Fornyelse af studierabat

Bekræft din uddannelsesstatus for at fortsætte med rabatordningen

Adobe giver en rabat på abonnement med alle Creative Cloud-apps til brug på uddannelsesinstitutioner. Denne rabat tilbydes udelukkende til studerende og universitetsansatte. Efter at man som studerende er færdiguddannet fra uddannelsesinstitutionen, får man et år til samme pris som under uddannelsen.

Dimitterede studerende vil modtage en e-mailbesked om den kommende prisforhøjelse tredive dage før kontraktens fornyelsesdato.

Beskeden vil indeholde oplysninger om:

Hvis din uddannelsesstatus ikke er bekræftet efter udløbet af fristperioden på et år, opgraderes abonnementet til en pris, der er højere, fordi den er uden uddannelsesrabat.

Bemærk:

Hvis du bekræfter din uddannelsesstatus efter opgradering til en ikke-uddannelsespris, skal du kontakte Adobes kundeservice for at skifte tilbage til studieprisen.

Bekræftelse af din status som studerende

1. Log ind med dit Adobe ID og din adgangskode, og naviger til https://account.adobe.com/da/profile.

Bemærk:

Har du problemer med dit Adobe ID? Se Hjælp til Adobe ID, login og konto.

2. Klik på Konto og sikkerhed.

3. Klik på Konto.

4. Klik på Rediger oplysninger i afsnittet Uddannelsesoplysninger for at opdatere oplysninger om din uddannelse (systemet bekræfter uddannelsesoplysningerne, når du er færdig med at redigere).

Rediger eller bekræft uddannelsesoplysninger

5. Hvis du har modtaget en dimissions-e-mail før kontoens udløbsdato, skal du klikke på Bekræft din uddannelsesstatus her i e-mailen.

6. Opdater dine uddannelsesoplysninger i vinduet Bekræftelse (automatisk bekræftelse), og klik på Indsend.

Bekræftelsesvindue
    Bekræftelsesvindue

7. Træk dokumentet i overførselsvinduet for manuelt at overføre uddannelsesdokumentet, hvis den automatiske bekræftelse mislykkes. Klik på Send for at overføre dokumentet.

En medarbejder fra SheerID (Adobes partner, som bekræfter uddannelsesstatus) vil gennemse dokumentet og bekræfte din uddannelsesstatus. Denne proces tager normalt under 20 minutter.

Dokumentindsendelse
    Dokumentindsendelse

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online