Indhold
Enkle løsninger på udbredte problemer med Adobe ID og ved login.
På denne side

Hvis du har glemt din adgangskode, eller du får vist fejlmeddelelsen "Adobe ID og adgangskode stemmer ikke overens", kan du nulstille adgangskoden vha. e-mail eller telefon. Følg disse trin for at nulstille adgangskoden:

Bemærk:

Du kan læse om generel brug af en Adobe ID-konto under Administration af din Adobe ID-konto.

1. Gå ind på din Adobe ID-konto.

2. Klik på Har du glemt adgangskoden? i vinduet til at logge på.

3. I vinduet Har du glemt adgangskoden? skal du angive den e-mail-adresse, der er knyttet til dit Adobe ID, og klikke på Send.

Anmod om ny adgangskode

Kan du ikke slette den tekst, der vises i feltet "E-mailadresse"? Du skal blot klikke i feltet og begynde at indtaste.

Hvis du får fejlmeddelelsen "Den angivne e-mailadresse matcher ikke nogen registrerede konti", skal du prøve en anden e-mailadresse.

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde e-mailen fra Adobe i din indbakke, skal du se efter, om den ligger i mappen med spam eller uønsket post, eller læse afsnittet Modtog ikke forventet e-mail fra Adobe.

Kan du ikke få adgang til din e-mail? Læs Kan ikke få adgang til e-mail.

4. I vinduet Nulstil adgangskoden skal du vælge, hvordan kodeordet skal nulstilles, med e-mail eller telefon, og klikke på Næste.

Nulstil adgangskode – muligheder

Hvis du vælger at modtage et link til nulstilling i din indbakke, sender Adobe en e-mail til den adresse, du har angivet, med en vejledning til, hvordan du nulstiller adgangskoden. Hvis du ikke kan finde e-mailen fra Adobe i din indbakke, skal du se efter, om den ligger i mappen med spam eller uønsket post, eller læse afsnittet Modtog ikke forventet e-mail fra Adobe. Følg instruktionerne i e-mailen for at nulstille adgangskoden.

Hvis du vælger at nulstille adgangskoden via telefonen, modtager du en verificeringskode på det registrerede telefonnummer.

Bemærk:

Du kan kun nulstille adgangskoden vha. telefonen, hvis du har tilføjet den til brug, hvis kontoen skal gendannes. Du finder flere oplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

5. I vinduet Kontroller telefonen skal du indtaste den sekscifrede verificeringskode og klikke på Næste.

Verificeringskode på telefonen
    6. I vinduet Nulstil kodeordet skal du indtaste det nye kodeord to gange og klikke på Nulstil kodeordet.

Nulstil adgangskoden og bekræft

Dit Adobe ID er den e-mailadresse, du brugte, da du første gang oprettede dig til en prøveperiode eller -medlemskab eller købte en Adobe-app eller -tjeneste.

1. Gå til Log på Adobe ID-konto, og prøv at logge på med din primære e-mailadresse eller en anden e-mailadresse, du bruger.

2. Du kan også prøve at nulstille din adgangskode. Hvis du får fejlmeddelelsen "Den angivne e-mailadresse matcher ikke nogen registrerede konti", skal du prøve en anden e-mailadresse.

Tip:

Brug altid det samme Adobe ID. Hvis du har flere Adobe ID'er og ønsker at samle dem, skal du kontakte os.

Prøv dette, hvis du ikke kan få adgang til din e-mailkonto:

1. Hvis du kender den Adobe ID-adgangskode, som er tilknyttet den e-mailkonto, du ikke har adgang til, har du mulighed for at ændre din e-mailadresse.

2. Hvis du ikke kender den Adobe ID-adgangskode, som er tilknyttet den e-mailkonto, du ikke har adgang til, skal du kontakte os.

Du kan samle dine Adobe ID'er.

Du skal altid bruge det samme Adobe ID (e-mailadresse), som da du først blev medlem eller købte dit Adobe-produkt.

Hvis du mener, du har flere Adobe ID'er (e-mailadresser), eller ikke er klar over hvilken, der er tilknyttet dit medlemskab eller købte produkt, skal du kontakte os, så vi kan samle dem.

• Prøv en anden browser
    • Aktivér cookies i browseren, og ryd derefter din browsers cookies og cache. Du kan finde anvisninger i dokumentationen til browseren.
    • Skriv din e-mailadresse og adgangskode igen. Sørg for, at Caps Lock og Num Lock er slået fra.

Til toppen