.

Har du glemt din adgangskode

For at lære at nulstille en glemt adgangskode eller ændre din eksisterende adgangskode, se Nulstilling eller ændring af din Adobe-adgangskode.

1. Gå til din Adobe ID-konto.

2. Klik på Har du glemt adgangskoden? i vinduet til at logge på.

Forgot-Password
  3. I vinduet Har du glemt adgangskoden? skal du angive den e-mailadresse, der er knyttet til dit Adobe ID, og klikke på Næste.

Angiv den e-mailadresse, der er tilknyttet din Adobe-ID-konto

Bemærk:

Kan du ikke slette den tekst, der vises i feltet "E-mailadresse"? Du skal blot klikke i feltet og begynde at indtaste.

Hvis du får fejlmeddelelsen "Den angivne e-mailadresse matcher ikke nogen registrerede konti", skal du prøve med en anden e-mailadresse. Kontakt os, hvis du ikke kan huske e-mailadressen.

4. I vinduet Nulstil adgangskoden skal du vælge, hvordan adgangskoden skal nulstilles (via e-mail eller telefon) og klikke på Næste.

Bemærk:

Hvis der ikke er knyttet et telefonnummer til din Adobe ID-konto, vises vinduet Nulstil adgangskoden ikke. I stedet sendes der en meddelelse til den e-mailadresse, du angav i trin 3. Læs mere om, hvordan du tilføjer et telefonnummer til kontogendannelse her Administrer din Adobe ID-konto.

Nulstil adgangskode – muligheder

Hvis du vælger at nulstille adgangskoden via e-mail, sender Adobe dig en e-mail med anvisninger til, hvordan du gør. Hvis du vælger at nulstille adgangskoden via telefon, sender Adobe en verificeringskode til det registrerede telefonnummer.

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde e-mailen fra Adobe i din indbakke, skal du kontrollere, om den ligger i mappen med spam eller uønsket post, eller læse Modtog ikke forventet e-mail fra Adobe. Kan du ikke få adgang til din e-mail? Læs Kan ikke få adgang til e-mail.

5. Hvis du valgte at nulstille adgangskoden via telefon, skal du indtaste den sekscifrede verificeringskode, som du modtog, og klikke på Bekræft.

Verificeringskode på telefonen

Hvis du valgte at nulstille adgangskoden via e-mail, skal du klikke på linket i e-mailen fra Adobe.

6. I vinduet Nulstil adgangskoden skal du indtaste den nye afgangskode to gange og klikke på Nulstil adgangskoden.

reset-password

Jeg har glemt mit Adobe ID

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang oprettede dig til en prøveperiode eller -medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste.

1. Gå til accounts.adobe.com, og prøv at logge på med din primære e-mailadresse.

2. Hvis fejlen "Adobe ID og adgangskode stemmer ikke overens" vises, skal du prøve med en anden e-mailadresse.

3. Hvis du er usikker på, om det er e-mailadressen eller adgangskoden, der er forkert, kan du prøve at nulstille adgangskoden. Hvis du får fejlmeddelelsen "Den angivne e-mailadresse matcher ikke nogen registrerede konti", skal du prøve med en anden e-mailadresse. Hvis e-mailadressen accepteres, skal du følge trinene og nulstille adgangskoden for at få adgang til din konto.

Bemærk:

Du skal altid bruge det samme Adobe ID for at holde alle dine Adobe-medlemskaber, -abonnementer og -produkter samlet og tilknyttet den samme konto.

Har ikke adgang til e-mail

Bemærk:

Disse trin gælder, selv når du forsøger at nulstille dit e-mail-id på din nye maskine.

Prøv disse trin, hvis du ikke kan få adgang til din e-mailkonto:

1. Hvis du kender den Adobe ID-adgangskode, som er tilknyttet den e-mailkonto, du ikke har adgang til, skal du logge på din Adobe-konto og ændre din e-mailadresse.

2. Kontakt os, hvis du ikke kender den Adobe ID-adgangskode, som er knyttet til den e-mailkonto, du ikke har adgang til.

Lavede du en slåfejl, da du indtastede e-mailadressen?

Hvis du lavede en slåfejl i e-mailadressen, da du oprettede dit Adobe ID, kan du rette e-mailadressen. Du kan få flere oplysninger i Ændring af den e-mailadresse, der er knyttet til dit Adobe ID.

Flere Adobe ID'er

Brug altid det samme Adobe ID (en e-mailadresse), når du køber et nyt medlemskab, abonnement, produkt eller en ny tjeneste fra Adobe.

Kontakt os, hvis du mener, at du har flere Adobe ID'er knyttet til forskellige e-mailadresser, eller ikke er klar over, hvilket Adobe ID der er knyttet til dit medlemskab eller produkt.

Brug af dit abonnement på en anden computer eller enhed.

Hvis du vil bruge dit Creative Cloud-abonnement på en anden computer eller enhed, skal du se Brug af dit abonnement på en anden computer eller enhed.

Konvertering af en prøveversion til et Creative Cloud-medlemskab

Hvis du vil konvertere en prøveversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab, skal du se Konvertering af en prøveversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Creative Cloud skifter til prøvetilstand

Hvis du har købt et Creative Cloud-medlemskab, men stadig bliver bedt om at starte prøveversionen eller købe et medlemskab, skal du se Hvorfor viser Creative Cloud mulighederne Start prøveversion eller Køb nu, når jeg allerede har købt et abonnement?

Problemer med at skifte land

Hvis du vil ændre det land, som er tilknyttet dit Adobe ID, se Ændring af det land, som er tilknyttet dit Adobe ID.

Se oplysninger om dit abonnement

For oplysninger om, hvordan du kan få vist, opgradere eller ændre dit abonnement, se Få vist, opgrader eller skift dit abonnement.

Find dit serienummer eller indløsningskode

Nogle produkter kræver, at du angiver et serienummer eller en indløsningskode, før du kan begynde at bruge produktet. Du kan få oplysninger om, hvordan du finder serienummeret i Find dit produktserienummer.

Hvis du har købt Adobe-produktet via en forhandler eller en Adobe-distributør, har du muligvis fået en indløsningskode med. Du skal indløse denne kode, før du kan bruge dit program. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan koden indløses i Hjælp til indløsningskode.

Redigering af den e-mailadresse, der er knyttet til Adobe ID

Hvis du vil skifte e-mailadressen, der er knyttet til dit Adobe ID, se Redigering af den e-mailadresse, der er knyttet til Adobe ID.

Har ikke modtaget en ventet e-mail

Oplysninger om, hvad du skal gøre, hvis du ikke har modtaget forventede e-mails vedrørende abonnementet, finder du i "Har ikke modtaget en ventet e-mail fra Adobe."

Kan ikke logge på Creative Cloud-programmet

Hvis du ikke kan logge på Creative Cloud-programmet, se Fejlfinding af problemer med aktivering af Creative Cloud.

Løs problemer med login via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google)

For at finde løsninger på fejl, der kan opstå, når du logger på med en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google), se Løs problemer med login via en konto til et socialt netværk.

Kan du stadig ikke logge på?

• Prøv en anden browser.
  • Aktivér cookies i browseren, og ryd derefter din browsers cookies og cache. Du kan finde anvisninger i dokumentationen til browseren.
  • Skriv din e-mailadresse og adgangskode igen. Sørg for, at Caps Lock og Num Lock er slået fra.